Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, těch co jste už na Monodi koukaly, nebo ho máte doma, jak je to s barvou konstrukce. Já na ty černé kočáry moc nejsem, ale tenhle se mi proti ostatním moc líbí. Na pár fotkách jsem ho našla aspoň se světlou konstrukcí a koly, ale v nabídce na stránkách to nikdo nemá jako u jiných, že jsou třeba v černé, bílé, nerez.. Ani na ofic polských stránkách to není. Že by k tomu měli konstrukci z jiného Taka? To jsem už tady taky někde četla, že si někdo bral konstrukci a korbu zvlášť..
A ještě ta váha, každé stránky to uvádí jinak, na začátku diskuze jste ho chválily, že je lehký a dobře ovladatelný proti jiným Tako, ale podle údajů je težký jako asi všecky Taka 2012, 2013.. Tak děkuji za odpovědi ![]()
Tak jsem pěkně nasraná ted, s prominutím! 2 mesice cekam na kocarek Tako Monodi v barve Laretu, ktery mi stale tvrdi, ze umi vyrobit a ze mi ho udělají a prave mi volali, ze mi ho nakonec neudělají, ze si mam vybrat jiný… Debilové! Jeste ze to zarizuji tak brzo a nespecham na to. Ale tesila jsem se na nej a jsem hrozne zklamana ![]()
@li.hun a v jakém obchodě sis to objednávala??? to je ten Kolín??? já že když se mi nic jiného na veletrhu nezalíbí víc, tak pojedu do Kolína pro tenhle… ![]()
http://www.kocarky.cz/…ty-move.html
Kate00
A kdy a kde je veletrh???
Objednavala jsem to v Koline, ale není tam s dodavateli zadny problém. Ostatní kocarky dodavaji normalne. U me byl jen problém, ze jsem ho chtela v barve jineho kodelu a oni mi rekli ze to udělají a po dvou mesicich čekání se na to vysr… a najednou to neudělají. ![]()
Problem neni s prodejnou, ale s dodavatelem ![]()
Ale ted mi paní poslala odkaz na nejakou novinku, tak se na to stejne pojedu podivat. Ale nemají na vyber moc barev ![]()
Novinka viz odkaz nahoře
@li.hun jé super díky… my jedeme druhý víkend v dubnu na veletrh do Prahy - for kids… mám to už slíbené…:-) tak uvidíme ![]()
@Kate00
Nevedela jsem, ze je v Praze veletrh, tak to se taky pojedu podivat. No a mam to vyresene ![]()
Kdy mas termín? Ja spis resim, aby se to stihlo, kdyz si vyberu nějaký kocarek na veletrhu a objednam ho… ![]()
Rodim v cervnu, tak snad to stihnu ![]()
@li.hun píše:
http://www.kocarky.cz/…ty-move.htmlKate00
A kdy a kde je veletrh???Objednavala jsem to v Koline, ale není tam s dodavateli zadny problém. Ostatní kocarky dodavaji normalne. U me byl jen problém, ze jsem ho chtela v barve jineho kodelu a oni mi rekli ze to udělají a po dvou mesicich čekání se na to vysr… a najednou to neudělají.
Novinka viz odkaz nahoře
Problem neni s prodejnou, ale s dodavatelem
Ale ted mi paní poslala odkaz na nejakou novinku, tak se na to stejne pojedu podivat. Ale nemají na vyber moc barev
Ten sem viděla na veletrhu před 14 dnama a nevypadal špatně, ale jezdit sem s ním nezkoušela
Já jsem úplně nadšená z mého tako Monodi, je dokonalej, pořád na něj koukám ![]()
Jen ještě to dítě do něj…Měla jsem termín v pondělí a pořád jsem komplet. Prej jsem na porod už uplně připravená, ale přesto se nic neděje
@Kate00
Tak to mas ještě čas ![]()
@florance
Me se také Monodi libil, ale nelibily se mi moc barevne varianty, prijde mi jich docela málo na vyber ![]()
Asi tedy pockam na ten veletr a pak se budu modlit, aby mi to přišlo do cervna ![]()
@florance píše:
Já jsem úplně nadšená z mého tako Monodi, je dokonalej, pořád na něj koukám
Jen ještě to dítě do něj…Měla jsem termín v pondělí a pořád jsem komplet. Prej jsem na porod už uplně připravená, ale přesto se nic neděje
to seš na tom stejně jak kamoška, ta taky měla termín v pondělí, je otevřená na 2 prsty, připravená a malej se drží zuby nehty ![]()
Ahoj maminky, tak se nakonec trhám od vás a od Taka a přecházím ke značce Bugaboo ![]()
Byla jsem tak naštvaná, že mi řekli ať si vyberu nějaký jiný kočárek, že mi ho neudělají, že už týden brouzdám po internetu a jezdím po obchodem prohlížet si kočárky a nakonec jsem se rozhodla pro tento…
Je kvalitní, výborná ovladatelnost, lehoučký, stbilní a má zkrátka vše co potřebuji. Objednala jsem si z Německa Bugaboo Buffalo, ten se u nás ještě neprodává, až od podzimu… A strašně se už na něj těším!!! Je sice drahý jako prase oproti Taku, ale mimčo mám poprvé, tak si to chci náležitě užít ![]()
Dnes jsem se byla na kočárek podívat. Nejdříve se mi líbil Laret, ale budu rodit v srpnu a tento má o dost větší korbičku, proto se z něj stal favorit
Celkově i barvy jsou jasnější a je hezčí… ![]()
@Anath píše:
Ahojky, tak jsme se nakonec na něj byli tento týden podívat v Polském Těšíně, máme to kousek, takže v pohodě. Měli tam Captivu, Warrior, Laret a Monodi. Laret se mi líbil na obrázku, ale naživo mě naživo zklamal, je opravdu menší než ostatní a má hodně nízko korbičku. Naopak z Monodi jsme nadšení, vše se dobře skládá, je lehčí než ostatní, konstrukce vypadá pevně, pruží a je prostě krásnýStál 7900kč i s autosedačkou. Takže v únoru si ho nejspíš jedeme koupit
Tak snad budeme spokojení.
Warrior velmi nedoporučuji, kamarádka ho měla a po měsíci se jí zničila konstrukce… za celpou dobu používání ho reklamovala asi 5×… a i paní v obchodě mi dnes řekla, že tyhle kočárky se hodně ničí…