Dalkové studium a práce u PČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Burj Chalifa píše:
jako policistka můžeš být klidně převelena v zájmu služby na druhou stranu republiky. Dítě nedítě.
na rok i do zahraničí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@martina.se škoda,si to ale pozjištuji, dík
nz.. ale jedna věc, jak už tu psala @Burj Chalifa - v rámci pčr Tě můžou převelet kamkoliv /např z Ostravy do Chebu a pod/, dítě nedítě, musíš. Navíc i rok do zahraničí atd.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme ze severních Čech a exmanžel musel taky do školy do Brna. Ale on byl VŠ, takže šel jenom na tři měsíce. Když dostal po třech letech u policajtů smlouvu na neurčito, dodělával si dálkově inženýra, ale ne na policejní škole, ale úplně jinej obor. Služby si nechával psát tak, aby na školu měl volno, ale nikdo mu to neplatil. A na zápočty, když musel být týden ve škole, si bral dovolenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa @martina.se ono dost záleží na nadřízeném. Manžela převelet na vysočinu z Prahy nechtějí jen kvůli dítěti, ale známého převeleli z Prahy do Olomouce, když řekl, že čeká rodinu, dokonce to ani nebyla pravda, vymyslel si to, ale nikdo to nezjišťoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ta jejich policejní škola je i v Brně, manžel to tam dělal, navíc on měl teda vš, takže tu školu měl snad jen jednou měsíčně nebo tak nějak, ti co byli sš tak chodili do školy myslím 4 dny v týdnu? Mám okolo sebe hodně policistů a na druhý konec republiky nebyl převelen nikdo, natož do zahraničí, takže to zas tak horké nebude, co se týče dálkového studia vš, tak vím že někteří studijní volno dostávali, např. před zkouškovým měli nějaké volno aby se mohli na zkoušky připravovat, to jsem docela zírala (a nebyla to klasická dovolená to vím určitě). Ale zase šlo o studium policejní akademie, nevím jak u studia jiných škol, jestli to má na to vliv. Anonymně kvůli osobním informacím, děkuji.
- Citovat
- Upravit
@Nikki5 píše:
@Burj Chalifa @martina.se ono dost záleží na nadřízeném. Manžela převelet na vysočinu z Prahy nechtějí jen kvůli dítěti, ale známého převeleli z Prahy do Olomouce, když řekl, že čeká rodinu, dokonce to ani nebyla pravda, vymyslel si to, ale nikdo to nezjišťoval
tak to má štěstí. U nás chlapy rozprášili v rozptylu 300 km a rodina nebo děti naprosto nikoho nezajímaly.. vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak ta jejich policejní škola je i v Brně, manžel to tam dělal, navíc on měl teda vš, takže tu školu měl snad jen jednou měsíčně nebo tak nějak, ti co byli sš tak chodili do školy myslím 4 dny v týdnu? Mám okolo sebe hodně policistů a na druhý konec republiky nebyl převelen nikdo, natož do zahraničí, takže to zas tak horké nebude, co se týče dálkového studia vš, tak vím že někteří studijní volno dostávali, např. před zkouškovým měli nějaké volno aby se mohli na zkoušky připravovat, to jsem docela zírala (a nebyla to klasická dovolená to vím určitě). Ale zase šlo o studium policejní akademie, nevím jak u studia jiných škol, jestli to má na to vliv. Anonymně kvůli osobním informacím, děkuji.
u nás teď akutně hrozí, že nám kluky pošlou do maďarska. Ono to tak nereálné není. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní: jsem personalista u PČR, pokud se chcete na něco zeptat, napište mi SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@martina.se fyzičku mám dobrou o to nejde, ani o učení, ale jde spíše o to být tak daleko od dítěte, nevíš jak je to u městských?
Měšťáci se školí v Praze. Aspoň tedy západ a střed republiky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud tě přijmou, tak pojedeš nejprve na měsíc do Vyškova(Po-Pá víkend volný), poté tě čeká roční studium buď v Holešově nebo v Praze. Není to celé na jednom místě, část budeš ve školním policejním středisku dle tvého kraje (př: Liberec nemá ŠPS a tak se jezdí do Teplic).Vždy po každé části děláš zkoušky a pokud nesplníš, tak končíš. To, jestli máš děti, nikoho nezajímá. Pokud tu práci chceš dělat, tak to holt budeš muset vydržet. Pokud s tím máš problém už teď, tak k nám ani nechoď. S malým dítětem tě určitě nepřevelí na druhý konec republiky, ale sloužit noční a víkendy budeš muset.
Co se týče studia, Krajský ředitel schvaluje pouze PAČR nebo práva, na to pak dostáváš služební volno (ne ale během prvního roku, kdy jsi na Základní odborné přípravě). Samozřejmě můžeš studovat VŠ jakou chceš, ale jen dálkově a musíš si vybírat dovolenou, pokud nemáš volno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučovala bych si předně něco zjistit, přijde mi, že chceš uniformu, ale nic o tom nevíš. Hlavně rozdíl mezi Policistou a Strážníkem městské policie, chjo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit