Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
dnes jsme se byli kouknout na kocarky a na prvni pohled mi padl do oka Dada Paradiso Denim 2012…je proste uzasnej
jen jsem na nej nedokazala nikde najit zadne zkusenosti primo od uzivatelek…nenasla by se tu nejaka, ktera tento kocarek (nebo podobny od Dada Paradiso) ma? Diky moc za jakekoliv info
Jejda zapomela jsem dulezitou otazku
v obchode nam tvrdili, ze na nej nejde pridelat adapter na autosedacku Maxi Cosi nebo Cybex, ale nektere eshopy to nabizi, tak ted jsem zmatena ![]()
Ahoj my máme Dada Paradiso Etno(Sailor), vzhledově je krásnej a zatím žádný větší problém nebyl(máme ho od května). Jen jsme píchli kolo a utrhlo se mi ucho na té tašce, ale rvala jsem tam nákup a tak ![]()
Košík se mi zdá dost malej nebo spíš jeho nosnost, píšou tam 3kg! to je hrozně málo, samozřejmě tam dávam víc. A celkově je kočárek trochu těžší.
Ale jak říkám žádnej zásadní problém není
Jsem s ním spokojená a spousta lití venku nám ho chválí, že je krásnej a že ho nikde neviděli ![]()
A ta autosedačka tam nepůjde, taky jsem to zjišťovala a myslím, že tam jde jen ta jejich ![]()
@cari diky, to mi taky rikali… jen si nejsem jista jeji bezpecnosti
na druhou stranu si rikam jak moc bych autosedacku na kocarkovem podvozku vyuzila
no vzhledem k tomu jak se mi kocarek libi a jaky jsem nasla odkazy do nej pujdem a autosedacku holt koupime zvlast ![]()
My máme taky autosedačku jinou. O té jejich jsem uvažovala, jenže není to nijak známá značka, natož (asi) bezpečná
Člověk by to využil třeba v nákupním centru nebo při přenášení do auta to nacvaknout a dojet k autu. To by se mi asi hodilo, protože bydlíme v paneláku a věčně parkujeme dál a ted když už má malá 8.5kg tak se pronese ![]()
Každopádně ji nemáme, takže bereme všude normálně kočárek ![]()
@cari tak mi jedna holcina psala, ze adapter existuje a ze ho ma a pouziva s autosedackou Maxi Cosi
je pravda, ze nektery eshopy to nabizi, jen jsem to chtela mit potvrzeny od nekoho kdo to pouziva. Adapter stoji 590,– tak si ho mozna muzes jeste dokoupit
ja to asi tak poresim - kocarek, adapter a Maxi Cosi…kombinace snu ![]()
@cari nasla jsem to napr tady http://www.moje-miminko.cz/…13-4332.html
@andy266 my ho koupili a od pulky dubna pouzivame hlubokou korbicku a zatim na jednicku s hvezdickou
dokonce se cca po trech tydnech jakoby povolilo pruzeni, takze s nim jde i pekne houpat
sla bych do nej znovu…uvidime co sportak
@macawi Super moc děkuji, mě se docela líbí ten ethno nebo i ten denim, všechny jsou krásné ![]()
Holky pokud by někdo byl tak hodný, nemohla by jste mi změřit složený podvozek samotný? jde mi hlavně o výšku a pak šířku boku přes kola, kolik cm je v to v nejširší části, díky moc ![]()
Ahojky, ja mam dada paradiso glamour dots som max spokojna klopklopklop, este nebol ziadny problem, dost casto cestujeme a skladanie rozkladanie je hracka
dost sa mi paci ako je odpruzeny, zo zaciatku som malu nemohla ani hojdat az potom sa to povolilo a rozbehlo ale celkovo ju moc nekoliseme takze ani by to nechybalo, tiez nam ho kazdy chvali tak lebo je zaujmavy a fakt je ich malo takto vonku
vanicka je dost hlboka takze v tom prezijeme aj zimu a zmesti sa aj fusak, niektore kamosky si uz museli kupovat nove kociarky co mali mensie vanicky ![]()
Ahoj, máte někdo nové zkušenosti? Hodně o něm přemýšlím, ještě bych se na něj chtěla jet juknout naživo, ale oslovil mě na první pohled. ![]()