Další dírka, dírky do uší 40+

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19981
22.2.25 19:29

Letos mi bude 39, aktuálně mám v uších 15 piercingu, klasicke lalucky, helixy, forwardy, tragus, conch. Ten posledni mám dělaný před 3 dny. Líbí se mi to, nosím tam jen malé kamínky a perličky, co si kdo myslí, je mi těžce někde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.25 19:38

Mam celkem 6 nausnic a pichly nos. Manazerska pozice, temer 50 let. Helix jsem si nechala pichnout vloni. V soukromi jsem rockerka, v praci nosim saty i kostymky. Neberu to nijak extravagantne. Jsou to zlate sperky :nevim: nemenim je, nosim celorocne stejne, jednoduche, zlate, univerzalni, minimalisticke.

• Citovat
  • Upravit
1813
22.2.25 19:44

Je mi 37.
V puberte jsem si nechala v usich dohromady 7 nausnic. Jednu v nose, jednu v brade, jedna v jazyku. Dneska uz mam jen v kazdem uchu jednu nausnici, ale ty jizvy v nose a brade me dost stvou. A prazdny dirky v usich se mi taky uplne nelibi. Kolegyne v praci si nedavno nechavala dirky v usich zasit. Jak starla a povolovalo se to, vypadalo to hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.2.25 09:08

Ptam se na nazor, protoze se mi delaji celkem dost jizvy, takze kdyz si dirky event. necham zarust, tak je tam jizva de facto hned vedle obliceje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová