Dalkové studium a práce u PČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala na jednu věc. Jsem rok na mateřské formou RP, ale přístí září bych chtěla nastoupit na nějakou VŠ dálkově a dodělat si vzdělání, ale zároven bych další rok chtěla zkusit práci u PČR. Někde jsem četla, že dávají jakoby studijní volno těm, co si chtějí zvýšit svoje vzdělání, ale zase jak by to brali u nováčka? A také jsem si vědoma toho, že prvni rok novačci chodi do školy a bojim se aby toho nakonec nebylo moc a nebylo by vhodnější nastoupit k policii a pak po roce zaškolování nastoupit na VŠ. Máte některá zkušenosti? Prosím o zachování anonymu z důvodu relativne detailních plánů do budoucna.
nedávají žádné studijní volno, jen na zkoušky uvolňují, tím to hasne. Ale jako nováček u pčr musíš na rok na školu do Holešova, takže asi tak
u pčr Vš leda dálkově, pokud budeš mít dobrého nadřízeného, tak budeš mít pár dní volna před zkouškama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@martina.se Však ano, dálkově. Jinak bych o tom ani neuvažovala.
jo, to můžeš. Dostaneš volno na zkoušky. Ale né ten první rok, kdy musíš studovat jejich školu - i když si nejsem jistá, jestli je to ještě celý rok, tuším, že to zkracovali. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@martina.se A to jako všichni do Holešova? I Pražáci?
výjimku mají Ti, co studovali policejní školu jako takovou. Ale pokud jsi „z ulice“, Holešov Tě nemine ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Jak to funguje? To je tam člověk pět dní v týdnu a pak jede domů na víkend? Já nějak nepočítala s tím, že je to vazané na ten Holešov. Známý, ale obávám se, že městský dojižděl jen do krajského města
- Citovat
- Upravit
http://www.policie.cz/…-studiu.aspx tady je více informací
každopádně bych doporučovala nastoupit na VŠ až po základní odborné přípravě, která se koná buď v Praze nebo Holešově, možná i Brně, ale to už si nejsem jistá. Doba této přípravy je jeden rok a můj manžel to přirovnával k tomu, že se za jeden rok musíš naučit asi tolik co k maturitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@martina.se Jak to funguje? To je tam člověk pět dní v týdnu a pak jede domů na víkend? Já nějak nepočítala s tím, že je to vazané na ten Holešov. Známý, ale obávám se, že městský dojižděl jen do krajského města
asi takhle - všude od nás - ms a olomolo kraj - posílají do Holešova. Kecala bych, jestli je někde v Pze. Ale kámoši, co jsou v Pze u pčr, tak chodili do Holešova všichni. Třeba už se to změnilo
Stačí zvednout telefon a zavolat tam. Jinak jo - po-pá, nakonec zkoušky. Není to jen teorie, ale i fyzička, obrana atd.. a je toho fakt hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se můj manžel nastupoval k pčr cca před 2 - 3 rokama a bylo jich moc, takže si vybrat nemohli, ale pražáci zůstávali v Praze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se fyzičku mám dobrou o to nejde, ani o učení, ale jde spíše o to být tak daleko od dítěte, nevíš jak je to u městských?
- Citovat
- Upravit
@Nikki5 píše:
@martina.se můj manžel nastupoval k pčr cca před 2 - 3 rokama a bylo jich moc, takže si vybrat nemohli, ale pražáci zůstávali v Praze
jj, možné to je - byla velká náborová vlna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@martina.se fyzičku mám dobrou o to nejde, ani o učení, ale jde spíše o to být tak daleko od dítěte, nevíš jak je to u městských?
měšťáky neznám
tedy jako čim procházejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
jako policistka můžeš být klidně převelena v zájmu služby na druhou stranu republiky. Dítě nedítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, ráda bych se zeptala na jednu věc. Jsem rok na mateřské formou RP, ale přístí září bych chtěla nastoupit na nějakou VŠ dálkově a dodělat si vzdělání, ale zároven bych další rok chtěla zkusit práci u PČR. Někde jsem četla, že dávají jakoby studijní volno těm, co si chtějí zvýšit svoje vzdělání, ale zase jak by to brali u nováčka? A také jsem si vědoma toho, že prvni rok novačci chodi do školy a bojim se aby toho nakonec nebylo moc a nebylo by vhodnější nastoupit k policii a pak po roce zaškolování nastoupit na VŠ. Máte některá zkušenosti? Prosím o zachování anonymu z důvodu relativne detailních plánů do budoucna.