Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak to bylo asi tim, ze ho měli na te prodejne skladem. Tako je totiž zahraniční firma… to jste meli štěstí
Ahojte tiez som mala od zaciatku vyhliadnuty Laret ale je neprakticky, nizka vanicka a aj mensia, zle sa sklada, taska neprakticka… tak sme si objednali Monodi, ten vyhovoval vo vsetkych smeroch, vanicka uplne prakticka ako aj sportova cast - co je aj krajsia ako na Laret. Ako viac sa mi pacil Laret ale ako kazdy sme dali prednost praktickejsiemu kociku ![]()
Mám úplne stejné dojmy - Laret pěknější ale Monodi praktičtější. Tak jsem si nechala vyrobit kombinaci obého ![]()
@li.hun ahoj chcem sa opytat ci uz mas kocik
ja som velmi chcela kocik z lanu a takej farby ako Laret ale praktickejsi je Monodi a velmi by som chcela vidiet fotku
ja som si objednala filovu farbu ale mozem este zmenit objednavku ![]()
Ještě ho bohuzel nemám, jelikož to byla speciální objednávka… Mel by dorazit za 14 dni. Murcite poslu fotku
@li.hun juj skoda
to ja uz potom objednavku nezmenim a ako aj uvazujem tu by mi aj tak nevysli tak v ustreti
objednala som si fialovy a dufam ze nebude do ruzova lebo aj ked cakam dievcatko tak ruzova sa mi velmi nepaci… v tichosti vam budem zavidet vas Monodi v sivom lane
ten laret som velmi chcela
A oni tam nemeli vzornik barev na ukázku? Me davali vybrat ze vzorníku…
@li.hun praveze nemali
len na obrazku ale dal si do poznamky ze chcem tmavu fialovu, pre moje kludne srdce budem tam este zajtra volat a este raz im to pripomenut…a cena sa vam velmi zvysila kedze bola taka poziadavka?
Právě ze se vubec nezměnila, mam to za necelych 11 tisic i s autosedačkou ![]()
Tak ale když vam to dodají v jine barvě než chcete, tak to nemusíte vzít… ![]()
@li.hun tak to je super cena
ved ano nekupim si kocik ktory sa mi nebude pacit
dufam ze budem spokojna aj ked ten material ma bude trapit
a som rada ze som nasla rovnaku krvnu skupinu co ma taky isty vkus
len mne sa to inak zariadit nedalo
Ahoj holky, už s kočárkem některá jezdíte? Mě se líbí Laret, ale nějak sem se teď zadívala na Monodi a zalíbil se mě taky dost @li.hun a ty sis ho objednala přímo na prodejně tu jinou barvu? Já bych chtěla laret multicolor ten světle šedej se světle modrou
@pavlina-strakova
Laret nedoporučuji, má maličkou korbičku a je dost vrátký - když jsem ho chtěla zkusit jak pruží, tak se mi převrátil ![]()
Monodi je v podstatě stejný, ale je mnohem stabilnější a má prostornější korbičku. ![]()
Ja jsem to objednávala na prodejne a oni kvuli tomu volali vyrobci do zahraničí, jestli by to tak slo udělat. Pravda je, ze jsem je tam dost premlouvala a asi uz jsem se jim musela zdat otravná, ale docilila jsem nakonec svého ![]()
@li.hun píše:
@pavlina-strakova
Laret nedoporučuji, má maličkou korbičku a je dost vrátký - když jsem ho chtěla zkusit jak pruží, tak se mi převrátil
Monodi je v podstatě stejný, ale je mnohem stabilnější a má prostornější korbičku.Ja jsem to objednávala na prodejne a oni kvuli tomu volali vyrobci do zahraničí, jestli by to tak slo udělat. Pravda je, ze jsem je tam dost premlouvala a asi uz jsem se jim musela zdat otravná, ale docilila jsem nakonec svého
u monodi píšou 80×38 vnitřní někde 78×29 což je podle mě blbost a u laretu 79×39 tak nevím, já sem s laretem zkoušela jezdit a zdál se mě v pohodě, o víkendu du na veletrh, tak snad tam budou mít oba
@pavlina-strakova Laret ma hlavne nizsiu vanicku, u Monodi je hlbsia co je lepsie - aspon ja tak rozmyslam ze ak babo bude mat v zime pol roka aby tam voslo aj s fusakom. Laret ak chcete zlozit a dat do auta treba kolieska odmontovat co u Monodi ho poskladate ako tasku
a mna presvedcili hlavne kvoli tomu skladaniu, inak by som asi ostala pri Larete
Ahoj holky,
mám termín porodu za 14 dní a tak už mám kočárek doma ( asi týden ).
Mám Tako Monodi fialový. Ta fialová je spíš taková fialovo-lila-růžová. Je to moc hezký.
Tako Laret je menší a méně prostorný a taky se mi zdál méně stabilní než Monodi.
Rozměry Monodi
dýlka - 80cm šířka - 34cm