Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1541
27.2.13 18:29

Tak to bylo asi tim, ze ho měli na te prodejne skladem. Tako je totiž zahraniční firma… to jste meli štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8vivien8
3.3.13 11:03

Ahojte tiez som mala od zaciatku vyhliadnuty Laret ale je neprakticky, nizka vanicka a aj mensia, zle sa sklada, taska neprakticka… tak sme si objednali Monodi, ten vyhovoval vo vsetkych smeroch, vanicka uplne prakticka ako aj sportova cast - co je aj krajsia ako na Laret. Ako viac sa mi pacil Laret ale ako kazdy sme dali prednost praktickejsiemu kociku :-)

• Citovat
  • Upravit
1541
3.3.13 11:13

Mám úplne stejné dojmy - Laret pěknější ale Monodi praktičtější. Tak jsem si nechala vyrobit kombinaci obého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8vivien8
3.3.13 11:30

@li.hun ahoj chcem sa opytat ci uz mas kocik :-) ja som velmi chcela kocik z lanu a takej farby ako Laret ale praktickejsi je Monodi a velmi by som chcela vidiet fotku :-) ja som si objednala filovu farbu ale mozem este zmenit objednavku :-)

• Citovat
  • Upravit
1541
3.3.13 12:00

Ještě ho bohuzel nemám, jelikož to byla speciální objednávka… Mel by dorazit za 14 dni. Murcite poslu fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8vivien8
3.3.13 16:04

@li.hun juj skoda :-) to ja uz potom objednavku nezmenim a ako aj uvazujem tu by mi aj tak nevysli tak v ustreti :-) objednala som si fialovy a dufam ze nebude do ruzova lebo aj ked cakam dievcatko tak ruzova sa mi velmi nepaci… v tichosti vam budem zavidet vas Monodi v sivom lane :-) ten laret som velmi chcela

• Citovat
  • Upravit
1541
3.3.13 18:22

A oni tam nemeli vzornik barev na ukázku? Me davali vybrat ze vzorníku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8vivien8
3.3.13 20:06

@li.hun praveze nemali :-( len na obrazku ale dal si do poznamky ze chcem tmavu fialovu, pre moje kludne srdce budem tam este zajtra volat a este raz im to pripomenut…a cena sa vam velmi zvysila kedze bola taka poziadavka?

• Citovat
  • Upravit
1541
3.3.13 20:12

Právě ze se vubec nezměnila, mam to za necelych 11 tisic i s autosedačkou :palec:

Tak ale když vam to dodají v jine barvě než chcete, tak to nemusíte vzít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8vivien8
3.3.13 21:27

@li.hun tak to je super cena :) ved ano nekupim si kocik ktory sa mi nebude pacit :) dufam ze budem spokojna aj ked ten material ma bude trapit :) a som rada ze som nasla rovnaku krvnu skupinu co ma taky isty vkus :D len mne sa to inak zariadit nedalo

• Citovat
  • Upravit
3.3.13 22:07

Ahoj holky, už s kočárkem některá jezdíte? Mě se líbí Laret, ale nějak sem se teď zadívala na Monodi a zalíbil se mě taky dost @li.hun a ty sis ho objednala přímo na prodejně tu jinou barvu? Já bych chtěla laret multicolor ten světle šedej se světle modrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
3.3.13 22:30

@pavlina-strakova
Laret nedoporučuji, má maličkou korbičku a je dost vrátký - když jsem ho chtěla zkusit jak pruží, tak se mi převrátil 8o
Monodi je v podstatě stejný, ale je mnohem stabilnější a má prostornější korbičku. :palec:

Ja jsem to objednávala na prodejne a oni kvuli tomu volali vyrobci do zahraničí, jestli by to tak slo udělat. Pravda je, ze jsem je tam dost premlouvala a asi uz jsem se jim musela zdat otravná, ale docilila jsem nakonec svého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.13 22:46
@li.hun píše:
@pavlina-strakova
Laret nedoporučuji, má maličkou korbičku a je dost vrátký - když jsem ho chtěla zkusit jak pruží, tak se mi převrátil 8o
Monodi je v podstatě stejný, ale je mnohem stabilnější a má prostornější korbičku. :palec:Ja jsem to objednávala na prodejne a oni kvuli tomu volali vyrobci do zahraničí, jestli by to tak slo udělat. Pravda je, ze jsem je tam dost premlouvala a asi uz jsem se jim musela zdat otravná, ale docilila jsem nakonec svého ;)

u monodi píšou 80×38 vnitřní někde 78×29 což je podle mě blbost a u laretu 79×39 tak nevím, já sem s laretem zkoušela jezdit a zdál se mě v pohodě, o víkendu du na veletrh, tak snad tam budou mít oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8vivien8
4.3.13 08:55

@pavlina-strakova Laret ma hlavne nizsiu vanicku, u Monodi je hlbsia co je lepsie - aspon ja tak rozmyslam ze ak babo bude mat v zime pol roka aby tam voslo aj s fusakom. Laret ak chcete zlozit a dat do auta treba kolieska odmontovat co u Monodi ho poskladate ako tasku :-) a mna presvedcili hlavne kvoli tomu skladaniu, inak by som asi ostala pri Larete

• Citovat
  • Upravit
132
4.3.13 09:15

Ahoj holky,

mám termín porodu za 14 dní a tak už mám kočárek doma ( asi týden ).
Mám Tako Monodi fialový. Ta fialová je spíš taková fialovo-lila-růžová. Je to moc hezký.
Tako Laret je menší a méně prostorný a taky se mi zdál méně stabilní než Monodi.
Rozměry Monodi
dýlka - 80cm šířka - 34cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí