Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak my měli po objednávce čekat 8-10 týdnů, nakonec nám volali asi za tři dny, že si pro kočárek můžem přijet ![]()
Ahojky nám řekli že běžná dodací doba je 6 - 8 týdnů, ale záleží kolik jich budou objednávat ![]()
Holky vybraly ste si úžasný kočárek, hned bych chtěla být v tom.
Mám doma už dvanáctiletá dvojčata holky a desetiletého kluka a tatínkovi se do dalšího prcka moc nechce.
Já objednávala koncem ledna a řekli mi že do měsíce, tak jsem zvědavá. Máš pravdu, objednej jinde a je pošli k šípku. To je ochota uděláš kšeft a oni nejsou schopni pro to něco udělat. ![]()
Aha, jak se děti jmenují zda se mužu zeptat
ale třeba se nechá ukecat, mi to umíme ![]()
Holčičky se jmenují Eliška a Šárka. Kluk je po tatínkovi Jiřík.
S tím ukecáním, nechávám tomu volný průběh. Je mi 35 tak do čtyřiceti uvidíme, třeba to přijde.
Někdy si taky říkám, že nám ty tři zlatíčka stačí, ale ve skrytu duše po něm toužím. Srdci prostě neporučíš tak uvidíme.
Chtěla bych si ještě jednou užít to být těhotná a hlavně vychutnat si mateřskou. S těmi třemi to nějak moc rychle uteklo.Tak dáli bůh.
Tak my přijeli do obchodu, kočárek zaplatili, nabalili a jeli ![]()
Jste pověrčivé a kočárky si domů přivàžìte az na poslední chvíli, nebo na to kašlete?
@li.hun Kočárek máme koupený od začátku února, termín mám v polovině dubna. Doma jsme ho měli dva dny, potom putoval k babičce, domů si jej pak vezmeme až bude prcek na světě ![]()
Ja mám termín az v červnu, ale treba postýlku uz mam v ložnici postavenou a připravenou a každý den se kocham ![]()
Ale s tim kocarkem docela váhám, trošku se bojím