Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anet Č. píše:
@Hanulee Také už ho máme doma, je hezkýýýý
Jj taky jsem nadšená. Teď jen řeším jakou deku do něj
Je to zvláštní modrá..ani tyrkys ani aqva toš nevím ![]()
@Hanulee Obě ty modré jsou moc hezké - asi bych volila nějakou světlou deku, béžovou - bílou apod. ![]()
Holky vybraly jste si moc pěknej kočár. Pro další mimčo ( ale bohužel asi až v příštím životě
) bych ho také brala ![]()
Ahoj, za kolik mají v Opatovicích dvojkombinaci Tako Monodi prosím?
Ahoj děvčata,
Já mám ještě čas na kočárek jsem ve 4 měsíci, ale už taky koukám! tako monodi se mě
též líbí a jsem ráda, že jsou tu kladné odpovědi na tento kočárek! Akorát bych
chtěla vědět jestli není ta korba trochu u hlavičky se spádem! Na fotkách prodejcu někdy ten sklon mě příjde! Děkuji za odpověd!
Líbil se my i kočárek Bexa B4,ale na živo jsem ho neviděla! Ale Tako se mě moc zamlouvá, tak do něho také půjdem asi! A doufám že v Opatovicích bude, byla bych
ráda, že bych si ho vyskoušela ![]()
Ahojky holky, moc se mi líbí Tako Monodi, ale chtěla jsem se zeptat, jestli jde u něho objednat i světlá konstrukce? Nemáte některá z vás zkušenost? a taky na netu někde píšou, že je moc těžký???Co??
Nemáte někdo fotky korbičky zevnitř, nikde na internetu jsem takovou fotku nenašla. Nebo nemůžete někdo nafotit, byla bych moc ráda ![]()
Ahoj, mě tento kočárek přišel před dvěma týdny. Kupovali jsme ho na internetovém obchodě, tak snad jsme neprohloupili
Naživo jsem ho v pár obchodech viděla a byla jsem očarovaná
čekáme holčičku, takže jsem sáhla po fialové, u klukla bych šla do té zelinkavé, naživo vypadá nádherně, ještě líp, než ty modré.
Bohužel jsem korbičku s konstrukcí odvezla k rodičům - z pověry (já pověrčivá nejsem, ale tchýně je těžce a nechci se s ní dohadovat). Sporotovní sedačku a autosedačku mám doma, tak můžu nafotit, co chcete.
Co se týče váhy, nemůžu posoudit, když jsem s ním ještě nejela, ale takhle se zdá v pohodě. Do sportovního kočárku nám hned nasedl téměř tříletý Matýsek a chvíli jsme ho vozili po obýváku a bylo to lehoučké. Jak v terénu, to uvidíme. Váhu výrobce udává nějakých 15kg komplet a to mi přijde v pohodě. I na podvozku jde nastavit to odpružení - jde krásně houpat, nebo naopak zablokovat a „vyztužit“. Mě se teda za ty peníze líbí moc ![]()
Jo a myslím si, že korbička žádný divný sklon nemá. Alespoň jsem si toho nevšimla, když jsme ho měli sestavený. A zádíčka jdou kdyžtak trochu zvednout.
Konstrukci jsem vyloženě uvítala černou, ale viděla jsem i s tou stříbrnou a myslím, že se v každém obchodě domluvíte. Měli by vyjít vstříct.
Děkuji moc za info…asi taky do něho půjdu…Měla jsem pochybnosti, ale když vidím, jak jsi nadšená
Mě se taky moc líbil v obchodě..tak za 14 dní ho půjdu objednat ![]()
Dobrý den maminky,
mohla bych některou z Vás poprosit o rozměr sportovní verze kočárku MONODI? Mám jej v užším výběru s Firkonem Verano Long a také DORJANem Danny Sport 5. Monodi se mi ale líbí nejvíce
Předem díky. Renáta
Pořád se nemůžu rozhodnout mezi barevnou kombinací, jestli hnědou http://www.kocarky-ostrava.cz/…nodi-03-332/ nebo zelenou http://www.kocarky-ostrava.cz/…nodi-06-335/ Naživo jsem jej ještě neviděla, takž nemůžu ani posoudit, zda jsou barvy v reálu stejné jako na fotce…
@adula000 Ahojky, videla jsem naživo obě. Ta hněda mi ve skutečnosti prijde malinko svetlejsi, vypada moc hezky. A ta zelinkava je super. Zalezi na vkusu-hneda je decentnejsi, ta zelinkava je zariva, takova pistaciova, svitivejsi. Budes s ni videt uz z dalky
ale ja vylozene uvitala kombinaci cerne a zivejsi barvy, mam ten fialkovy.
@adula000 jinak ta zelena na fotce vypada docela jedovate, ve skutecnosti je veselejsi, taky o neco svetlejsi. Uz jsem tu zminovala, ze mit kluka, jdu do zelinkave…