Dálkové studium UPOL 1. stupeň - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Jj745
Chystáte se taky? Máte už nějaké info od studentů, čeho se nejvíc bojíte?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
vím, že holky nejvíce řešily hudebku - že je těžká co se týká didaktiky, apod. údajně těžší jak matematika. Kolega řešil i docela těžký telák - konkrétně gymnastiku.
Na druhou stranu slýchám ale i pozitivum, že nepotápí již zajeté pedagogy.
Zvažujete holky přihlášku, nebo už nastupujete v říjnu?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja zvažuji přihlášku. Brno nepřipadá v úvahu, ale ještě bych chtěla zkusit Ostravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě taky zvažuji a Brno pro mě taky nepřipadá v uvahu, ale mám strach že ten UPOL není taky jednoduchý…Gymnastika, no tak to nevím, zda bych dala…pak ta matematika.. hudebka…
- Citovat
- Upravit
@chs.jasmin píše: Více
Takže když někdo už učí tak ho nenechají padnout? A neříkali, zda se museli učit při zkouškovém dlouho do noci nebo jestli to nebylo tak hrozný?:-)
- Citovat
- Upravit
Ostravskou denně dodělávala moje třídní při plném úvazku. Mela nějaký problém s diplomkou, obhájila ji na druhý pokus, ale státnice všechny napoprvé. Jiná musela ale přerušit, dálkově to nezvládala. Učí se tam Hejneho matematika. Geometrie je dost těžká.
Taky jsem se studiem koketovala, u mě je strašák matematika a tv ( neumím jezdit na kole ani pořádně plavat a gymnastiku ve skoro 45 s nadváhou fakt nedám).
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, zajímalo by mě studovala nějaká na UPOL Olomouc 1. Stupeň dalkove? Jaké studium je, je to hodně náročné? Zajímá mě zpěv, matematika, hra na nástroj, tělocvik a jiné předměty? Angličtinu mám slabší, jak moc jí musím umět na začátek studia? Dá se to zvládnout nebo je to dost těžké?