Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, sporťák je taky prostorný. Polohování nožiček má, ale jestli se tam vyspí tříleťák to nevim nevim
. My jsme kupovali golfky kvůli skladnosti. Tak kdyby se nikdo nenašel kdo by věděl můžu ti ten sporťák přeměřit mám ho na půdě. Naše dvouletá se tam vejde s přehledem ale je malá má 85 cm. A nemusim ji ani polohovat nohy
Děkuji moc za rychlou odpověd. přeměření si asi úplně nepředstavím
jde mě o to že mám už tříletá dvojčata a opravdu nám očár vydržel do tří let ano goldky jsme měly taky ale když jsme šl yna celodenní výlet tak byl lepší normální kočár kvuli terenu, a holky se tam fakt ve třech letech vešly a to mají 95cm.. a hlavěn se vyspaly no..
@Paikea jako co se týče prostoru tak toho bych se nebála prostorný ten sporťák se spíš jsem myslela na délku to už by museli mít nohy nejspíš spuštěný dolu. Jestli víš co myslim ![]()
NO ONO JDE I O TY NOHY MĚ SE PAK NELÍBĚJ KDYŽ JE MAJ UPLNĚ SPUŠTĚNÝ NO ![]()
PROSÍM KDYBY NĚKDO POSLALA FOTKU S DÍTKEM SEDÍCÍM:) A LEŽÍCÍM STARŠÍM ![]()
Určitě se tam vleze, malá má 2,5 roku a ještě si tam i lehne, záleží teda, kolik má cm (my máme 94 cm), nožky jsou polohovatelné… fotku bohužel nemám
@Paikea mě se do Taka vešel 4letý syn
jen pro zajímavost
a Tako má úplně stejnou konstrukci sporťáku jen se liší materiálem potahu a designem
Foto mohu zaslat do SZ ![]()