Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@florance děkuji za názor…no já měla předtím Peg Pérego Gt3,a když jsem tam dala malýho a nákup, měla jsem co dělat, abych ho uvezla… tak nevím.. ![]()
Ahoj, ja casto delam nakup s tako monody. Narvu kosik i tasku a jednu tasku i treba do ruky a jde to celkem dobre. Opravdu si na tento kocarek nemuzu stezovat a jak se francouzum libi. Casto se me ptaji, kde jsem ho koupila, protoze tady ho nemaji
![]()
@florance Mě se také moc líbí, jen se prostě bojím té váhy..
Ted právě jedna paní prodává ten černofialový, tak váhám zda ho koupit.. ach jo..
![]()
@florance je opravdu fialový? Mě přijde jako do růžova, nebo se pletu? ![]()
@florance já si myslela, mám totiž chlapečka, tak aby to nevypadalo divně.. ![]()
Já mám taky ten fialový a je opravdu moc pěkný. Sice se spíše hodí pro holčičku, ale i chlapečka si v něm umím představit. Ale krásné jsou všechny barvy, měla jsem obrovské dilema. Kdybych čekala kluka šla bych asi do té modré, nebo zelené ta je neutral…nejraději bych ale měla doma všechny
A je odolný, kopou u nás kanalizaci, jezdím jen po výmolech a zatím drží pokupě ![]()
@myslacek A je opravdu fialový nebo opravdu trochu do růžova…mě to mrzí, mám možnost ho ted koupit, a pořád váhám.. ![]()
@1Martina1 já tu fialovou viděla a spíše se mi zdá taková hoooooodně tmavě růžová
a nevím na kluka mi to moc nepasuje ![]()
@iswet Takže je to jasný..mám po kočárku
a byl za takovou krásnou cenu ![]()
Nevím kolik chcete do kočárku vrazit, ale mě stál nový 8tis. se vším. Což se mi zdá pěkná cena, viděla jsem ho i za 11tis v jednom obchodě ![]()
@myslacek @myslacek já nový kočárek právě mám, ale mám ráda více kočárků, tak jsem si chtěla dopřát i tenhle, když byl za tak krásnou cenu…chtěla jsem ho prostě vyzkoušet… ![]()