Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak jsem se na to dnes poradne divala, davala jsem tu podperu moc dozadu, ale o tak je to vratke, asi to budu necim podkladat ![]()
Ahojky holky…tak už mě za chvilku čeká první jízda s kočárkem..a jsem zvědavá jestli jsem si vybrala dobře…jste pořád všechny spokojené???
@mimi89 s hlubokou jsem byla spokojená…prcek se mi narodil v září, takže celou zimu jsme odjezdili v hluboké s beránkovým fusakem a ještě tam měl místo
a přitom to nebyl žádný drobek
sportovní už je trošku horší…ke košíku se skoro nedá dostat a malý je už docela těžký, takže jeho váha, váha kočárku a ještě dole nákup, tak to je jak řídit tank
Ale na zimu bude zase ideální…projede všechno ![]()
@iswet Ahojky
tak to jsi mě potěšila ale i nepotěšila
děkuji za reakci…je pravda že je kočárek težší ale snad to nějak zvládnu
kvůli velké korbě jsem ho hlavně chtěla tak to bude ok ![]()
Ahojky ja jsem spokojena, jen obcas dofouknem kola, korba je opravdu prostorna, fakt parada ![]()
Ahoj holky. Také jsme pořídili pro malého tento kočárek, potřebuju ale poradit… jdou kolečka od kočáku nafouknout obyč pumpičkou na kolo, nebo jsou na autoventilek??? A na jaký tlak maximálně? V krámě jsme kočár dostali už složený, ale kolečka jsou nafouknutá dost málo… díky ![]()
@misulinka44 myslím, že stačí normální pumpičkou, ale v dnešní době jsou skoro všechna jízdní kola na autoventilek…takže zkusit a uvidíš
a myslím, že tam bylo napsáné na 0,8 ![]()
My sme chtěly nafouknout normálně pumpičkou na kolo, ale nedostaly sme se tam atak sme to nafoukly na pumpě… je tam na 0,8
Holky, když jsme nafoukli kolečka na ten předepsaný tlak, tak kolečka jsou stále měkká… Dají se lehce zmáčknout… Mají být tak měkké, nebo máme ještě dofouknout? ![]()
@Pavla087 Děkuji
Manžel to chtěl nafouknout aby to nešlo zmáčknout vůbec, tak jsem se tu chtěla ujistit:-D Děkuju ![]()
@misulinka44 No když jdou kola tvrdé, tak bys často píchala kola. Nesmí bejt zkrátka ani málo a ani moc nafouklá. Prostě na zmáčknutí. Tak mi to poradila paní v obchodě kde jsem kočárek kupovala. Děláme to už pomalu 2,5 roku a bez nehody.
Dobrý den, čekám třetí miminko, a moc se mě zalíbil kočárek monodi. Ale vímžeje velká korba ale jak je to se sportákem vleze se mě tam tříleták na spaní? jsou polohovatelné nožičky? Prosím nemáte fotku ve sportáku z větším dítětem? moc děkuji