Kočárek - Dada Paradiso Denim 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
456
2.2.13 17:51

Dada paradiso Denim 2012

Ahoj holky,
dnes jsme se byli kouknout na kocarky a na prvni pohled mi padl do oka Dada Paradiso Denim 2012…je proste uzasnej :dance: jen jsem na nej nedokazala nikde najit zadne zkusenosti primo od uzivatelek…nenasla by se tu nejaka, ktera tento kocarek (nebo podobny od Dada Paradiso) ma? Diky moc za jakekoliv info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
456
2.2.13 17:53

Jejda zapomela jsem dulezitou otazku :oops: v obchode nam tvrdili, ze na nej nejde pridelat adapter na autosedacku Maxi Cosi nebo Cybex, ale nektere eshopy to nabizi, tak ted jsem zmatena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cari
2.2.13 23:45

Ahoj my máme Dada Paradiso Etno(Sailor), vzhledově je krásnej a zatím žádný větší problém nebyl(máme ho od května). Jen jsme píchli kolo a utrhlo se mi ucho na té tašce, ale rvala jsem tam nákup a tak :)
Košík se mi zdá dost malej nebo spíš jeho nosnost, píšou tam 3kg! to je hrozně málo, samozřejmě tam dávam víc. A celkově je kočárek trochu těžší.
Ale jak říkám žádnej zásadní problém není :D Jsem s ním spokojená a spousta lití venku nám ho chválí, že je krásnej a že ho nikde neviděli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
cari
2.2.13 23:46

A ta autosedačka tam nepůjde, taky jsem to zjišťovala a myslím, že tam jde jen ta jejich :(

• Citovat
  • Upravit
456
3.2.13 11:38

@cari diky, to mi taky rikali… jen si nejsem jista jeji bezpecnosti :roll: na druhou stranu si rikam jak moc bych autosedacku na kocarkovem podvozku vyuzila :think: no vzhledem k tomu jak se mi kocarek libi a jaky jsem nasla odkazy do nej pujdem a autosedacku holt koupime zvlast 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cari
3.2.13 17:56

My máme taky autosedačku jinou. O té jejich jsem uvažovala, jenže není to nijak známá značka, natož (asi) bezpečná :( Člověk by to využil třeba v nákupním centru nebo při přenášení do auta to nacvaknout a dojet k autu. To by se mi asi hodilo, protože bydlíme v paneláku a věčně parkujeme dál a ted když už má malá 8.5kg tak se pronese :jazyk:
Každopádně ji nemáme, takže bereme všude normálně kočárek :)

• Citovat
  • Upravit
456
4.2.13 09:32

@cari tak mi jedna holcina psala, ze adapter existuje a ze ho ma a pouziva s autosedackou Maxi Cosi :think: je pravda, ze nektery eshopy to nabizi, jen jsem to chtela mit potvrzeny od nekoho kdo to pouziva. Adapter stoji 590,– tak si ho mozna muzes jeste dokoupit :?: ja to asi tak poresim - kocarek, adapter a Maxi Cosi…kombinace snu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cari
4.2.13 09:44

Ahaaa!! no teda! :-)) tak super

• Citovat
  • Upravit
456
4.2.13 09:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
10.7.13 15:11

Holky, má někdo nějakou čerstvou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
10.7.13 19:15

@andy266 my ho koupili a od pulky dubna pouzivame hlubokou korbicku a zatim na jednicku s hvezdickou :-) dokonce se cca po trech tydnech jakoby povolilo pruzeni, takze s nim jde i pekne houpat :-) sla bych do nej znovu…uvidime co sportak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
10.7.13 19:19

@macawi Super moc děkuji, mě se docela líbí ten ethno nebo i ten denim, všechny jsou krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
28.7.13 13:16

Holky pokud by někdo byl tak hodný, nemohla by jste mi změřit složený podvozek samotný? jde mi hlavně o výšku a pak šířku boku přes kola, kolik cm je v to v nejširší části, díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myska_lili
21.10.13 19:56

glamour dots

Ahojky, ja mam dada paradiso glamour dots som max spokojna klopklopklop, este nebol ziadny problem, dost casto cestujeme a skladanie rozkladanie je hracka :) dost sa mi paci ako je odpruzeny, zo zaciatku som malu nemohla ani hojdat az potom sa to povolilo a rozbehlo ale celkovo ju moc nekoliseme takze ani by to nechybalo, tiez nam ho kazdy chvali tak lebo je zaujmavy a fakt je ich malo takto vonku :) vanicka je dost hlboka takze v tom prezijeme aj zimu a zmesti sa aj fusak, niektore kamosky si uz museli kupovat nove kociarky co mali mensie vanicky :)

• Citovat
  • Upravit
833
1.4.14 09:36

Dada Paradiso Denim Grey

Ahoj, máte někdo nové zkušenosti? Hodně o něm přemýšlím, ještě bych se na něj chtěla jet juknout naživo, ale oslovil mě na první pohled. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí