Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
1.8.13 13:31

@ninaj No taky se více přikláním k té zelené, budu mít kluka, tak to bude asi nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
1.8.13 13:37

My cekame holku a taky sme koupili zelennou kombinaci: -) a jsem z ni stale nadsena. jen netusim jak pripnout sitku proti hmyzu: -( bud mam obracene suchy zipy, nebo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.8.13 13:54

@Kate00 a nemáte ho doma? že by jste mi vyfotila vnitřek..Sice se na něj pojedu podívat, ale chtěla bych vidět už teď, jak vypadá hluboká korbička, nikdy jsem ji neviděla na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.8.13 16:39

Ja mam podvozek a korbicku u rodicu. Doma mam jen autosedacku a sportak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
1.8.13 18:01

Kocarek jeste ready nemame, snad v nejblizsich dnech. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.8.13 18:06

@Kate00 až bude ready, že mi ho vyfotíte? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
1.8.13 20:22

@adula000 určitě…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
5.8.13 12:54

@adula000 tak monodi korbička… mám teda na tý podložce svojí plenku abych mohla průběžně prát a měnit…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.8.13 16:45

@Kate00 Děkuji moc za fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr 1716
5.8.13 22:43

TAKO MONODI

Zdravím,
snad uvítáte i příspěvěk z řad mužského plémě…

• dětský kočárek TAKO MONODI. Kočárek jsme si vyhlídli již počátkem tohoto roku, prostorný, designový, cenově dostupný, vše v pořádku
  • první problém nám nastal, JAK nahustit kolečka u kočárku. Zkuste se třeba zaměřit i na tuto „drobnost“, kdy ventilek je taaak blízko středového ráfku, že do s.doby mám problém tam nějakým způsobem připevnit ventilek a přitom jej neulomit…POZOR na nafukování DO 0,8 atmosfér…
  • po prvních 3 („slovy třech“) projížďkách šok: levé zadní kolečko a jeho plastový ráfek se prostě zvenčí na několika místech ohnul, vyhnul či jak to pojmenovat (viz. foto). V této době závadu reklamujeme, takže uvidíme, jak vše dopadne…ale nedůvěřivost v materiál tohoto kočárku stoupá…
  • Citovat
  • Upravit
1659
19.8.13 20:18

Petr 1716 Tak to určitě naštve, přeji ať reklamace dopadne dobře. My tedy kočárek rozhodně nešetříme, jezdíme často po horách na výšlapy i po kamenitém terénu a zatím teda žádný problém nenastal, ťuk ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myslacek
5.9.13 16:46

Zdravím,
nevíte někdo rozměry sportovní verze? Původně jsem chtěla Tako heaven line, ale odradilo mě že je sportovní verze úzká. Proto by mě zajímalo jak je na tom Monodi.

• Citovat
  • Upravit
parketka
5.9.13 20:19

@li.hun ahoj, chtěla bych se zeptat na monodi mě se totiž taky strašně líbí ten potah z laretu co sis nechala objednat a chtěla bych se zeptat jestli to nebyl problém a jak je to s údržbou jsi spokojená?

• Citovat
  • Upravit
249
29.10.13 11:52

@Hanulee @ninaj Ahoj holky moc vás zdravím chceme koupit tako monodi a tak sbíráme jakékoliv info, jak jste spokojené? A nechystáte se někdo tak v lednu prodávat autosedačku? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
29.10.13 12:27

Jezdím 2 měsíce a zatím bez problémů. Jenom by mohl více pružit a oddělává se mi suchý zip u hluboké korbičky (ale to si myslím, že to dělá každý suchý zip) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí