Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pokud by me manžel takto seřval, zitra bych koupila desetikilovej pytel jablek, a at si najde recept, ze se muze pres velikonoce vytahnout.
Jinak klasika, da se predpokladat, ze se z tveho manzela nestal de/ent z pana Božského pres noc, takze lepší výběr?
![]()
Muj manzel na me nikdy takhle ponizujicim způsobem neřve, pokud by neco takoveho probehlo jen náznakem, nebyl by mym manzelem. Takhle jednoduche to je. ![]()
Můj manžel je po trhání moudráků, jednu kapsičku dostal na oběd, další na svačinu a na večeři mu chystám ještě jednu ![]()
Nemám to taky tak.
Záleží jak moc vážně beres „dokud nás smrt nerozdělí“. Jestli ti nevadí rozvod tak se rozveď. A jestli vadí nebuď líná a jdi vykopat díru kam ho zahrabeš.
@Anonymní píše: Více
ne nemam
a to stejne doporucuji i tobe ![]()
napoveda: chlapa nezmenis
Ani je to samozřejmě naprosto normální buď ráda že tě nevyhodil z 8. Patra. To je totiž běžný standard když nemá chlap svůj den.
Já bych si ještě dovolila dotázat na konkrétní detaily….
Nebyla ta kapsička jediný jídlo za poslední týden? Pak by ta reakce totiž vcelku odpovídala…..
@Janli to ne bylo to jednou jinak ma normalni obed lososa s bramborem atp ![]()
Ahoj co mam delat male jsem dala ovocnou kapsicku a manzel me serval ze jsem liny prase neustale me ponizuje atp
Mate to taky tak