Dálkové Studium - rady
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dálkové Studium/rady
Zdravím, máte někdo zkušenosti s dálkovým studiem, studuji OA v první ročníku, byla bych ráda za rady a typy jak zvládnout učení, jak si rozplánovat učení atd.. co pomohlo vám, jak jste vy celkové studium prožívali, budu ráda za váše rady, poznatky děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to spíš ovlivňují faktory, kvůli kterým ses na dálkovým, než samotné dálkové studium.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já momentálně studuji vysokou školu (Ing). Dálkově studuju proto, že jsem na mateřské a chtěla jsem využít čas, který jsem myslela, že mám dost. Opak byl pravdou. Celé si to rozvrhnout, naplánovat a sehnat hlídání bylo peklo. Ze začátku jsem chtěla to vzdát ale vydržela jsem. Rok mám za sebou a už to prostě doklepu. Bylo to ale fakt náročné…hlavně to učení na zkoušky. Momentálně za měsíc rodím znova
píšu diplomku a čeká mě poslední rok… Jak si to uděláš tak to bude. Hlavně najít systém co ti vyhovuje. Nic není nemožné.)
Moje máma mě třeba furt předhazuje at an rok přeruším. Což já samozřejmě nechci. Řekla jsem si že ten rok s dvouma dětma dám a už těd vím, že to bude hodně a hodně náročné. Ale zase bych si pak nerada vyčítala to, že polovinu zkoušek jsme mohla mít hotovou
přerušit můžu vždycky.
Jinak já se učím po večerech… na zkoušky jsem se učila vždycky celý týden tak od 17h do 23h. Nějak to prostě jde vždycky.) ideálně se učit tak aby jsi nemusela nic opakovat proorže to by mě asi štvalo nejvíc, je to žrout času
proto do toho dávám maximum.
Držím pěsti.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit