Dálkové studium 2014/2015
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium v Ostravě
Ahoj. Najde se někdo, kdo studuje speciální pedagogiku v Ostravě? Zajímají mne takové ty praktické věci
. Jednalo by se o kombinované studium. Bylo těžké se tam dostat, je to hodně náročné? Kdy jsou přednášky - slyšela jsem, že se jedná o středu odpoledne. Je velký „odpad“?
Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieP píše:
Ahoj. Najde se někdo, kdo studuje speciální pedagogiku v Ostravě? Zajímají mne takové ty praktické věci. Jednalo by se o kombinované studium. Bylo těžké se tam dostat, je to hodně náročné? Kdy jsou přednášky - slyšela jsem, že se jedná o středu odpoledne. Je velký „odpad“?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem maminka, ale uvažuji o kombi na mff uk. Někdo s podobnými záměry
?
- Citovat
- Upravit
@mlαdy milenec píše:
Nejsem maminka, ale uvažuji o kombi na mff uk. Někdo s podobnými záměry?
Jj, právě včera jsem si podala přihlášku na kombi fyzika pro vzdělávání
Jsem ráda, že nejsem jediný blázen
Malému by mělo být v září 1,5 roku, ale pořád přemýšlím, jestli je to v mých silách zvládnout, prý je to na mff fakt dost náročný
Navíc, přeci jen ze školy jsem už nějaký ten pátek
Ještě chci podat nějaké přihlášky na peďák, ale tohle je taková jistota - berou tam bez zkoušek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vnunisek píše:
Jj, právě včera jsem si podala přihlášku na kombi fyzika pro vzděláváníJsem ráda, že nejsem jediný blázen
Malému by mělo být v září 1,5 roku, ale pořád přemýšlím, jestli je to v mých silách zvládnout, prý je to na mff fakt dost náročný
Navíc, přeci jen ze školy jsem už nějaký ten pátek
Ještě chci podat nějaké přihlášky na peďák, ale tohle je taková jistota - berou tam bez zkoušek
To jsem ani nevěděl, že tam berou bez přijímaček. Já chtěl nějakou matiku a ty už na kombi neotvírají, takže zbývají pouze dva dvouobory na katedře didaktiky, tak asi vezmu Mat-IT, ale moc radost z toho nemám.
- Citovat
- Upravit
Já se chystám udělat si aspoň Dis. jako všeobecná sestra (mám Bc. Sociální pedagogika), ale ve Zlíně se dá dělat voš jen prezenčně, tak se tam musím jít domluvit, jestli by byl možný s mimčem nějaký individuál..podle toho se uvidí. Jinak bych musela jezdit jednou za cca 3 týdny na dva dny do Ostravy ![]()
- Citovat
- Upravit
@verulicek píše:
Já se chystám udělat si aspoň Dis. jako všeobecná sestra (mám Bc. Sociální pedagogika), ale ve Zlíně se dá dělat voš jen prezenčně, tak se tam musím jít domluvit, jestli by byl možný s mimčem nějaký individuál..podle toho se uvidí. Jinak bych musela jezdit jednou za cca 3 týdny na dva dny do Ostravy
myslim ze delat si dis jako sestra je blbost, ale asi chapu duvody…bc. kombinovana je jen pro sestry s praxi… nicmene studovat vos dele nez vs a jeste byt zarazena v nizsi platovy tride ze misto bc. mas dis… no nevim no… a v socialnich sluzbach delat nechces? ja jsem si dis. jako vseobecna delala, ale jeste pred zmenou zakona, takze jsem to delala jen 3roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlarkaK já mám jako sociál skoro 3 roky praxe..zdravotnictví mě prostě láká. S Bc. jak píšeš berou jen lidi s praxí ve zdrav. zařízení - mě nepomůže anipraxe u lůžka v domově pro seniory..už jsem se na to ptala. Takže Voš je jediné východisko Nehledě ještě na finance (druhý bakalář by mě stál 17. tisíc za semestr, voš je 3 tisíce na rok a to je sakra rozdíl
S platovou třídou..uvidím, co bude pak, ale teď je pro mě hlavní se do zdravotnictví vůbec dostat (už příležitost mít nikdy nebudu, je tam dost té praxe) ![]()
- Citovat
- Upravit
@verulicek jj tak to chapu, no je videt ze uz to mas vyzisteny
me zdravotnictvi taky vzdycky lakalo…takze jsem si po 2letech pedaku udelala soucasne zdravku (dalkove) a potom jeste fyzioterapii Bc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mlαdy milenec píše:Mamča, co se nebojí, se nikdy neztratí.
To jsem ani nevěděl, že tam berou bez přijímaček. Já chtěl nějakou matiku a ty už na kombi neotvírají, takže zbývají pouze dva dvouobory na katedře didaktiky, tak asi vezmu Mat-IT, ale moc radost z toho nemám.
Na fyziku veškerou (vzdělávání i obecná) myslím berou automaticky bez přijímaček
Samozřejmě v té fyzice pro vzdělávání je i matika - je to vlastně kombinace matika-fyzika. Na matiku ale taky jde požádat o prominutí, ale jen pokud splníš nějaké podmínky. Tady jsou všechny možnosti vypsané: https://is.cuni.cz/…ij/index.php?…. Ale pokud chceš výhradně matiku, tak by možná byla lepší kombinace matematika - deskriptivní geometrie ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlarkaK teda taky jsi toho zmákla hodně
já nemám zatím moc představu, kde se upíchnu - to se uvidí podle praxe, chtěla bych obejít v nemocnici co nejvíc oddělení. bude to náročné, ale moc se na to těším. sociální práce je fajn, člověk lidem pomáhá, ale mě tam pořád něco chybělo..měla jsem pocit, že nic pořádného neumím a potřebuju rozumět více věcem
tak ty jsi taky takový pedagogický zdravotník ![]()
- Citovat
- Upravit
@KlarkaK jé a máš krásného Teoška
my máme termín na chlup stejně v roce 2014. Právě jsem zvědavá, jaké to bude kdybych v září chtěla začít..musíme to ještě promyslet. naštěstí manžel mě v tom zatím celkem podporuje ![]()
- Citovat
- Upravit
@verulicek dekuji
ja mela termin 10.3…ale manzelovi se samozrejme libilo vic 13.3.2013 tak teousek poslechnul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KlarkaK no já si myslím, že ten termín co nám napsali taky nebude…protože jsem to měla velmi podobné jako ty. po vysazení s předpokladm, že to tak půl roku potrvá, jsme to neřešili a hned další měsíc byl hodně hektický, ano, byli jsme spolu též jen jednou a tudíž jsem si mohla spočítat termín dle data početí…a to mi vychází na 17.3. (k tomu to bude holka, tak ještě předpokládám, že budu přenášet).a to jsem si říkala, že by to mohla být ryba - to ale asi nestihnem ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj děvčata ![]()
Obnovuji diskusi. Jak jste na tom s přípravou? Už jste posílali přihlášky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit