Dálnice Budapešt-Bratislava, aktuální info?

10048
15.3.13 13:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mtk79
15.3.13 13:44

Mám tam manžela a taky nevím, kde najít nějaké aktuální informace. Bojím se, jak zvládne druhou noc v autě bez jídla a na jak dlouho mu vystačí nafta na topení. Ale zase jsem četla, že 8000lidí evakuovali, tak snad by je taky dostali pryč, kdyby to mělo vypadat na díl.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
15.3.13 13:48

Jo noc byla husta ale momentalne nesnezi a vitr ustava.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
15.3.13 13:50

Origo.hu pry se jeste nedostala ke vsem pomoc

• Citovat
  • Upravit
mtk79
15.3.13 14:13

Tak manžel je na M1 asi 12 km před Gyorem. Nic se tam neděje, jen nad nimi lítá vrtulník a projel okolo vyprošťovací tank.

• Citovat
  • Upravit
mtk79
15.3.13 14:21

Manžel tam má jen bonbony a vodu. Moc si netopí, aby mu to vydrželo díl, ale stojí tam už skoro 24hodin a normálně jedl naposledy včera v poledne, když vyjížděl.

• Citovat
  • Upravit
5813
15.3.13 14:24

Holky, běhá mi mráz po zádech, hledám info na netu, spíše - co by vás konkrétně zajímalo. A nebylo by od věci zavolat „někam“ (ministerstvo dopravy)a zažádat si o informace, radu, že tam máte rodinu a nikdo nic neví, zda by oni nemohli poskytnou info či se informovat přímo v maďarsku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
15.3.13 14:27

Jinak dle maďarských zpráv se prý snaží všechny evakuovat, u koho to nelze, snaží se pomáhat - vozí vodu, jídlo, PHM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
15.3.13 14:31

No já to hledám na nějakém zpravodajském serveru a pan google mi pomáhá :-)
Nechcete opravdu zavolat na to ministerstvo? Mohli by je informovat a požádat o pomoc českým řidičům, že jsou v kritickém stavu… Nebo by vás alespoň mohli informovat. Já bych to zkusila, protože jak dlouho vašim příbuzným vydrží baterka telefonu, aby vás mohli kontaktovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mtk79
15.3.13 14:32

Taky jsem uvažovala o tom, kam zavolat. Napadla mě jen tísňová linka policie nebo české zastupitelství v Maďarsku. No, pokud se do večera nic nebude dít, tak to tak asi dopadne. Další noc by už opravdu mohla být špatná. Pro rodiny s dětma to tam musí být šílený.

• Citovat
  • Upravit
mtk79
15.3.13 14:33

Taky jsem uvažovala o tom, kam zavolat. Napadla mě jen tísňová linka policie nebo české zastupitelství v Maďarsku. No, pokud se do večera nic nebude dít, tak to tak asi dopadne. Další noc by už opravdu mohla být špatná. Pro rodiny s dětma to tam musí být šílený.

• Citovat
  • Upravit
mtk79
15.3.13 14:35

Manžel tam bohužel taky neviděl nikoho s pomocí.

• Citovat
  • Upravit
5813
15.3.13 14:35

MTK, nečekala bych do večera… co večer budou moci ve tmě udělat, řešila bych to hned… a určitě přes ministerstvo dopravy, zavolat na ifolinku, poprosit na koho se můžete obrátit v té a té věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
15.3.13 14:41

A ze mě si dělají lidi srandu, že vozím v autě oblečení, deku, jídlo, pití jak kdybych tam měla bydlet…

Holky držím palce, snad to vše dobře dopadne a brzy bude po všem! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
15.3.13 14:48
@mtk79 píše:
Tak manžel je na M1 asi 12 km před Gyorem. Nic se tam neděje, jen nad nimi lítá vrtulník a projel okolo vyprošťovací tank.

Jsem 25 km od gyoru. 8o tady pohoda klidek. Dnes nakup v ba v pohode. ( v madarslu dnes statni svatek) kdybyste tady nezalozily diskuzi netusim ze kousek od nas se deji takove veci. 8o akorat teda nejde net. Mam jen v mobilu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix