Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@myslacek píše:
Kočárek už mám schovaný u babičky, koupila jsem ho ve fialové barvě a je nádherný. Ještě teda není odzkoušený ale mi se zdá že pruží docela dost, a je super že se dá i nastavit ať nehoupe vůbec. V Polsku jsem ho koupila jen za 8000,– se vším ¨příslušenstvím, v Ostravě ho měli za 8500,–.Nejvíce mě dorazili v Kopřivnici tam chtěli 10000,– bez autosedačky.
no tak to je pálka
jde vidět jak na tom někteří prodejci rýžujou
jako on houpe pěkně, ale jak s ním jedeš po rozmláceném chodníku, tak se ti zdá jakoby to dostatečně nepružilo a prcek vypadá, že by měl vypadnout z kočárku pokaždé co projedeš nějakou dírou
![]()
@iswet píše:
Jezdím 2 měsíce a zatím bez problémů. Jenom by mohl více pružit a oddělává se mi suchý zip u hluboké korbičky (ale to si myslím, že to dělá každý suchý zip)![]()
Super děkuji
@myslacek píše:
Kočárek už mám schovaný u babičky, koupila jsem ho ve fialové barvě a je nádherný. Ještě teda není odzkoušený ale mi se zdá že pruží docela dost, a je super že se dá i nastavit ať nehoupe vůbec. V Polsku jsem ho koupila jen za 8000,– se vším ¨příslušenstvím, v Ostravě ho měli za 8500,–.Nejvíce mě dorazili v Kopřivnici tam chtěli 10000,– bez autosedačky.
Můžu se zeptat kde jsi ho v polsku koupila uvažujeme o tom že by jsme pro něj zajeli…
@Iw25 já ho taky kupovala v polsku…přímo na hranici v českém těšíně ![]()
@iswet můžu se zeptat na kolik tě tam vyšel? Jestli se nám vyplatí tam jet…
@Iw25 já ho kupovala asi v květnu a vyšel mě na 7900,– se vším
A myslím, že ta cena bude pořád nějak podobně
A tam bývají nějaké ty trhy? Nemám vůbec ponětí jak to tam funguje… platila jsi v českých nebo pl? Promiň že tak vyzvýdám ale v tomhle jsem fakt „panna“ ![]()
@Iw25 tam je přímo kamenný obchod a platila jsem korunama.Oni u těch hranic berou naše penízky
tam u hranic je vlastně víc těch obchodů a každý má jiné kočárky ![]()
@Iw25 Ahoj, my jej máme půl roku a využíváme hojně i na horách a zatím spokojenost
Se suchým zipem souhlasím, taky se nám oddělává. Ale jinak žádný problém ![]()
Mám ho taky z kamenného obchodu na bývalé celnici.Je tam moc ochotná paní. Obešla jsem snad všechny obchody s kočárkama a tenhle vyhrál. Hlavně se člověk nemusí motat někde na tržnici v davech s kočárkem. Je u toho obchodu i malé parkoviště takže se to jen hodí do auta a tradá domů. ![]()
@myslacek píše:
Mám ho taky z kamenného obchodu na bývalé celnici.Je tam moc ochotná paní. Obešla jsem snad všechny obchody s kočárkama a tenhle vyhrál. Hlavně se člověk nemusí motat někde na tržnici v davech s kočárkem. Je u toho obchodu i malé parkoviště takže se to jen hodí do auta a tradá domů.
taky ho mám odtamtud a paní je fakt ochotná ![]()
Ahojky chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost z kočárkem tako monodi? mě se moc líbí ale nemám vůbec šanci se jít na něj někam podívat
byla jsem se podívat na tako laret a ten se mi moc líbil teda až na ten koš… nevíte někdo o nějaké prodejně ve středočeskym kraji?
@Lulu91 monodi sice nemám, mám laret. Ale prodejna ve středočeským kraji je v Luštěnicích kousek od Mladé Boleslavi. Mipesa se jmenuje. Je tam moc milá paní která vše předvede a ukáže ![]()
@Lulu91 Tako monodi máme koupené ale zatím nejezdíme, ale co se týká manipulace, skládání rozkládání, výměna korbičky za sporťák atd tak za mě vše na jedničku ![]()
Kočárek už mám schovaný u babičky, koupila jsem ho ve fialové barvě a je nádherný. Ještě teda není odzkoušený ale mi se zdá že pruží docela dost, a je super že se dá i nastavit ať nehoupe vůbec. V Polsku jsem ho koupila jen za 8000,– se vším ¨příslušenstvím, v Ostravě ho měli za 8500,–.Nejvíce mě dorazili v Kopřivnici tam chtěli 10000,– bez autosedačky
.