Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@ninaj No taky se více přikláním k té zelené, budu mít kluka, tak to bude asi nejlepší ![]()
My cekame holku a taky sme koupili zelennou kombinaci: -) a jsem z ni stale nadsena. jen netusim jak pripnout sitku proti hmyzu: -( bud mam obracene suchy zipy, nebo nevim.
@Kate00 a nemáte ho doma? že by jste mi vyfotila vnitřek..Sice se na něj pojedu podívat, ale chtěla bych vidět už teď, jak vypadá hluboká korbička, nikdy jsem ji neviděla na internetu.
Ja mam podvozek a korbicku u rodicu. Doma mam jen autosedacku a sportak…
@adula000 tak monodi korbička… mám teda na tý podložce svojí plenku abych mohla průběžně prát a měnit…:-)
Zdravím,
snad uvítáte i příspěvěk z řad mužského plémě…
Petr 1716 Tak to určitě naštve, přeji ať reklamace dopadne dobře. My tedy kočárek rozhodně nešetříme, jezdíme často po horách na výšlapy i po kamenitém terénu a zatím teda žádný problém nenastal, ťuk ťuk.
Zdravím,
nevíte někdo rozměry sportovní verze? Původně jsem chtěla Tako heaven line, ale odradilo mě že je sportovní verze úzká. Proto by mě zajímalo jak je na tom Monodi.
@li.hun ahoj, chtěla bych se zeptat na monodi mě se totiž taky strašně líbí ten potah z laretu co sis nechala objednat a chtěla bych se zeptat jestli to nebyl problém a jak je to s údržbou jsi spokojená?
@Hanulee @ninaj Ahoj holky moc vás zdravím chceme koupit tako monodi a tak sbíráme jakékoliv info, jak jste spokojené? A nechystáte se někdo tak v lednu prodávat autosedačku? Díky moc
Jezdím 2 měsíce a zatím bez problémů. Jenom by mohl více pružit a oddělává se mi suchý zip u hluboké korbičky (ale to si myslím, že to dělá každý suchý zip) ![]()