Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
18.3.13 19:38

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, těch co jste už na Monodi koukaly, nebo ho máte doma, jak je to s barvou konstrukce. Já na ty černé kočáry moc nejsem, ale tenhle se mi proti ostatním moc líbí. Na pár fotkách jsem ho našla aspoň se světlou konstrukcí a koly, ale v nabídce na stránkách to nikdo nemá jako u jiných, že jsou třeba v černé, bílé, nerez.. Ani na ofic polských stránkách to není. Že by k tomu měli konstrukci z jiného Taka? To jsem už tady taky někde četla, že si někdo bral konstrukci a korbu zvlášť.. :nevim: A ještě ta váha, každé stránky to uvádí jinak, na začátku diskuze jste ho chválily, že je lehký a dobře ovladatelný proti jiným Tako, ale podle údajů je težký jako asi všecky Taka 2012, 2013.. Tak děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
20.3.13 17:00

Tak jsem pěkně nasraná ted, s prominutím!  2 mesice cekam na kocarek Tako Monodi v barve Laretu, ktery mi stale tvrdi, ze umi vyrobit a ze mi ho udělají a prave mi volali, ze mi ho nakonec neudělají, ze si mam vybrat jiný… Debilové! Jeste ze to zarizuji tak brzo a nespecham na to. Ale tesila jsem se na nej a jsem hrozne zklamana :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
20.3.13 17:11

@li.hun a v jakém obchodě sis to objednávala??? to je ten Kolín??? já že když se mi nic jiného na veletrhu nezalíbí víc, tak pojedu do Kolína pro tenhle… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
20.3.13 17:19

http://www.kocarky.cz/…ty-move.html

Kate00
A kdy a kde je veletrh???

Objednavala jsem to v Koline, ale není tam s dodavateli zadny problém. Ostatní kocarky dodavaji normalne. U me byl jen problém, ze jsem ho chtela v barve jineho kodelu a oni mi rekli ze to udělají a po dvou mesicich čekání se na to vysr… a najednou to neudělají. :cert:
Problem neni s prodejnou, ale s dodavatelem :roll:
Ale ted mi paní poslala odkaz na nejakou novinku, tak se na to stejne pojedu podivat. Ale nemají na vyber moc barev :?

Novinka viz odkaz nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
20.3.13 17:35

@li.hun jé super díky… my jedeme druhý víkend v dubnu na veletrh do Prahy - for kids… mám to už slíbené…:-) tak uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
20.3.13 17:48

@Kate00
Nevedela jsem, ze je v Praze veletrh, tak to se taky pojedu podivat. No a mam to vyresene ;)
Kdy mas termín? Ja spis resim, aby se to stihlo, kdyz si vyberu nějaký kocarek na veletrhu a objednam ho… :think:
Rodim v cervnu, tak snad to stihnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
20.3.13 17:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 18:17
@li.hun píše:
http://www.kocarky.cz/…ty-move.html

Kate00
A kdy a kde je veletrh???

Objednavala jsem to v Koline, ale není tam s dodavateli zadny problém. Ostatní kocarky dodavaji normalne. U me byl jen problém, ze jsem ho chtela v barve jineho kodelu a oni mi rekli ze to udělají a po dvou mesicich čekání se na to vysr… a najednou to neudělají. :cert:
Problem neni s prodejnou, ale s dodavatelem :roll:
Ale ted mi paní poslala odkaz na nejakou novinku, tak se na to stejne pojedu podivat. Ale nemají na vyber moc barev :?

Novinka viz odkaz nahoře

Ten sem viděla na veletrhu před 14 dnama a nevypadal špatně, ale jezdit sem s ním nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.3.13 18:21

Já jsem úplně nadšená z mého tako Monodi, je dokonalej, pořád na něj koukám :-)
Jen ještě to dítě do něj…Měla jsem termín v pondělí a pořád jsem komplet. Prej jsem na porod už uplně připravená, ale přesto se nic neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
20.3.13 18:31

@Kate00
Tak to mas ještě čas :-)

@florance
Me se také Monodi libil, ale nelibily se mi moc barevne varianty, prijde mi jich docela málo na vyber :nevim:

Asi tedy pockam na ten veletr a pak se budu modlit, aby mi to přišlo do cervna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
20.3.13 19:08

@florance tý jo… no asi si mimi u tebe lebedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 19:19
@florance píše:
Já jsem úplně nadšená z mého tako Monodi, je dokonalej, pořád na něj koukám :-)
Jen ještě to dítě do něj…Měla jsem termín v pondělí a pořád jsem komplet. Prej jsem na porod už uplně připravená, ale přesto se nic neděje

to seš na tom stejně jak kamoška, ta taky měla termín v pondělí, je otevřená na 2 prsty, připravená a malej se drží zuby nehty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
27.3.13 15:20

Ahoj maminky, tak se nakonec trhám od vás a od Taka a přecházím ke značce Bugaboo :lol:
Byla jsem tak naštvaná, že mi řekli ať si vyberu nějaký jiný kočárek, že mi ho neudělají, že už týden brouzdám po internetu a jezdím po obchodem prohlížet si kočárky a nakonec jsem se rozhodla pro tento…
Je kvalitní, výborná ovladatelnost, lehoučký, stbilní a má zkrátka vše co potřebuji. Objednala jsem si z Německa Bugaboo Buffalo, ten se u nás ještě neprodává, až od podzimu… A strašně se už na něj těším!!! Je sice drahý jako prase oproti Taku, ale mimčo mám poprvé, tak si to chci náležitě užít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Báraaa24
2.4.13 17:04

Dnes jsem se byla na kočárek podívat. Nejdříve se mi líbil Laret, ale budu rodit v srpnu a tento má o dost větší korbičku, proto se z něj stal favorit :) Celkově i barvy jsou jasnější a je hezčí… ;)

• Citovat
  • Upravit
Báraaa24
2.4.13 17:08
@Anath píše:
Ahojky, tak jsme se nakonec na něj byli tento týden podívat v Polském Těšíně, máme to kousek, takže v pohodě. Měli tam Captivu, Warrior, Laret a Monodi. Laret se mi líbil na obrázku, ale naživo mě naživo zklamal, je opravdu menší než ostatní a má hodně nízko korbičku. Naopak z Monodi jsme nadšení, vše se dobře skládá, je lehčí než ostatní, konstrukce vypadá pevně, pruží a je prostě krásný :) Stál 7900kč i s autosedačkou. Takže v únoru si ho nejspíš jedeme koupit :) Tak snad budeme spokojení.

Warrior velmi nedoporučuji, kamarádka ho měla a po měsíci se jí zničila konstrukce… za celpou dobu používání ho reklamovala asi 5×… a i paní v obchodě mi dnes řekla, že tyhle kočárky se hodně ničí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4