Dálkové studium střední školy pedagogické
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebovala bych prosím od vás radu. Je mi 25 let, mám 6lete dite a pracuji jako ošetrovatelka v nemocnici. Dodelala vam jsem dalkove stredni zdravotnickou (praktická sestra -obor) skolu a bohuzel jsem nedala maturitu(didakticky test)
Ale abych se dostala k tématu. Tohle povolani me bohuzel nebavi, nenaplnuje.
Je tu někdo nebo má někoho známého, kdo presel pri diteti/zamestatni studovat stredni pedagogickou skolu dalkově?
Dekuji moc
Pokud nemas maturitu, tak se tusim neda ped. skola studovat. Tedy, treba ted jo, ale kdysi to zkoumala znama. Dodelej maturitu a pak se prihlas na 3 lete pomaturitni ped. studium.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karinka píše:
Pokud nemas maturitu, tak se tusim neda ped. skola studovat. Tedy, treba ted jo, ale kdysi to zkoumala znama. Dodelej maturitu a pak se prihlas na 3 lete pomaturitni ped. studium.
@karinka
Jenze ja ted v blizkosti domova nemam dalkovou formu zdravky, kde bych dodelala rok a maturu. To je ten problem. Ja bych maturu mela, az na blby didaktak z čestiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na další kolo maturity se přihlásit nemůžeš? To jsi 3× nedala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia ano,3× jsem nedala didakticky test z cestiny a uteklo mi to naposled o 2 body. ikdyz jsem se na to pripravovala a mela doucko. Vse ostatni odmaturovano na poprve a uspesne. Tvrda realita hold.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše:
Na další kolo maturity se přihlásit nemůžeš? To jsi 3× nedala?
A chtela se prihlasit na vejsku pajdak..bohuzel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A máš alespoň výuční list? Pak by šlo přihlásit se na nástavbu a maturitu si z něčeho dodělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
A máš alespoň výuční list? Pak by šlo přihlásit se na nástavbu a maturitu si z něčeho dodělat.
Prakticka sestra, kdyz neudela maturitu, tak ma vyuceni v oboru osetrovatel. Mela to tak znama. Taky neudělala 3× maturu, taky z cestiny a prihlasila se na dalkove studium do posledního rocniku. Mela dobrou praci, tak nechtela na denni studium. Ona mela to dalkove studium 1× tydne a dojizdela tam 80 km.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem našla, že by měla dálkově pedagogika jít i bez maturity, ale na 4 roky.
Tak je otázka, co je lepší. Jestli pracovat a přihlásit se na nástavbu, nebo podat žádost o opakování ročníku, nebo to zkusit na ty 4 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AngelikaMarkýza píše:
@Atisia ano,3× jsem nedala didakticky test z cestiny a uteklo mi to naposled o 2 body. ikdyz jsem se na to pripravovala a mela doucko. Vse ostatni odmaturovano na poprve a uspesne. Tvrda realita hold.![]()
A odvolání? 2 body by mohli odpustit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia píše:
A odvolání? 2 body by mohli odpustit
Neodpustí. Jde jen žádat o přezkoumání, zda to bylo hodnoceno správně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě je dobrý nápad jít s problémy s češtinou studovat peďák?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
Teď jsem našla, že by měla dálkově pedagogika jít i bez maturity, ale na 4 roky.
Tak je otázka, co je lepší. Jestli pracovat a přihlásit se na nástavbu, nebo podat žádost o opakování ročníku, nebo to zkusit na ty 4 roky.
Opakovat ročník. Najít si dobré doučování/přípravu na didakťák. Nepodcenit to. Udělat maturitu na stávající škole. Pak řešit další školu, kde si doplní kvalifikaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dálkové škola pedak
Ahoj. Ja jdu též studovat dálkové pedagogickou školu, je ale soukromá. Jezdí se jednou za měsíc na víkend. A je na 2 roky s maturitou kdo má, 3 roky s vyuxnim listem, a 4 roky se základním vzděláním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výuční list a dálkové studium pedagogické školy
@Scholzova
Ahoj, mohla bych poprosit o té škole více info? Já mám vyucni list a kurz asistenta pedagoga a chtěla bych maturitu z pedagogické školy. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, potřebovala bych prosím od vás radu. Je mi 25 let, mám 6lete dite a pracuji jako ošetrovatelka v nemocnici. Dodelala vam jsem dalkove stredni zdravotnickou (praktická sestra -obor) skolu a bohuzel jsem nedala maturitu
(didakticky test)
Ale abych se dostala k tématu. Tohle povolani me bohuzel nebavi, nenaplnuje.
Je tu někdo nebo má někoho známého, kdo presel pri diteti/zamestatni studovat stredni pedagogickou skolu dalkově?
Dekuji moc