Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tahle látka je super, myslim že v téhle kombinaci bude Monodi vypadat moc pěkně
budeš mít vlastně takovej originál ![]()
@Elleanor Ahojky taky chceme Monodi v zelené kombinaci
a teď jsi mě docela vyděsila že to není ta zelená jako ve vzorníku mohla bych tě poprosit vyfotila by si ho? Byli jsme se taky podívat v Opatovicích, ale měli tam jen modrou kombinaci ![]()
Super maminky, potešili ste ma
objednávam Monodi
no u mňa vyhráva červeno-čierna kombinácia ![]()
Ahojte holky, tak sem pak napište, jak Vám kočárek slouží, až budete mít s ním zkušenosti. Mě se kočárek moc líbí a pokud to bude holčička, tak bych chtěla ten fialovo-černý. Čekáme mimi až v srpnu, tak ještě máme celkem čas na koupi kočárku. Moc předem děkuji ![]()
@mixy Já si kočárek vyhlídla na těchto stránkách http://www.kocarky-tako.cz/…arky-monodi/ a ta modrá kterou chceme naživo sedí a řekla bych že ta zelená taky, měla pěknou výraznou barvu, ale jelikož kupujeme ten modrý, tak jsem si další barvy až tak detailně neprohlížela ![]()
Anusa111 Ta červená vypadala naživo taky moc hezky, tak nám hlavně přeji ať jsme s ním všechny spokojené ![]()
Já jsem viděla naživo ten hnědý a pak jsem viděla také ty vzorníky barev a moc se mi líbila ta tmavší modrá. Ale jak říkám, zamilovala jsem se do designu šedého Laretu, takže jsme to skombinovali ![]()
Až budu mít kočárek u sebe (cca za měsíc) tak ho vyfotím a pošlu.
Ahojte maminky..chcem sa este opytat ohladom farby - nasla som 2 varianty, no neviem, ktory ste videli vy. Tento: http://www.4mama.sk/…odi-novinka/ farba cervena alebo tento typ: http://www.google.sk/imgres?…
ten druhy typ mi pride starsi, farba taka vyblednuta…tak ktory ste teda videli? u nas ho nikde nemaju nazivo ![]()
Já nevím jak u vás v SK ale u nás ho ma docelamhodne firem. Stačí na google napsat Tako Monodi a je to… nebo tady jsou přímo stránky jednoho obchodu, ale jak říkám, je to všechno v Čr…
U nas na SVK je vsetko neskor ako u vas
ale uz sme si zvykli
no mne ide iba o tu farbu..inak by som ho objednala z netu ![]()
Všechny barvy jsou moc hezké, záleží na vkusu. Mě se líbila ta modro-zelená, ale ta červená je také moc pěkná. Viděla jsem naživo vzorník a ta barva je krásně výrazná a sytá
Ahoj maminky
Termín mám také v dubnu
a do teď jsem byla rozhodnutá pro novinku Tako Alive. Ale když jsem ho viděla na prodejně, zdál se mi horzně malý. Přitom to byla láska na první pohled
Ale teď když čtu vaše příspěvky, tak váhám
Všude na něj uvádí vnitřní rozměry 82cm do délky a já na prodejně naměřila jen 72
což mi přijde málo. Zda-li už má některá zvás Tako Monodi doma, byla bych vám moc vděčná, kdybyste změřili vnitřní prostor k ležení. Moc děkuji…
Taky prosím maminky o změření vnitřního prostoru kočárku. Někde mají uvedeno d/š 80 na 38, jinde píšou 78 na 30. Děkuji
. Ještě mě zaujal kočárek Firkon Balance, má mít u sportovní nádstavby délku lehu 102 cm, nemáte s ním někdo zkušenosti?
Ahoj holky, tak kočárek jsme si byli dneska koupit a už ho máme doma v modročerné variantě
) Co se týká těch vnitřních rozměrů, tak jsou 77 na 37 cm.