Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anjelik2000 píše: Více
no asi záleží, co si od toho slibuješ? nezávazný sex nebo vážný vztah? čichám, že pán chce to první
Říct mi chlap, ať se ozvu já, tak se na to spíš vykašlu. Takhle direktivně se mnou jednat, to mě fakt neoslovuje.
Kdyby mel vážný zájem, ozve se sám a navrhne termín schuzky. Spíš mu lichotí, ze mu vypisuje mladá hezká holka.
Mně by teda upřímně přišlo divné už to, že někdo, kdo tě chce sbalit, ti dává svoji vizitku. Ale tak třeba to někdo dělá, co já vím.
Každopádně na mě to vykrucování působí tak, že buď už nemá zájem, nebo nemá čas, protože manželka po něm furt něco chce. Už bych mu nepsala.
Mně to předání vizitky přijde hrozně divné, povýšené, neosobní. Formální. Já se svým temperamentem bych nečekala a kdybych ho chtěla vidět, ozvala bych se klidně první. Já bych zase s nosem nahoru nečekala, až poddaný přileze.
Počkej…on ti dal vizitku a řekl ať se ozveš? A to je nějaký řemeslník, pojišťovák, realiťák, nebo co vlastně od něj chceš?
![]()
Za mě takhle zájem chlapa úplně nevypadá no.. a nebo má těch ženských rozjednaných víc. ![]()
Nechte to být, pokud se neozve sám. Jsou to typické šrouby do hlavy, kdy chce být pánem situace. Ale vzhledem k tomu, že jste podstatně mladší, tak vy máte být ženou situace. Vy o nic nepřijdete, on ano.
A vizitka v roce 2026?… asi to je ještě možné.
Celkově ten chlap z popisu působí hodně divně a říkám si, čím mohl tak zaujmout mladou atraktivní ženu, na kterou muži stojí fronty ![]()
@Michelle_M píše: Více
Může být také něco špatného v celé té frontě. Pak ten starší vyčnívá z davu. Ale evidentně to bere jako zábavu.
@Michelle_M píše: Více
No a v předchozí diskuzi psala jak nezvládá noční a že z toho má kruhy pod očima a padají ji vlasy a x dalších problémů. Na mě působí divné spíš ona. Sorry za upřímnost. ![]()
@JancaS84 A co je na tom divného? Že jsem se radila ohledně práce? Jak souvisí moje práce s mým partnerským životem / randěním? Vždyť na tomto fóru se lidé radí ohledně více svých problémů. Co je na mně divného? ![]()
Sem mladá, atraktivní žena a jsem zvyklá na to, že muži mě „honí“
No tak tenhle tě asi honit nebude..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
.
Příspěvek upraven 16.02.26 v 08:34