Kočárek - ABC Design Condor

13.1.13 18:16

kočárek Abc Design Condor

Ahoj, vybíráme kočárek a tento se nám líbí. Ale nikde jsme se nedočetli jestli má nafukovací nebo plastová kolečka. Nevíte jaké má tento kočárek kolečka? Popřípadě jaké mate s kočárkem zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mystery
13.1.13 18:23

My jsme jen měli abc design condor 2011 aqua/ brown, měl plastová kolečka a byla jsme s ním spokojená, korbička byla prostorná, ale malej se narodil v unoru a vydržel v ní do polovina října. Docela mi přišla v pohodě i ta sportovní nástavba., Do MHD byl supr, jediné co bych mu vytkla, je že jsme se s ním nevešla do některých výtahů ( myslím tím co jsou v panelových barácích, ale ty starší typy, ale to jsem řešila, že jsem jedno kolo sundala.)

• Citovat
  • Upravit
13.1.13 18:27

@mystery děkuji a nevíš jestli se nedaji dokoupit nafukovací kolečka? Byslíme na vesnici tak je tu trošku těžší terén(panelka, kočičí hlavy…) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
13.1.13 18:51

Tak to netuším, já jsem si ho kupovala jako městský kočárek a je pravda, že v tomto terému zvlaště na kočičích hlavách jsme myslela, že z malého vytřepu duši, on totiž není nijak exttra odpružen, je jen tak mírně. Jinak na s nafukovacími koli je Viper4S od abc designu, teda měl je před dvěma lety. A myslím, že mají a vzhledově ve podobný.

• Citovat
  • Upravit
szkati
24.9.13 21:28

Ahoj holky, je nekde v Praze nebo v okoli tento kocarek (ABC Design Condor) k nehlednuti? kontaktovala jsme uz asi 4 prodejny a vsude to maji pouze na objednani…Jak si to mam objednat, kdyz jsem to ani nevidela a neodskousela v realu? :/

• Citovat
  • Upravit
2962
11.7.19 17:12

Já jsou kola?

Zdravim nezjistili jste nikdo jaka jsou teda u condoru 4 kola? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie