Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
13.4.13 20:29

Mohla bych majitelky poprosit o výšku kočárku, nejlépe v jaké výšce začíná korbička. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
17.4.13 22:38

Ahojte, prosím Vás nevíte kde vidět na živo kočárky Tako (Monodi a Laret) poblíž Plzně? :x Byli jsme s manželem v Praze v prodejně u Korábu a tam neměli ani jeden z těchto, :roll: ale starší Tako Warrior apod. :twisted: Pokud jsou někde k vidění v Praze nebo směr Karlovy Vary, tak dejte prosím info. Díky moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.4.13 20:08

Dobrý den, Tako Laret jsem viděla v Krtečkovi v Plzni a Tako Monodi jsem tam i zakoupila. A taky jsme se byli podívat v Sokolově v Děťátku, tak mají taky Taka. Tam jsem se jela ale podívat na Tako Alive. :mavam: mimčo už se nám 9.4. narodilo, takže nemám moc čas na net :roll: Tak se tady mějte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.4.13 20:47

Áááá děkuji za odpověď. To jste mě překvapila, protože jsem nepočítala s tím, že je nějaký spešl obchůdek přímo v Plzni 8) 8) Super, hned jak se tam dostanu tak se podíváme :D Bohužel do Sokolova to mám dost z ruky a cestu tam nikdy… Ale za výlet by to stálo :lol: Moc díky. @ Majerová: VELKÁ GRATULACE K MIMINKU :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.4.13 15:32

Děkujeme za gratulaci :) My to máme do Soklova taky dost z ruky, ale stál ten výlet za to, mají tam o hodně víc kočárků než v Plzni. Tak přeji pěkný výběr a snad zvítězí ten pravý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.13 09:45

My objedáváme fialový pro naší holčičku taky se na něj už moc těšim

Dobrý den,
můžu se jen zeptat, jestli ta fialová vypadá tak hezky ve skutečnosti jako na obrázku?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.5.13 15:04

Fialová vypadá ve skutečnosti moc hezky, viděla jsem na živo v obchodě, kdybych čekala holčičku, také bych si ho vybrala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klobasa
10.5.13 18:27

aretace

Jde u tohoto kočárku zablokovat aretace předních kol v případě potřeby?
Je vhodný na vesnici do terénu?

• Citovat
  • Upravit
134
11.5.13 18:22

Ano, přední kola se dají zaaretovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klobasa
11.5.13 22:12
@Anet Č. píše:
Ano, přední kola se dají zaaretovat.

Díky, ještě bych poprosila o zhodnocení sportovní nástavby. Je dostatečně velká, jak se s ní jezdí atd

• Citovat
  • Upravit
138
13.5.13 07:39

Zdravím maminy,

chci se zeptat těch, co se byly dívat na kočárek naživo, jestli někde viděly kočár v barvě 02, to je ta světle béžová a na stříbrné konstrukci..Objednávat budu z netu a v kamenném měli jen jiné barvy a žádný s tou konstrukcí.
Pokud už jste některé viděly, napište.
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klobasa
13.5.13 09:24
@Tiny85 píše:
Zdravím maminy,chci se zeptat těch, co se byly dívat na kočárek naživo, jestli někde viděly kočár v barvě 02, to je ta světle béžová a na stříbrné konstrukci..Objednávat budu z netu a v kamenném měli jen jiné barvy a žádný s tou konstrukcí.
Pokud už jste některé viděly, napište.
Díky :mavam:

všechny barvy i tuto dělají v provedení jak se stříbrným podvozkem, tak s černým

• Citovat
  • Upravit
138
13.5.13 10:09

Děkuju za odpověd´ :)

Vím, že se to dělá, ale v kamenném obchodě jsem to neviděla nikde a některé e-shopy s tím mají velký problém, že chci jinou barvu rámu, nechce se jim objednávat.
A k té barvě, psalo se tu, že barvy nejsu někdy podobné obrázkům, tak se ptám, jestli ho některá neviděla naživo, jestli je hezká nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
13.5.13 17:41
@Klobasa píše:
Díky, ještě bych poprosila o zhodnocení sportovní nástavby. Je dostatečně velká, jak se s ní jezdí atd

Tak to bohužel nevím, viděla jsem ho „na živo“ jen s hlubokou korbou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
13.5.13 18:12

Holky která máte tento kočárek, můžete sem hodit nějaké reálné foto? Jak třeba kočárek vypadá zepředu zezadu zboku. :potlesk: Na netu jsou sice moc hezky nafocené, :roll: ale já nemám možnost ho zatím vidět na živo a tak by mi pomohly reálné fotky. Díky moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí