Dálkové studium 2014/2015
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nevím, jak to teď myslíš
Měla jsem nastoupit toto září na kadeřnici (jenže pak z rodinných důvodů jsem nemohla nastoupit ).Tak jsem rok odložila a příští rok bychom chtěli s přítelem mimčo, tak hledám kde mi dovolí dálkové
ale samotné se mi nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante no…a na brnenskej pedak je takovej natrask??? ja teda nevim…jsem to zatim nezkoumala…faze zvazovani ze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje malá bude mít 2 roky a tím, že chci studovat dálkově doufám, že bude studium probíhat hlavně o víkendu (podle toho budu i vybírat školu) a hlídání pokryje muž nebo babičky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaryes Jestli jsi měla teprve nastoupit na kadečnici, tak nemáš maturitu, tudíž je bezpředmětné uvažovat zatím o VŠ. Pro přijetí na VŠ je jednou z podmínek úspěšně složená maturitní zkouška, nemluvě o tom, že zrovna učňovský obor kadeřnice není příprava na další studium, ale na pracovní život ![]()
- Citovat
- Upravit
A já uvažuji o VŠ? Pokud vím, tak jsem jsem psala SŠ. Takže nevím kde je problém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nepr.neprihlasena píše:
@klaryes Jestli jsi měla teprve nastoupit na kadečnici, tak nemáš maturitu, tudíž je bezpředmětné uvažovat zatím o VŠ. Pro přijetí na VŠ je jednou z podmínek úspěšně složená maturitní zkouška, nemluvě o tom, že zrovna učňovský obor kadeřnice není příprava na další studium, ale na pracovní život
bych teda jen podotkla ze jestli jsem cetla spravne tak klaryes o vysoke vubec nemluvila…tema VS tady rozjely ostatni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@olousek35 A dalo se to i s miminem? A měla jsi to dálkově nebo denní? A přijímačky? A případné uplatnění? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@medve Já mám za to, že dálkové studium na většině škol probíhá každý druhý týden pátek a sobota a právě na ten pátek budu potřebovat to hlídání, bo nechat malou její prababičce na celý den přece jen nechci a babičky ještě zdaleka nemají důchodový věk.. Uvažovala jsem, že kdyby malá uměla na nočník, tak bych ji dala do školky, ale tam prý berou až od 3 let, takže jesle? Nevíš jak to chodí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@8-D Tak předpokládám, že bude hlídat manžel nebo babička, která je 5 km od nás. Jinak bych do toho asi nešla, u nás nejsou jesle a vozit malou až do Brna se mi nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaryes Aha, já právě na začátku myslela, že se bavíme o VŠ
Ale určitě si jde udělat maturitu i dálkově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaryes píše:
A já uvažuji o VŠ? Pokud vím, tak jsem jsem psala SŠ. Takže nevím kde je problém
Pardon, já si toho po odeslání příspěvku všimla, ale jako nepřihlášené mi to nejde editovat
![]()
- Citovat
- Upravit
@KlarkaK píše:
@Turante no…a na brnenskej pedak je takovej natrask??? ja teda nevim…jsem to zatim nezkoumala…faze zvazovani ze
Nevím jestli je velký nátřesk, ale je to MU, takže předpokládám, že ano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem na mysli SŠ, ale nikde jsem to nenapsala
,protože si nechám poradit i od zkušenějších
Jinak myslíte, že se dá studovat dálkově i jen vyuční list? Jestli mi rozmíte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@8-D když jsem studovala dálkově Bc. v Brně, tak byl pátek-sobota jen 1.ročník, pak už byly soboty-neděle, ale ten rozvrh se každý rok měnil i dle zvolených předmětů a navíc na všech hodinách nebyla nutná účast, materiály byly on-line z přednášek na školním webu.
Jinak, co vím od kamarádky tak některé školky berou už od necelých 3 let. Vzali jí v září prosincového chlapečka, ale to má myslím každá školka individuální, v tom se zatím bohužel neorientuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klaryes píše:
Nevím, jak to teď myslíšMěla jsem nastoupit toto září na kadeřnici (jenže pak z rodinných důvodů jsem nemohla nastoupit ).Tak jsem rok odložila a příští rok bychom chtěli s přítelem mimčo, tak hledám kde mi dovolí dálkové
ale samotné se mi nechce
Já teda nevím ale nebylo by lepší se aspon vyučit kadeřnicí a pak mít mimčo? Já by jsem si chtěla dodělat maturitu ale bohužel nemužu. malé je rok a já nemám hlídání manžel má pružnou pracovní dobu a bohužel jsme se přistěhovaly do města kde nikoho neznáme
takže mám asi smolíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit