Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@1Martina1 tak jako možná se mi to jenom zdá, že mi to pasuje více na holku
jestli je tady některá co má tu barvu, tak by možná bylo lepší reálné foto a pak si rozmyslíš jestli jo, nebo ne
ale jestli to máš jenom na odzkoušení, tak na tu chvíli i kluk vydrží v té barvičce ![]()
@iswet Právě že je tady vyfocený na str.7,schválně se podívej..a podle mě je to normálně růžová barva..já si nemůžu pomoct..
![]()
@1Martina1 no tak barva sedí…možná na živo je o chlup tmavší, ale pořád je to taková spíše růžovo-fialová. Já vím, že jak jsem ho viděla na prodejně, tak jsem si hned řekla, že to je barva spíš pro holku ![]()
@iswet ještě ho prodává jedna paní na Bazoš. cz v modrém…ale tam zase uvádí, že má orezlou látku kolem patentků, tak do toho se mi moc nechce a hlavně je o 1500kč dražší..
, ten fialový mi paní nabízela za 4500kč..což je krásná cena a je super stavu… ach jo.. ![]()
@iswet tak ted mi ta paní poslala fotku, a tady mi přijde zase fialový..já už jsem z toho jelen..
![]()
@1Martina1 já modrý mám a je fakt krásný
…někde jsem četla, že ty patentky občas zreznou, ale pokud je ještě záruční doba, tak by to měli na prodejně vyměnit
no a ta cena…jedině zkusit smlouvat??
@1Martina1 píše:
@iswet tak ted mi ta paní poslala fotku, a tady mi přijde zase fialový..já už jsem z toho jelen..![]()
no to se těžko popisuje ta barva
ona je to fakt taková růžovo-fialová a záleží z jakého úhlu se na něho díváš a jaké je světlo
taková „divná“ fialová ![]()
@iswet zkusit to můžu…za to nic nedám, to máš pravdu..mrkni na tu fotku, co jsem sem dala prosím… ![]()
@1Martina1 píše:
@iswet tak ted mi ta paní poslala fotku, a tady mi přijde zase fialový..já už jsem z toho jelen..![]()
Tak to je 100% ten fialkový co mám doma, modrý vypadá úplně jinak ![]()