Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1541
24.1.13 13:58

…ale v tomto provedení/designu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.1.13 16:34

Tahle látka je super, myslim že v téhle kombinaci bude Monodi vypadat moc pěkně :) budeš mít vlastně takovej originál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
24.1.13 22:48

@Elleanor Ahojky taky chceme Monodi v zelené kombinaci :-) a teď jsi mě docela vyděsila že to není ta zelená jako ve vzorníku mohla bych tě poprosit vyfotila by si ho? Byli jsme se taky podívat v Opatovicích, ale měli tam jen modrou kombinaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusa111
25.1.13 09:45

Super maminky, potešili ste ma :-) objednávam Monodi ;-) no u mňa vyhráva červeno-čierna kombinácia :P

• Citovat
  • Upravit
18
25.1.13 09:50

Ahojte holky, tak sem pak napište, jak Vám kočárek slouží, až budete mít s ním zkušenosti. Mě se kočárek moc líbí a pokud to bude holčička, tak bych chtěla ten fialovo-černý. Čekáme mimi až v srpnu, tak ještě máme celkem čas na koupi kočárku. Moc předem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
25.1.13 09:54

@mixy Já si kočárek vyhlídla na těchto stránkách http://www.kocarky-tako.cz/…arky-monodi/ a ta modrá kterou chceme naživo sedí a řekla bych že ta zelená taky, měla pěknou výraznou barvu, ale jelikož kupujeme ten modrý, tak jsem si další barvy až tak detailně neprohlížela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
25.1.13 09:55

Anusa111 Ta červená vypadala naživo taky moc hezky, tak nám hlavně přeji ať jsme s ním všechny spokojené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
25.1.13 10:35

Já jsem viděla naživo ten hnědý a pak jsem viděla také ty vzorníky barev a moc se mi líbila ta tmavší modrá. Ale jak říkám, zamilovala jsem se do designu šedého Laretu, takže jsme to skombinovali ;)
Až budu mít kočárek u sebe (cca za měsíc) tak ho vyfotím a pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusa111
28.1.13 19:16

Ahojte maminky..chcem sa este opytat ohladom farby - nasla som 2 varianty, no neviem, ktory ste videli vy. Tento: http://www.4mama.sk/…odi-novinka/ farba cervena alebo tento typ: http://www.google.sk/imgres?…

ten druhy typ mi pride starsi, farba taka vyblednuta…tak ktory ste teda videli? u nas ho nikde nemaju nazivo :-(

• Citovat
  • Upravit
1541
28.1.13 20:13

Já nevím jak u vás v SK ale u nás ho ma docelamhodne firem. Stačí na google napsat Tako Monodi a je to… nebo tady jsou přímo stránky jednoho obchodu, ale jak říkám, je to všechno v Čr…

www.kifik.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusa111
28.1.13 20:21

U nas na SVK je vsetko neskor ako u vas :D :D :D ale uz sme si zvykli :) no mne ide iba o tu farbu..inak by som ho objednala z netu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1541
28.1.13 20:27

Všechny barvy jsou moc hezké, záleží na vkusu. Mě se líbila ta modro-zelená, ale ta červená je také moc pěkná. Viděla jsem naživo vzorník a ta barva je krásně výrazná a sytá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majerova3
30.1.13 13:21

Ahoj maminky :-) Termín mám také v dubnu :-D a do teď jsem byla rozhodnutá pro novinku Tako Alive. Ale když jsem ho viděla na prodejně, zdál se mi horzně malý. Přitom to byla láska na první pohled :lol: Ale teď když čtu vaše příspěvky, tak váhám :-( Všude na něj uvádí vnitřní rozměry 82cm do délky a já na prodejně naměřila jen 72 :-( což mi přijde málo. Zda-li už má některá zvás Tako Monodi doma, byla bych vám moc vděčná, kdybyste změřili vnitřní prostor k ležení. Moc děkuji…

• Citovat
  • Upravit
473
30.1.13 18:38

Taky prosím maminky o změření vnitřního prostoru kočárku. Někde mají uvedeno d/š 80 na 38, jinde píšou 78 na 30. Děkuji :). Ještě mě zaujal kočárek Firkon Balance, má mít u sportovní nádstavby délku lehu 102 cm, nemáte s ním někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
1.2.13 19:58

Ahoj holky, tak kočárek jsme si byli dneska koupit a už ho máme doma v modročerné variantě :o) Co se týká těch vnitřních rozměrů, tak jsou 77 na 37 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí