Kterou přenosnou tašku do X-lander X-move?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
147
4.1.13 14:33

Kterou přenosnou tašku do X-lander X-move?

Ahoj,

chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s nějakou osvědčenou přenosnou taškou, která by se hodila do korbičky (X-pram) X-lander X-move. Miminko se nám má narodit na začátku března a bydlíme v 3. patře bez výtahu, takže kočárek bude zůstávat ve sklepě. Na přenost miminka by se mi nějaká na začátek hodila.

Díky za tipy.
Mx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17042
4.1.13 14:39

Cože? Do X-lander korbičky nacpat přenosnou tašku něco jako mají ty klasické velké kočárky? :think: To asi neklapne, vždyť ta korbička je už sama o sobě vcelku malá. Já jsem nosila domů celou korbu a podvozek nechávala dole v kočárkárně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.1.13 14:42

Jojo ja taky korbicku vycvaknu a nesu ani si neumim predstavit tam nacpat tasku mame tam fusak male jsou3mesice a uz to je jen tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
4.1.13 14:48

Taky bych nosila celou korbičku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.1.13 14:58

Ok, mě se právě ta korbička zdá taky malá, ale nemám s tím zkušenosti, tak jsem se chtěl optat… zní to jako ok řešení, nosit celou korbičku… bude to tak muset být…
díky všem… mějte super víkend..
 Mx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
4.1.13 15:20

Korbicka je mala, sotva se mi tam vejde fusak. Taky bydlim ve tretim patre. Vycvaknu korbicku a taham se s ni. Konstrukci nechavam dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.1.13 15:42
@monifix píše:
Korbicka je mala, sotva se mi tam vejde fusak. Taky bydlim ve tretim patre. Vycvaknu korbicku a taham se s ni. Konstrukci nechavam dole

ja tam mam fusak od emitexu ten 2v1 jak se odepina kdybych dala klasickej tak se mi do korbicky taky nevejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
4.1.13 15:52

@kvetk Taky mam Emitex. Mala ma 2 mesice a trochu se bojim aby nam to do konce zimy slouzilo, protoze uz ji je plnej kocar. Kdyztak budu muset dat slabsi fusak co mam primo k x landru a trebe deku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
4.1.13 18:05
@monifix píše:
@kvetk Taky mam Emitex. Mala ma 2 mesice a trochu se bojim aby nam to do konce zimy slouzilo, protoze uz ji je plnej kocar. Kdyztak budu muset dat slabsi fusak co mam primo k x landru a trebe deku 8o

ja myslim ze zimu uz prezijem v korbicce a ve fusaku ale jen s odrenejma usima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cicimana
27.1.13 14:36

Myslíte, že by místo korby šla dát do sporťáku přenosná taška x-lander twin?

• Citovat
  • Upravit
565
28.1.13 11:09
@cicimana píše:
Myslíte, že by místo korby šla dát do sporťáku přenosná taška x-lander twin?

to by mela jit aspon myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.2.13 02:02

Ahoj, jak byste u X-Lander Move vyresily, kdyz vam bude korbicka jeste pred 6. mesicem kratka? Pisou delku 75 cm a my mame na zacatku 2. mesice uz vel. 62. Koupi kocarku zvazuji, ale mam obavy, ze nam bude korbicka do cervna mala…

Mate pripadne tip na jiny kocarek, ktery by mel korbicku delsi nez 75 cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.2.13 02:09
@cicimana píše:
Myslíte, že by místo korby šla dát do sporťáku přenosná taška x-lander twin?
@kvetk píše:
to by mela jit aspon myslim

A myslite, ze by stacila prenosna taska uz od 2. mesice, aby se clovek obesel bez korbicky? Jak je taska velka/dlouha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. lemanka
1.2.13 14:48
@Danu78 píše:
A myslite, ze by stacila prenosna taska uz od 2. mesice, aby se clovek obesel bez korbicky? Jak je taska velka/dlouha?

Vy nemáte ve 2 měsících kočárek? Velký je dorjan prestige, korba 81 cm, ale je celkem těžký. Myslím, že obyč přenosná taška na miminko např. od emitexu by do x-move stačila, ale dala bych ji do sporťáku, korbičku bych už na tak velké dítě nekupovala.

• Citovat
  • Upravit
57
1.2.13 16:07
@nepř. lemanka píše:
Vy nemáte ve 2 měsících kočárek? Velký je dorjan prestige, korba 81 cm, ale je celkem těžký. Myslím, že obyč přenosná taška na miminko např. od emitexu by do x-move stačila, ale dala bych ji do sporťáku, korbičku bych už na tak velké dítě nekupovala.

Hm, 81 cm je dost dobrá délka. Jinak kočárek máme půjčený, ale nevyhovuje. Na ten Emitex mrknu, diky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí