Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
myslacek
29.10.13 12:52

Kočárek už mám schovaný u babičky, koupila jsem ho ve fialové barvě a je nádherný. Ještě teda není odzkoušený ale mi se zdá že pruží docela dost, a je super že se dá i nastavit ať nehoupe vůbec. V Polsku jsem ho koupila jen za 8000,– se vším ¨příslušenstvím, v Ostravě ho měli za 8500,–.Nejvíce mě dorazili v Kopřivnici tam chtěli 10000,– bez autosedačky :think:.

• Citovat
  • Upravit
9315
29.10.13 13:11
@myslacek píše:
Kočárek už mám schovaný u babičky, koupila jsem ho ve fialové barvě a je nádherný. Ještě teda není odzkoušený ale mi se zdá že pruží docela dost, a je super že se dá i nastavit ať nehoupe vůbec. V Polsku jsem ho koupila jen za 8000,– se vším ¨příslušenstvím, v Ostravě ho měli za 8500,–.Nejvíce mě dorazili v Kopřivnici tam chtěli 10000,– bez autosedačky :think:.

no tak to je pálka 8o jde vidět jak na tom někteří prodejci rýžujou :roll: jako on houpe pěkně, ale jak s ním jedeš po rozmláceném chodníku, tak se ti zdá jakoby to dostatečně nepružilo a prcek vypadá, že by měl vypadnout z kočárku pokaždé co projedeš nějakou dírou :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.10.13 13:16
@iswet píše:
Jezdím 2 měsíce a zatím bez problémů. Jenom by mohl více pružit a oddělává se mi suchý zip u hluboké korbičky (ale to si myslím, že to dělá každý suchý zip) ;)

Super děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.10.13 13:18
@myslacek píše:
Kočárek už mám schovaný u babičky, koupila jsem ho ve fialové barvě a je nádherný. Ještě teda není odzkoušený ale mi se zdá že pruží docela dost, a je super že se dá i nastavit ať nehoupe vůbec. V Polsku jsem ho koupila jen za 8000,– se vším ¨příslušenstvím, v Ostravě ho měli za 8500,–.Nejvíce mě dorazili v Kopřivnici tam chtěli 10000,– bez autosedačky :think:.

Můžu se zeptat kde jsi ho v polsku koupila uvažujeme o tom že by jsme pro něj zajeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
29.10.13 13:27

@Iw25 já ho taky kupovala v polsku…přímo na hranici v českém těšíně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.10.13 13:40

@iswet můžu se zeptat na kolik tě tam vyšel? Jestli se nám vyplatí tam jet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
29.10.13 13:42

@Iw25 já ho kupovala asi v květnu a vyšel mě na 7900,– se vším ;) A myslím, že ta cena bude pořád nějak podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
29.10.13 13:45

A tam bývají nějaké ty trhy? Nemám vůbec ponětí jak to tam funguje… platila jsi v českých nebo pl? Promiň že tak vyzvýdám ale v tomhle jsem fakt „panna“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
29.10.13 16:34

@Iw25 tam je přímo kamenný obchod a platila jsem korunama.Oni u těch hranic berou naše penízky :-) tam u hranic je vlastně víc těch obchodů a každý má jiné kočárky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
29.10.13 18:52

@Iw25 Ahoj, my jej máme půl roku a využíváme hojně i na horách a zatím spokojenost :palec: Se suchým zipem souhlasím, taky se nám oddělává. Ale jinak žádný problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myslacek
30.10.13 09:20

Mám ho taky z kamenného obchodu na bývalé celnici.Je tam moc ochotná paní. Obešla jsem snad všechny obchody s kočárkama a tenhle vyhrál. Hlavně se člověk nemusí motat někde na tržnici v davech s kočárkem. Je u toho obchodu i malé parkoviště takže se to jen hodí do auta a tradá domů. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9315
30.10.13 10:00
@myslacek píše:
Mám ho taky z kamenného obchodu na bývalé celnici.Je tam moc ochotná paní. Obešla jsem snad všechny obchody s kočárkama a tenhle vyhrál. Hlavně se člověk nemusí motat někde na tržnici v davech s kočárkem. Je u toho obchodu i malé parkoviště takže se to jen hodí do auta a tradá domů. :potlesk:

taky ho mám odtamtud a paní je fakt ochotná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.1.14 18:14

tako monodi

Ahojky chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost z kočárkem tako monodi? mě se moc líbí ale nemám vůbec šanci se jít na něj někam podívat :( byla jsem se podívat na tako laret a ten se mi moc líbil teda až na ten koš… nevíte někdo o nějaké prodejně ve středočeskym kraji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
15.1.14 18:47

@Lulu91 monodi sice nemám, mám laret. Ale prodejna ve středočeským kraji je v Luštěnicích kousek od Mladé Boleslavi. Mipesa se jmenuje. Je tam moc milá paní která vše předvede a ukáže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
15.1.14 18:51

@Lulu91 Tako monodi máme koupené ale zatím nejezdíme, ale co se týká manipulace, skládání rozkládání, výměna korbičky za sporťák atd tak za mě vše na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí