Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
1.3.14 01:52

Ahojky já mám také zelený a jsem max spokojena a všichni mi ho chválí. hnědý má známá, a i přes to, že mimi nenecháváš na sluníčku, tak ji přes léto vyblednul a už není tak hezký. kdybych si teď ale vybírala tak jdu do šedý :-) ale zelený je taky fajn a to v něm mám holčičku :-) vůbec nezměnil barvu a teď už pripravuju sportovní verzi :-) horší je ve sportovní verzi dostat se do košíku, kdyby nebyl rozepínací na zip tak by to bylo špatný. přístup je horší než u korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
1.3.14 09:34

@Kate00 Ahojky,s tím košíkem jsem počítala, je totiž vysoko, ale to jsem chtěla. Že je tam zips, nevím, ještě kočárek nemám tak prostudovaný :mrgreen: Ale určitě je to fajn..Leží mi v hlavě pořád ta barva, jestli jsme se neunáhlili, manžel chtěl vyloženě výrazný kočárek, já bych snesla i ten hnědý, ale nakonec jsem ustoupila a objednala na prodejnu ten zelený. Barva je na mě až moc křiklavá. Pořád přemýšlím jaké oblečení k němu budu nosit, mám ráda růžovou, fialovou, červenou, tak nevím jestli nebudu vypadat jak šašek :mrgreen:Už se v tom asi moc piplám. Je pravda, že tohle mě vůbec nenepadlo, když jsme ho koupili.Co myslíš je nutné být sladěná s kočárkem? Nechci vypadat jak z cirkusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.3.14 01:34

No je fakt, že já to moc neladím, ale jelikož nosím ráda černou, šedou a zelenou, tak ani moc řešit nemusim. teď teda jedu i ve fialový ale v zimě jsem měla stejně kabát a na jaro a léto mám také dost neutrální barvy. ale tohle mě vážně nenapadlo :-D jinak košík jsem chtěla taky vysoko, jelikož bydlíme na vesnici a cesty tu nejsou moc dobrý. a v létě na tu zelenou taky dost lítaly včely a různá havěť :-( takže jsem byla neustále v pozoru. je to o vkusu, každýmu se líbí něco jiného, já mám zelenou hodně rada, mám i v domě obývák a kuchyň zelenou a dětský pokoj taky trochu :-D je to jinak docela praktická barva a není na ní nic moc vidět. ale teď bych asi kupovala sedy. viděla jsem ho a je takovej elegantní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.3.14 11:29

@Kate00 no s tím hmyzem jsi mě nepotěšila, s toho mám v létě celkem strach, ale dívala jsem se, že už jsme dostali i síťku proti hmyzu, akorát jsem nepřišla na to jak tam napasovat ty suchý zipy, pořád mi tam na každé straně jeden přebývá :mrgreen: Kočárek je jinak super vymakaný, už jsem ho stihla okuknou detalněji, tak jsem spokojená :P. U ńás to bylo horší, manžel žádnou takovou barvu nechtěl, chtěl barevný, nemá rád takové barvy na kočárkách i když já bych hnědou uvítala. Byl problém se na barvě domluvit.Ale už jsem si zvykla, zelenou mám ráda, tak aspoň budeme všude vidět :mrgreen: Oblečení řešit nebudu, to bych musela kupovat nový šatník a co se tak dívám na ostatní, je jim to taky šumák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.3.14 08:29

Holky tak my nakonec objednali kočárek a máme ten fialový a je faaakt krásný :-)už se tak těšim až s nim poprvé pojedu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
3.3.14 09:14

@Lulu91 :palec: fialovej je krásnej, jezdí s ním jedna paní u nás, moc se mi líbí, čekat holčičku jdu do nej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
3.3.14 09:35

Ahojky, tak my máme modrý a jsem maximálně spokojená a oblečení neřeším, chodím převážně v černé, tak ani nemusím :D Máme ho už skoro rok a žádné změny barvy jsem nezaznamenala, viděla jsem ho v hnědé verzi a tam jsem viděla vyšisované místa od sluníčka, takže jsem ráda, že do hnědé jsem nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
4.3.14 06:55

@Anath ten modrý je také moc hezký, už se těším až vyjedu :mrgreen: myslím, že budu spokojená, modrou jsme nechtěli kvůli druhému prckovi, kdyby byla holka :mrgreen:.Jinak to je ta tmavě modrá barvička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
4.3.14 08:41

@nika1988 Ano, ta tmavě modrá :) A mě nebude vadit, když pak holka bude jezdit v modrém, já na ty růžové věci moc nejsem, brala bych ho tak jako tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
5.3.14 07:51

@Anath no já právě jo, tak doufám, že se u druhého holky dočkám :mrgreen: jinak malý má moc pěkné jméno, nezvyklé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
5.3.14 17:48

@Kate00 Dívám se, že máš na str.13 foto kočárku, to máte tu barvičku takovou světlou? nebo zkresluje foťák, ta naše je teda o dost výraznější zelená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
6.3.14 08:56

@nika1988 no fotka zkresluje :-) spíš se barvě podobá ta druhá fotka jakoby vzadu dole u korbičky… je dost výrazná… barva odpovídá tomuto obrázku http://www.eandilek.cz/…tako-monodi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.3.14 14:18

Maminky, používáte už některá sporťáček? Zajímalo by mě, zda je tam dost místa i s fusakem..díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
6.3.14 16:59

Ano je tam misto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.3.14 17:41

@florance děkuji…