Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, prosím Vás máte některá tento kočárek v červené barvě? Moc se mi líbí, ale čekáme chlapečka, tak nevím jestli ta červená není úplně blbá ![]()
Ahoj holky
dost přemýšlím o tomto kočárku Tako Monodi…jaké máte zkušenosti a jste spokojené? Už se vám něco rozbilo? Kde jste ho kupovali?
@mimi89 Ahojky, kočárek už mám přes rok, cca 8 měsíců jsem používala korbičku a pak 6 měsíců sporťák, teď už mám golfky. S kočárkem jsem neměla nejmenší problém, ani s pneumatikami, ani s vrzáním konstrukce, musím říct, že jsem fakt spokojená a šla bych do něj znovu. Navíc vypadá fakt moc hezky
Kupovala jsem jen v Polském Těšíně za 7900kč i s autosedačkou.
@Anath Když my máme Těšín docela z ruky:( Nevíš kde bych ho třeba u hranic od Náchoda mohla sehnat? Za tu cenu je to krásný kočárek
a hned mě zaujal
je fakt užasný
Jsme od pce a v jednom krámě ho mají i autosedačkou za necelých 12000,– je to teda pálka na to že ho budu mít jen chvíli… ![]()
@mimi89 Ahojky my jsme si kočárek koupili přes internet a vyšel mě na 8.600 nějak tak objednala jsem ho ve čtvrtek večer a v pondělí jsem ho měla doma
a to jsem myslela že na něj budu čekat měsíc. JInak přišel úplně v pořádku žádný problém s tím nebyl tak ted už musím počkat 3 týdny až s ním konečně vyjedu
objednala jsem ho odsud :
@Lulu91 Jj dobře děkuji
já na to kouknu…
A ještě jsem se Vás holky chtěla zeptat jak je to s autosedačkama? Do kolik cca je dítě ve vajíčku? A do kolika musí být v autosedačce? Myslíte že má cenu kupovat autosedačka od 9kg do 36kg?? ![]()
@mimi89 vajíčko jsme kupovali cybex a teď máme autosedačku 9-36 a jsem max spokojená. Natálce teď bude 9 měsíců. ![]()
@Kate00 Takže myslíš mže to má cenu kupovat 9 až 36kg? někde jsem četla že se to moc nedoporučuje..a do kolika je sedačka povinná? kdyby jsem měla sedačku 9 až 18kg tak si pak musím koupit už jen ten podsedák? člověk je z toho úplně paf
a mám počkat až mimčo vyroste a podle toho jí koupit? nebo můžu už do předu jí mít??
@mimi89 Taky mám monodi a naprostá spokojenost
objednala jsem stejně jako @Lulu91 nebrala jsem teda autosedačku tako ale koupila jsem si od kamarádky maxi-cosi a přiobjednala adaptéry
@mimi89 Já jsem kupovala na http://www.e-batole.cz/…-01/d-70575/
Je to dobrej obchod a mají perfektní jednání se zákazníkem a rychlé dodání. Za nás jedině tenhle obchod
Rádi se tam vracíme.
Ahoj holky, máme koupený Tako Monodi zelený a přemýšlíme o výměně za ten béžový, v obchodě jsou ochotní nám ho vyměnit. Ale vím jak to bylo u této barevné varianty, barva byla v reálu úplně jiná. Moc by mi pomohla reálná fotka. Nemáte někdo foto variaty 02?Na internetu mi to ukazuje barvy dvě, jedna je hodně světlá-taková krémová a druhá béžová, já mám na mysli ten béžový. Moc by mi pomohlo reálné foto. díky
Ahoj holky chci se zeptat sedí do kočárku od Tako Monodi fusaky od Emitexu? Uvažuji o koupi fusaku 2v1…
@mimi89 jj., sedí. Já Emitex mám a vřele nedoporučuju
Používala jsem 2 zimy a stále jdou zipy hodně ztuha a strašně se sekají a všelijak drhnou a navíc se dole u prodloužení nožiček rozpáral. A věř, že jsem na věci dcl. opatrná…
Už bych ho nekoupila! Příště koupím český New Baby viz. odkaz http://www.e-batole.cz/…red/d-70686/. Zipy nijak nedřou (zapínání jde plynule) a mám porovnáno s mým že ten New Baby má lepší použitý materiál jak ve vnitř, tak venku. PS: Vnitřek nebledne jako u Emitexu!!
Příspěvek upraven 02.06.14 v 08:02
@Pavla087 a proč ho nedoporučuješ?
kamarádka ho má a je s ním spokojená ale má právě jinej kočárek…