Tako Monodi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
4.3.13 10:08

@florance a to jsou vnitřní rozměry korbičky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
4.3.13 10:16

Ano to jsou vnitřní rozměry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
4.3.13 10:28

@florance hmmm… tak a je rozhodnuto :palec: :mrgreen: :mrgreen: já mám termín až začátkem srpna ale už bych taky kupovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
4.3.13 10:40

Takže chceš monodi?

na 7 nebo 8 straně jsem dala 2 fotky, tak se mrkni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
4.3.13 12:06

@florance já jsem právě fotečky už viděla… jen bych teda chtěla taky jiný potah…ale to se ještě uvidí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
4.3.13 12:16

:-) Kočárek je opravdu moc pěkný, jsem z něj moc nadšená :-) Už se fakt těšim až budeme s manželem vozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
4.3.13 12:19

@florance no tak ty už to máš za pár…:-) to já si ještě počkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
4.3.13 12:22

To uteče neboj. ale je fakt, že ty poslední dva týdny jsou nějaký pomalý…
V noci špatně spim, protože nemůžu najít polohu, pak pořád lítám na malou. Pak mě tlačí pyžamo, tak se svlíkám :-)
Když chodim, tak mě to tlačí na spodek a trochu bolí… Už aby to bylo venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.3.13 10:43

Tako Monodi

Ahojte nastávající maminky :-) Čtu si vaše přispěvky už docela dlouho a jen jsem se chtěla pochlubit, že už máme taky kočárek doma. (teda u našich) Termín mám 9.4. a už se nemůžu dočkat až budu vozit :-) Kočárek je nedherný a opravdu prostorný, na ty dnešní velikosti. Opravdu mě mile překvapil :-) Čekáme holčičku, takže zvítězil fialový :-) Mějte se krásně!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
5.3.13 10:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.3.13 11:06

Tako monodi

Super, holky, tak až vyrazíte s kočárkama, tak napište sem do recenzí, jak jste spokojené a jak kočárky šlapou. Strašně se mi taky tenhle Tako monodi líbí, ikdyž jsem zklamaná, když jsem se asi ve 3obchodech ptala na Tako, tak mě od něho odrazovali. Tak uvidíme. Zalíbil se mi i u nás tady v obchodě Camarelo Colorado, ve vínovo černé barvě a je to prý nějaká novinka. Nejhorší je, že na netu jsem ho nikde nenašla, což mě mrzí. Každopádně piště do recenzí a přeju, ať kočárky slouží na 100%. My čekáme až v srpnu, tak je ještě trocha času. Mějte se hezky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
5.3.13 11:14

@Kocuska ahojky, my taky čekáme až v srpnu… no je to náročný vybrat ten správný kočárek co??? Camarelo byl taky v užším výběru…ale Tako Monodi se mi prostě líbí asi víc… jinak na Tako jsem slyšlela ohlasy tak 50 na 50… jedna kámoška v něm vozí už druhé a jedna ho má měsíc a už jí upadlo kolečko :( :( nemá teda Monodi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
8.3.13 15:10

kočárky Tako

Ahoj maminky,
jsem prodejce kočárků Tako a docela mně zaráží špatná pověst značky Tako u některých obchodníků. Také jsem byla svědkem když prodejce rozmlouval nastávající mamince kočárek Tako a pěl ódy nad kočárkem Camarelo jaký je úžasný a skvělý přičemž tato značka má malé zkušenosti s výrobou kočárků oproti firmě Tako. Nevím čím to je, ale také mě to připadá jako propagace za účelem prodeje svého zboží. Pokud si nějaký obchodník stěžuje na spolupráci s firmou Tako, tak je to jenom tím že se neumí s nimi domluvit. Je pravda, že na některé modely kočárků Tako je delší čekací lhůta. Je to způsobeno velkým zájmem o tyto kočárky (hlavně v Polsku a na Ukrajině) a tím pádem výrobce nestíhá s výrobou. Osobně nedoporučuji výběr kočárku na poslední chvíli. Několik obchodů včetně nás nabízí uskladnění kočárku až do termínu porodu což uvítají pověrčivé maminky. Je také pravda, že kočárky Tako byly poruchové, ale týká se to starších modelů a většina poruch vznikla z nesprávného a nešetrného používání. U novějších modelů si nepamatuji že by byla nějaká reklamace. Nechci hájit firmu Tako, ale 25 let zkušeností s výrobou kočárků a pověst jednoho ze dvou největších výrobců ve střední a východní Evropě mluví za vše. My nechválíme a ani nehaníme žádnou značku kočárků protože každý výrobce má vice nebo méně povedené modely. V současné době firma Tako nabízí za rozumné ceny hodně povedené kočárky s pěkným designem a širokou škálou barev, ale každý má jiný vkus a výběr kočárku je individuální věc. Já osobně vozím své dítě v kočárku Tako Laret a jsem s ním moc spokojená a dítko též. Jezdíme už ve sporťáku a zatím jsme neměli žádnou poruchu a to dáváme kočárku zabrat, hlavně moje mamka :D Přeji vám šťastnou ruku při výběru kočárku.

Upraveno administrátorem 9.3. 22:58 - propagace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.3.13 18:15

@Pavla087 Děkuji za Váš názor a jsem ráda, že jste to sem napsala. Opravdu jsem byla už asi v 5 obchodech a všichni mi kočárky Tako rozmlouvali a v jednom obchodě mi i dokonce řekli, že by mi ho ani na mé výslovné přání přes jejich obchod neobjednali, jakože to tak běžně dělají. Taky vím, že kočárky Tako na trhu nejsou pár měsíců, ale několik let a určitě mají víc zkušeností. Už jsem alergická na to, kamkoliv vlezu, tak mi nabízí Camarelo, až jsou někdy otravné a tvrdí, že se nejvíc prodávají. Bodejť by ne, když mají v obchodech převážně jejich kočárky a spousta maminek si raději koupí kočárek, který vidí na živo, než riskovat přes internet. A každý nemá 20tisíc na nový kočárek, tak raději volí levnější variantu, což je většina maminek, tak potom je i jasné, že se těchto levnějších kočárků prodá více. Takže děkuji za tento příspěvek a budu ráda, ža každou zkušenost s kočárkem Tako :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
9.3.13 10:32

Ahojky holky, tak jsme si včera byli pro kočárek Tako Monodi a jsme z něj nadšení. Krásnej, velkej a přišel nám ještě o měsíc dřív než říkali :-) takže super. Hned jsme ho sestavili a vyzkoušeli všechny varianty a opravdu to jde lehce a rychle :-) autosedačka je krásně vyztužená i pro opravdu malinká miminka, už jsem se s ním musela zase rozloučit a schovat ho k babičce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí