Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mohla bych majitelky poprosit o výšku kočárku, nejlépe v jaké výšce začíná korbička. Děkuji moc.
Ahojte, prosím Vás nevíte kde vidět na živo kočárky Tako (Monodi a Laret) poblíž Plzně?
Byli jsme s manželem v Praze v prodejně u Korábu a tam neměli ani jeden z těchto,
ale starší Tako Warrior apod.
Pokud jsou někde k vidění v Praze nebo směr Karlovy Vary, tak dejte prosím info. Díky moc. ![]()
Dobrý den, Tako Laret jsem viděla v Krtečkovi v Plzni a Tako Monodi jsem tam i zakoupila. A taky jsme se byli podívat v Sokolově v Děťátku, tak mají taky Taka. Tam jsem se jela ale podívat na Tako Alive.
mimčo už se nám 9.4. narodilo, takže nemám moc čas na net
Tak se tady mějte ![]()
Áááá děkuji za odpověď. To jste mě překvapila, protože jsem nepočítala s tím, že je nějaký spešl obchůdek přímo v Plzni
Super, hned jak se tam dostanu tak se podíváme
Bohužel do Sokolova to mám dost z ruky a cestu tam nikdy… Ale za výlet by to stálo
Moc díky. @ Majerová: VELKÁ GRATULACE K MIMINKU ![]()
Děkujeme za gratulaci
My to máme do Soklova taky dost z ruky, ale stál ten výlet za to, mají tam o hodně víc kočárků než v Plzni. Tak přeji pěkný výběr a snad zvítězí ten pravý ![]()
My objedáváme fialový pro naší holčičku taky se na něj už moc těšim
Dobrý den,
můžu se jen zeptat, jestli ta fialová vypadá tak hezky ve skutečnosti jako na obrázku?
Díky
Fialová vypadá ve skutečnosti moc hezky, viděla jsem na živo v obchodě, kdybych čekala holčičku, také bych si ho vybrala ![]()
Jde u tohoto kočárku zablokovat aretace předních kol v případě potřeby?
Je vhodný na vesnici do terénu?
@Anet Č. píše:
Ano, přední kola se dají zaaretovat.
Díky, ještě bych poprosila o zhodnocení sportovní nástavby. Je dostatečně velká, jak se s ní jezdí atd
Zdravím maminy,
chci se zeptat těch, co se byly dívat na kočárek naživo, jestli někde viděly kočár v barvě 02, to je ta světle béžová a na stříbrné konstrukci..Objednávat budu z netu a v kamenném měli jen jiné barvy a žádný s tou konstrukcí.
Pokud už jste některé viděly, napište.
Díky ![]()
@Tiny85 píše:
Zdravím maminy,chci se zeptat těch, co se byly dívat na kočárek naživo, jestli někde viděly kočár v barvě 02, to je ta světle béžová a na stříbrné konstrukci..Objednávat budu z netu a v kamenném měli jen jiné barvy a žádný s tou konstrukcí.
Pokud už jste některé viděly, napište.
Díky
všechny barvy i tuto dělají v provedení jak se stříbrným podvozkem, tak s černým
Děkuju za odpověd´ ![]()
Vím, že se to dělá, ale v kamenném obchodě jsem to neviděla nikde a některé e-shopy s tím mají velký problém, že chci jinou barvu rámu, nechce se jim objednávat.
A k té barvě, psalo se tu, že barvy nejsu někdy podobné obrázkům, tak se ptám, jestli ho některá neviděla naživo, jestli je hezká nebo ne.
@Klobasa píše:
Díky, ještě bych poprosila o zhodnocení sportovní nástavby. Je dostatečně velká, jak se s ní jezdí atd
Tak to bohužel nevím, viděla jsem ho „na živo“ jen s hlubokou korbou ![]()
Holky která máte tento kočárek, můžete sem hodit nějaké reálné foto? Jak třeba kočárek vypadá zepředu zezadu zboku.
Na netu jsou sice moc hezky nafocené,
ale já nemám možnost ho zatím vidět na živo a tak by mi pomohly reálné fotky. Díky moc. ![]()