Dali byste do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.9.22 16:47

Dali byste do školky?

Ahoj už si přijdu paranoidní. Holka ráno v pohodě, během pobytu ve školce se venku počůrala. Později doma častěji curala. Nic jinýho ji není. Zhruba během tří hodin byla 5×, pak už takový normální stav. Tak nevím, dát jí do školky či ne? Ve školce chodí hromadne čůrat, venku si nerekne protože se stydí, a měla nepromokavou kombinézu :roll:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35716
29.9.22 16:55

A co řešíš, že je nemocná, nebo že se počůrala protože je malá? Nechápu dotaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.9.22 16:59

Dala bych ji do školky a pořádně vysvětlit, že není důvod, ať se stydí. Když chce na WC. Ať si řekne.
Může být prochladlá. Dávat možná už teplejší boty nebo silnější ponožky. Jestli je citlivá na prochladnutí.
Nepromokavé věci píšeš, že má. To je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.22 17:02
@Kelsey píše:
Dala bych ji do školky a pořádně vysvětlit, že není důvod, ať se stydí. Když chce na WC. Ať si řekne.
Může být prochladlá. Dávat možná už teplejší boty nebo silnější ponožky. Jestli je citlivá na prochladnutí.
Nepromokavé věci píšeš, že má. To je dobře.

Tipuju že je prochladla, asi jsem dotaz napsala špatně. Nevim jak dlouho prochladnutí trvá? :) Mám ji zítra nechat doma? Nebo do školky? Nacpala jsem ji brusinkami :think:

• Citovat
  • Upravit
a12
60990
29.9.22 17:06
@Anonymní píše:
Tipuju že je prochladla, asi jsem dotaz napsala špatně. Nevim jak dlouho prochladnutí trvá? :) Mám ji zítra nechat doma? Nebo do školky? Nacpala jsem ji brusinkami :think:

Tak zalezi jaky mas možnosti, pokud si doma, třeba s mladším dítětem tak ja jsem si staršího doma nechavala, kdyz tam byl náznak nemoci pokud musíš do práce a nic jinyho ji není, tak bych ten pátek asi dala a vikend ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.9.22 17:32

Nechala bych doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
29.9.22 17:42

Ahoj, pokud to jde, tak bych raději ten jeden den nechala doma. Ono přece jenom se neustále zouvat a svlékat nebude příjemné nehledě na to, že já dost trpím na zánět močáku a i jako pro dospělou je pro mě trapné v kolektivu chodit často na záchod.

• Citovat
  • Upravit
9271
29.9.22 18:33

Nechala bych dceru doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2961
29.9.22 22:03

Pokud máš možnost, nechala bych zítra holčičku doma a uvidíš, co bude přes víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
29.9.22 23:10

Pokud je jen stydlivá, a neřekne si, tak bych jí dala do školky a sondovala bych u učitelky, jestli se něco děje. Zalézá si sama do kouta, moc nepovídá, nemá kamarádky.
Ale to musíš vědět také sama.
Pokud má plovací oči, kouká se skrz tebe, usíná, má zvýšenou teplotu, tak bych jí doma nechala.
Popovídala bych si s ní, pokud je možno, a není jak hadrová panenka.
Třeba na ní něco leze, a projevuje se to zatím jen takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí