Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3320
2.7.16 09:27

Ahoj, sporťák je taky prostorný. Polohování nožiček má, ale jestli se tam vyspí tříleťák to nevim nevim :think:. My jsme kupovali golfky kvůli skladnosti. Tak kdyby se nikdo nenašel kdo by věděl můžu ti ten sporťák přeměřit mám ho na půdě. Naše dvouletá se tam vejde s přehledem ale je malá má 85 cm. A nemusim ji ani polohovat nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.7.16 09:40

Děkuji moc za rychlou odpověd. přeměření si asi úplně nepředstavím :) jde mě o to že mám už tříletá dvojčata a opravdu nám očár vydržel do tří let ano goldky jsme měly taky ale když jsme šl yna celodenní výlet tak byl lepší normální kočár kvuli terenu, a holky se tam fakt ve třech letech vešly a to mají 95cm.. a hlavěn se vyspaly no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3320
2.7.16 09:46

@Paikea jako co se týče prostoru tak toho bych se nebála prostorný ten sporťák se spíš jsem myslela na délku to už by museli mít nohy nejspíš spuštěný dolu. Jestli víš co myslim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.7.16 11:10

NO ONO JDE I O TY NOHY MĚ SE PAK NELÍBĚJ KDYŽ JE MAJ UPLNĚ SPUŠTĚNÝ NO :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.7.16 11:10

PROSÍM KDYBY NĚKDO POSLALA FOTKU S DÍTKEM SEDÍCÍM:) A LEŽÍCÍM STARŠÍM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.7.16 12:29

Určitě se tam vleze, malá má 2,5 roku a ještě si tam i lehne, záleží teda, kolik má cm (my máme 94 cm), nožky jsou polohovatelné… fotku bohužel nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
5.7.16 12:58

@Paikea mě se do Taka vešel 4letý syn :mrgreen: jen pro zajímavost :D a Tako má úplně stejnou konstrukci sporťáku jen se liší materiálem potahu a designem :D Foto mohu zaslat do SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí