Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My kočárek odváželi hned druhý den k dědovi a tam je zatím pěkně uskladněný
ale když to viděla mamka, že jsme si ho „vůbec“ dovezli domů, ikdyž jen na noc, tak uz jsme slyšeli, že se to nemá atd..jenže my byli hlavně taky zvědaví a chtěli si vše ozkoušet
Jinak postýlka se bude u nás taky každým dnem stavět.
ale když to viděla mamka, že jsme si ho „vůbec“ dovezli domů, ikdyž jen na noc, tak uz jsme slyšeli, že se to nemá atd..jenže my byli hlavně taky zvědaví a chtěli si vše ozkoušet
Tak dnes mi přijde Tako monodi domu. Trojkombinace za celkovou částku 8168,–
Už se na něj moc těšim ![]()
Hned, jak ho s manželem dáme dohromady, tak se ozvu a budu referovat
Tak kočárek je dokonalej. Skládání jednoduchý a hlavně rychlý. Všechny části kočárku se nastavují dobře a jednoduše. Korbička je velká a prostorná. Sportovní taky a autosedačka je lehká a dobře se nese a vypadá fakt pohodlně. S kočárkem se velice dobře jezdí a manipuluje. Už se těšim až za 3 týdny porodim ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla dnes v obchodě u nás ve městě a ptala se, jestli budou mít někdy Tako Monodi. Sice je to krámek, kde mají jen pár kočárků, ale paní prodavačka mi ho začala rozmlouvat a že by mi ho snad ani neobjednala, že si zakládají na pořádném servise a že s Takem není dobrá spolupráce. Měli tam Camarelo, hned mi o něm začala povídat, jak je úžasnej a že je s nima suprová spolupráce a skoro žádné reklamace. Tak teď nevím, jestli se paní snažila jen propagovat svoje zboží, aby ho prodala, ikdyž to na mě tak působilo. Takže budu ráda, za každou zkušenost s Takem Monodi, protože se mi líbí asi nejvíc. Rodím až v srpnu, takže je ještě čas.
Děkuji ![]()
Florance, kočárek je nádherný, přesně tento jsem chtěla, ale asi budeme mít chlapečka, tak to asi nevyjde. Ve skutečnosti mi přijde víc růžový, že? Myslela jsem, že to bude spíš fialová barva. ![]()
Jo jo ta barva je taková fialovo-lila-růžová a je to moc hezký a jemný.
@Kocuska
Pani prodavacka mela pravdu v tom, ze s Takem není dobra spolupráce… ta prodejna, kde jsem ho objednala ja, na ty dodavatele ceka uz 14 dni. Vzdy ji slibují, ze dorazi se zbožím a pak to zase odloží. Takze i ja jsem zvědavá kdy se kocarku dočkám. Ale jinak mi Tako jako takový doporučovali, obzvláště ten nový Monodi. Takze pokud te prodavacka odrazovala i od neceho jiného, nez od problémem s dodavateli, tak si myslím, ze to je jen její lenost s nimi komunikovat… ![]()
Já jsem teda měla štěstí, protože jsme objednávali kočárek ted v pondělí a dorazil dnes dopoledne.