Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1659
30.12.12 12:12

Tako Monodi

Ahoj,
máte prosím některá zkušenosti s novým kočárkem Tako Monodi?

http://www.kocarky-tako.cz/…r-5-984.html

Uvažuji o Laretu nebo právě této novince, ale zatím jsem k němu nenašla žádnou diskuzi. Vyčetla jsem, že má trochu větší korbičku než Laret a jinak mi přijde takový šmrncovnější než ostatní řady, dokonce i ta taška vypadá oproti ostatním k světu :) Jen jsem nezjistila, jestli jde na něj nasadit autosedačka Maxi Cosi.

Ještě mám vyhlédnutý ABC design viper 4s, ale ten je o 10cm nižší, tak se bojím, že bude děsně prťavý a bude to vypadat blbě, já mám 168cm a přítel 183cm, tak ať u něj nevypadá pitomě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
11.1.13 10:59

Ahoj Anath,
také se už nějakou dobu snažím sehnat info o Tako Monodi, ale nikde nic :( Nakonec jsme včera zajeli do jedné
prodejny s kočárkama, a tam jsem si Monodi mohla konečně na živo prohlédnout, ozkoušet a porovnat s ostatníma kočárkama. Byla jsem překvapená, velké plus které nás zaujalo, je opravdu o dost prostornější kobička o proti ostatním kočárkům Tako, např. Lalet, který byl také můj favorit má o dost méně místa v korbičce. Takže jsme neváhali a objednali Mohodi, už se teším, až si pro něj budem moct zajet :palec: Jak je to s tou autosedačkou Maxi Cosi to nevim, objednavali jsme trojkombinačku i s vajičkem. Ale můžu se tam popř. poptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.1.13 10:53

tako monodi

Ahoj Elleanor. Také se mi Tako monodi moc zalíbil a sháním jakékoliv info o něm. Mimi čekáme až v srpnu, takže mám zatím dost času. Spíš mám trochu obavy z té ceny. Přijde mi dost nízká a bojím se, že kvalita nebude nic moc. Každopádně se chci zeptat, v kterém obchodě mají tento kočárek? Nebo poradíte, kde se dá zkouknout velké množství kočárků, abych mohla porovnávat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
12.1.13 14:56

Ahojky, tak jsme se nakonec na něj byli tento týden podívat v Polském Těšíně, máme to kousek, takže v pohodě. Měli tam Captivu, Warrior, Laret a Monodi. Laret se mi líbil na obrázku, ale naživo mě naživo zklamal, je opravdu menší než ostatní a má hodně nízko korbičku. Naopak z Monodi jsme nadšení, vše se dobře skládá, je lehčí než ostatní, konstrukce vypadá pevně, pruží a je prostě krásný :) Stál 7900kč i s autosedačkou. Takže v únoru si ho nejspíš jedeme koupit :) Tak snad budeme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.1.13 09:32

Monodi

Ahoj, tak už ho máme doma :) Kupovali jsme ho v Opatovicích nad Labem, super obchůdek s kočárkama a ostatním pro mimi :palec: Rodíme v dubnu, takže záruka se nám rozběhne v den termínu a mají tam i skvělí záruční a pozáruční servis. Když se něco porouchá, kočárek tam dovezete a do hodiny máte zpraveno, takže jsme nadšeni. Také jsme chtěli jet do Polska, právě kvůli tomu, že tady ho nikde neměli na obchodě, a tam prý mají snad všechny barvy k prohlédnutí. Nakonec nás překvapili v těch Opatovicích :) Tak ať dobře vyberete a jste spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
14.1.13 10:34

@Elleanor Ahojky a v jaké barvě jste si ho pořídili? :) My máme vybranou tu tmavší modrou. A termín máme taky v dubnu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.1.13 12:08

Tak těd jsem jen tak nakoukla do katalogu, co jsme dostali ke kočárku na barevné varianty a příjde mě, že jim ty barvy moc nesedí, opravdu lepší se zajet podívat na danou barvu osobně, alespoň teda ten zelený co máme my, není tak světlý, jak vypadá na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusa111
20.1.13 12:21

Ahojte, chcem sa opytat na Monodi. velmi sa mi paci, no nazivo som ho nikde nevidela. chcem sa najma opytat, ci sa da hojdat - alebo aspon troska?? neviete mi v tomto poradit? velmi sa mi paci, uz len v tom, ze ma velku vanicku…dakujem za odpoved :P

• Citovat
  • Upravit
16
20.1.13 14:35

Ahoj, ano Monodi je houpací, sice né moc ze začátku, ale pak to prý povolí a jde to lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusa111
20.1.13 21:04

A nebude potom ten kociar vrzgat? :) lebo toho sa bojim :) inak, nevideli ste niekto nazivo ten kociar v cervenej farbe? aka je? je ozaj taka pekna, ostra ako na obrazkoch? :D

• Citovat
  • Upravit
16
21.1.13 21:13

To nevím, já doufám, že ne :) Ten červený je pěkný, nějaké barvy se trochu liší od obrázku, lepší se zajet mrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
24.1.13 11:26

Ahoj maminky, včera jsem se byla podívat v Kolíně na Monodi, maj ho tam vystavený. Původně se mi líbil Laret a Warior, ale zjistila jsem, že když chcete pohoupat miminko, nebo si třeba naložíte plnou tašku, tak se snadno převáží :evil: Což je u kočárků opravdu nepřípustné, myslím… Monodi má mnohem stabilnější podvozek a má i o něco větší kolečka, takže i do lehkého terénu super :palec:
Jediné co se mi nelíbilo, byl přístup ke košíku, ale to je u každého kočárku od Taka stejné a pak se mi koc nelíbil design Monodiho. Takže jsem přemluvila prodavačku, aby zavolala do výrobny a zařídila mi kočárek Monodi ale s potahem, který má kočárek Laret. Takže jsem max. spokojená :*
Korbička je opravdu mnohem prostornější než u ostatních Tako kočárků a navíc sporťák má větší stříšku, což je fajn, protože mimčo o ní třeba v zimě nešmrdlá kulichem… :) Zkrátka jsem spokojená a těším se na něj :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusa111
24.1.13 12:15

Takže Monodi sa dá pekne houpat? lebo ja som len našla, že sa nedá… tak neviem. a čo sa ti na dizajne nepacilo? mna prave ten ohuril :D nemali tam nahodou Monodi v cervenej farbe? aka je v skutocnosti? pekna, ostra? :lol:

• Citovat
  • Upravit
1541
24.1.13 13:56

Houpat se dá krásně a když nechceš houpat, tak jen jednoduše zablokuješ to odpérování a je to :palec:
Měli ho tam jen v hnědém provedení. Je to otázka vkusu, mě se více designovĕ líbil ten Laret, ale lepší ve všem byl jinak Monodi, takže jsem je přemluvila no a mám kombinace obého :jazyk:
Líná huba… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
24.1.13 13:57

Tohle je ten Monodi co jsem si objednala, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí