Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1241
15.1.14 18:56

@Lulu91 Ahoj,

Máme Tako Monodi už od října a kupovali jsme ho v Kolíně, obchod se jmenuje Kočárky Daniela. Kočárku můžu akorát vytknout horší přístup ke košíku a pak asi ty suchý zipy, na jiný nedostatky jsem zatím nepřišla, jsem spokojená, dobře se s ním jezdí, miminko se do něj v pohodě vejde, taška je dostatečně veliká, jezdi se nám s ním dobře i po poli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.1.14 19:38

A co ten košik u monodi? dá se k němu dobře dostat? jak sem koukala na prodejně na ten laret ten byl fakt nádhernej akorát ten košik me docela zklamal ale to prý u tako kočárků je bežné :/ já mám teda ješte čas do května :-) ale jiný kočárek mě tolik neoslovil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.1.14 19:40

Laret je krásnej my viděli na prodejně ten puntikatý a ten byl teda nádherný :-)a hezky se s ním manipuluje akorát mám pořád dilema jestli ten laret nebo monodi u toho monodi nemám asi šanci si ho odzkoušet :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
15.1.14 19:46

@Lulu91 já s monodi jezdím od září…zatím jsem spokojená. Jediné co mi vadí, je že je trošku těžší, s prcekm vevnitř nemám šanci kočárek snést ze schodů :?. Další výtka je, že suchý zip už tak dobře nedrží, ale to je podle mě u sucháče normální, že nemá takovou výdrž :) Košík docela velký, jenom přístup k němu trošku horší. Když tam chci dát něco většího, tak musím rozepnout boční zip, nasoukat to tam a zip zase zapnout. Ale je fakt, že na velké nákupy s ním nejezdím, takže mě to tak nevadí :) Ale jezdí se s ním dobře..korbička velká. Malý má 4 měsíce a skoro 70cm a v pohodě se tam vleze do beránkového fusaku a ještě tam má místo. Pár negativ ten kočárk má, ale který kočárek ne ;) Já doporučuji. Uvidím jak se nám bude na jaře jezdit ve sporťáku

Příspěvek upraven 15.01.14 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
15.1.14 19:46

@Lulu91 Já Monodi mám a neměnila bych, už používáme sporťák a zatím jsme s ním žádný problém neměli :palec: Viděla jsem vedle sebe Laret i Monodi a jakkoli se mi předtím Laret líbil, tak vedle Monodi neměl šanci :o) Navíc má oproti Monodi níže korbičku a to mi dost vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
16.1.14 18:43

Moc děkuju za odpověd :-)taky u mě vede trošku víc ten monodi ikdyž sem neměla bohužel šanci si ho vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
21.1.14 13:32

Prosímtě a kolik ti kočárek měří? já sem dost prtavá tak aby nebyl moc vysoký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
21.1.14 15:31

@Lulu91 Ahoj, výška rukojeti od země je 103cm stejně jako u Tako Laret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
22.1.14 10:29

Děkuju mooc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
22.1.14 16:01

Není zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.2.14 19:40

tako monodi

Maminky, vy které vlastníte kočárek Tako monodi, mohu se zeptat, není moc těžký? Myslím tím, pak i s prckem…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
12.2.14 21:42

@1Martina1 mě osobně se zdá těžší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.2.14 21:50

@iswet děkuji,já si to myslela..myslím, že uvádí hmotnost okolo 14kg..což mi přijde dost…tak asi půjdu do Camarelo Malaga..ten má kolem devíti kil.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.2.14 09:52

Já sem si zkoušela tako laret na prodejně a kg maj podobně s tako monodi a moc težký mi nepřišel ;) u těch lehčích kočárků bych se bála aby se mi nepřevrátil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
13.2.14 10:08

Dceri je za mesic a pul 1 rok a kocarek Tako Monodi pouzivam stale. Kocarek je to dleho meho nazoru dobry. Korba jsem pouzivala do jejich 9 mesicu a mezitim i sportovni, ted uz jen sportovni protoze ve francii, kde bydlim je teplo. S kocarkem jsem 2krat letela a to s mezipristanim v nemecku a tudiz jsem pokazde kocarek skladala a rozkladala, protoze jsem ho davala do letadla. Rozklada a sklada se rychle a neni tezky. Pripominam, ze jsem vzdy letela sama jen s dcerou a tudiz vse v pohode zvladla sama. Za 3 tydny me to ceka znova :)

Kocarek Tako Monodi je dle meho nazoru super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí