Dálkové studium 2014/2015
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@verulicek já mám 8 měsíčního a k tomu už studuju 1.ročník VOŠ… ale to spíš jen tak pro zábavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verulicek Mně už se podařilo jednou nedostudovat
Takže to zkouším znovu a postupně, takže nejdříve Bc., předtím jsem měla rovnou Mgr. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 píše:
@verulicek já mám 8 měsíčního a k tomu už studuju 1.ročník VOŠ… ale to spíš jen tak pro zábavu
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, pridam se, muzu? Studuji dalkove FHS UK, obor humanitni vzdelanost. Jsem v prvaku a 6.6. mam TP, tak jsem zvedava, jak zvladnu zkouskove. ![]()
- Citovat
- Upravit
Môžem sa pridať? chcem sa dokopať konečne od septembra zase do školy! :-/
- Citovat
- Upravit
@Vartová já jsem teď bez studia teprve pár měsíců (studovala jsem i při zaměstnání) a v těhotenství měla PN tak jsem přerušila..no a už si připadám občas vygumovaná. Škola a učení mi moc chybí. Taky zjišťuju, že jak nejsem v práci, skoro nemívám propisku v ruce..aby se člověk bál že zapomene psát
![]()
- Citovat
- Upravit
@verulicek Ja si tak nepripadám! Ja už skôr vygumovaný som. Lenže nejako mám strach, že to budem platiť a potom to nedodělám… Čo bál? Ono to potom už tak je… Nevydržím s ceruzkou v ruke dlhšie ako 3 minúty v kuse. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Vartová píše:
Môžem sa pridať? chcem sa dokopať konečne od septembra zase do školy! :-/
A co budeš studovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess V. Premáham o sebe k hotelovej skole. Neskôr chcem ešte ďalšie.
- Citovat
- Upravit
FHS UK
A není tu někdo, kdo by se chystal nebo už studoval FHS UK? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Princess V. chtěla bych ten dvojobor, kvůli té přírodovědě ![]()
@verulicek já jsem na RD, mám 2 děti, 7 měsíců a 27 měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak funguje dalkovy studium? nebo individualní plán jsem v 1.rocniku jako pecovatelka.
A chtela bych spis individual, nevíte jake presne duvody na to musi byt.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoenka jako pečovatelce ti dnes stačí prachobyčejný kurz Pracovníka v sociálních službách (tedy splnit si tím vzdělání dle zákona 108/2006) - kurzy běžně poskytují úřady práce, pokud bys chtěla na vlastní pěst, stojí to sice pár tisíc, ale během několika týdnů je z tebe pečovatelka. Není třeba si dělat školu, peněz víc nedostaneš…bohužel.
- Citovat
- Upravit
@Turante taky doufám, že to zvládnu. Malou mám ještě v břiše
jako když nic, tak nic, bakaláře už mám, ale chtěla jsem zkusit trochu jiný obor - dálkově sice, ale hodně praxe. V září bude malé půl roku, tak uvidím, jak budeme zvládat