Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak posílám…dneska dovezen… kdo chcete co vědět tak pište…:-) budu měřit a fotit…ale jen do soboty… pak se veze pryč a až do porodu nebude doma ![]()
@Kate00
Kate00 naprosto super, vypadá fakt jinak než ostatní kočárky od Tako! Byla jsem se podívat na Laret
(na netu krásnej, do doby než jsem ho viděla na živo u Krtečka).
Zklamání!
Ale tenhle vypadá fakt skvěle.
Doufám, že budu mít někdy tu možnost ho vidět u Plzně.
Náš favorit je zatím stále Navington Cadet New, ale pořád mám strach s těma předníma kolečkama ![]()
@zumari no ten se mi taky moc líbí… ale chtěla jsem fakt co největší kolečka…a to monodi má a hlavně má tašku na nákupy vysoko…a jelikož je u nás v zimě neprohrnuto tak mi to vyhovuje takhle…a Navington Cadet New jí má docela dost nizoučko a k nám na vesnici by to asi nešlo…:-) ale jinak taky dobrej výběr
![]()
@Kate00: Tak to jsem ráda, že jsem našla někoho, kdo o něm také uvažoval
Já jsem sice z města, ale často jsme v přírodě se psem takže právě nevím jestli to bude dobrý výběr
kolečka jdou zaaretovat ale chci aby tři roky vydrželi (minimálně) ![]()
@Kate00 píše:
Tak posílám…dneska dovezen… kdo chcete co vědět tak pište…:-) budu měřit a fotit…ale jen do soboty… pak se veze pryč a až do porodu nebude doma
Určitě bude fajn, pokud ho změříš a napíšeš reálné míry sem na forum..Díky moc..
Hlavně rozměry korbiček, klasické i sportovní..A ještě prosím o info, zda jde s kočárkem houpat
No kočárek je docela tuhej… fakt mi to přijde ale jako každej jinej…všechny tyhle typy jsou takový tuhý… není to jako Roan Marita atd…:-) ty houpou hezky…
Korbička (vnitřní rozměry) jsou: 77×39 cm… vypadá fakt prostorně…:-)
@Kate00 píše:
No kočárek je docela tuhej… fakt mi to přijde ale jako každej jinej…všechny tyhle typy jsou takový tuhý… není to jako Roan Marita atd…:-) ty houpou hezky…Korbička (vnitřní rozměry) jsou: 77×39 cm… vypadá fakt prostorně…:-)
Tak ta korbička je fajn, že je tak prostorná, ale chtěla bych kočárek který slušně houpe/nemusí až tak jako Marita/ Na začátku této diskuze jsem vyčetla, že je houpací, tak ted nevím no.Asi je třeba to vyzkoušet..
@Klobasa píše:
Tak ta korbička je fajn, že je tak prostorná, ale chtěla bych kočárek který slušně houpe/nemusí až tak jako Marita/ Na začátku této diskuze jsem vyčetla, že je houpací, tak ted nevím no.Asi je třeba to vyzkoušet..
no každej asi bere za houpání něco jinýho
já myslím že tolik nehoupe…ale je odpruženej aby v něm mimi nebylo jak na šutrech…
Dobrý den, moc bych Vás chtěla poprosit… u nás v okolí jsem boužel kočárek Monodi na živo nikde neviděla. Mohl by mi někdo nafotit i vnitřek hluboké korby a kočárek se sportovní sedačkou. Moc se mi kočárek líbí, ale bojím se, aby nebyl moc malý. Zajímá mě jak se upevní slída na hlubokém..na zip? nebo na suchý zip?..a obvod polstrování kočárku je připevněn jak? Nesjíždí z boků? Moc děkuji za ochotu
![]()
@Hanulee My jsme s kočárkem moc spokojení
Polstrování je na zip, takže nic nikam nesjíždí. A malý rozhodně není, patří právě k těm větším na trhu. Vnitřní rozměry korby jsem naměřila 77×37cm. Slídou myslíte ten kryt na kočárek? Ten se připne magnetickým cvokem na boudičku a ještě po okrajích korby suchým zipem. Také nikam nesjíždí
My máme tu tmavě modrou barvu. Přikládám ještě fotky té sportovní verze. Vnitřek korby vyfocený nemám a teď mi spí v kočárku mimčo, takže bych ji sem dala později.
A co sportovní část kočárku. Je dostatečně velký a pohodlný i pro větší děti? A váš názor na houpání kočárku? Jak tu bylo psáno, každý považuje za houpání něco jiného. Vám se zdá, že houpe pěkně??
@ilonka12 Přiznám se, že sportovní část jsem až tak nezkoumala a nemám ji ani teď doma, ale přišla mi dostatečně velká, celkově je kočárek větší než třeba x-lander. Já hlavně chtěla, aby se sportovní část dala nasadit i proti směru jízdy. Sporťák budeme používat až v zimě, tak uvidíme. Není to klasický houpací kočár, to určitě ne, ale zadní kola mají odpružení a když zrovna s kočárkem stojím a potřebuju pohoupat, tak poslouží dobře. Ale moje dítko to houpání moc nevyžaduje a většinou spí v kočárku jako dudek, takže to houpání taky nijak neřeším ![]()
@Anath píše:
@Hanulee My jsme s kočárkem moc spokojeníPolstrování je na zip, takže nic nikam nesjíždí. A malý rozhodně není, patří právě k těm větším na trhu. Vnitřní rozměry korby jsem naměřila 77×37cm. Slídou myslíte ten kryt na kočárek? Ten se připne magnetickým cvokem na boudičku a ještě po okrajích korby suchým zipem. Také nikam nesjíždí
My máme tu tmavě modrou barvu. Přikládám ještě fotky té sportovní verze. Vnitřek korby vyfocený nemám a teď mi spí v kočárku mimčo, takže bych ji sem dala později.
Hrozně moc děkuju za odpověď, fotky a hlavně za Váš čas!
Dneska jsem si kočárek obědnala a hrozně se na něj těším
Beru stejnou barvu jakou máte je krásná ![]()
Také jsem si tento kočárek objednala, ale černo - šedý, těším se na něj ![]()