Dálkové studium 2014/2015
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Je tady někdo kdo si podává přihlášku na dálkovou nástavbu? Nebo kdo už dálkovou nástavbu studuje? Jak moc je to obtížné? ![]()
mám doma miminko 9 měsícu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jako fakt?! Tak to je skvele, Skolu bych si nejakou dodelala dalkove.Tak,ze kurz jde, ale od 18,ze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kotaska91 A kam jsi se hlásila? Já minulou sobotu dělala TSP v Brně na Masarykovu a pozvánka mi přišla už před měsícem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante hlásila jsem se na Palackého univerzitu, přijímačky jsou v druhé půlce června
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante píše:
@kotaska91 A kam jsi se hlásila? Já minulou sobotu dělala TSP v Brně na Masarykovu a pozvánka mi přišla už před měsícem
Tak na MU byly TSP někdy na začátku tohoto týdne, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
Tak na MU byly TSP někdy na začátku tohoto týdne, ne?
ne ne, o víkendu byly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička V sobotu a neděli 3. a 4.
@kotaska91 tak to bylo mělo přijít v nejbližších dnech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess V. píše:
@kotaska91
Já se budu hlásit na Masaryčku, obor finance. A jako pojistku si pošlu přihlášku na UTB do Zlína, obor Účetnictví a daně.
Ze začátku mě taky hodně lákal obor Obchodněprávní studia (taky v Brně), ale tam mají výuku vždy v nějakých pracovních dnech a to by se už s prací kombinovalo blbě
Ale přihlášky jsem ještě neposílalaFurt to odkládám… Ale dnes večer bych se k tomu už konečně mohla dokopat.
Ahojky, chtěla bych se zeptat zda sis podávala přihlášky na tebou uvedené obory a jestli ses dostala? Zajímal by mě víc obor účetnictví a daně, ale nenašla jsem ho v kombinované formě v žádné přijatelné vzdálenosti. Pokud studuješ obor Finance na MU, poskytla bys mi prosím nějaké informace? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoenka tady máš něco, co máš přímo pod nosem
http://www.szs-tabor.cz/