Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Letos mi bude 39, aktuálně mám v uších 15 piercingu, klasicke lalucky, helixy, forwardy, tragus, conch. Ten posledni mám dělaný před 3 dny. Líbí se mi to, nosím tam jen malé kamínky a perličky, co si kdo myslí, je mi těžce někde ![]()
Mam celkem 6 nausnic a pichly nos. Manazerska pozice, temer 50 let. Helix jsem si nechala pichnout vloni. V soukromi jsem rockerka, v praci nosim saty i kostymky. Neberu to nijak extravagantne. Jsou to zlate sperky
nemenim je, nosim celorocne stejne, jednoduche, zlate, univerzalni, minimalisticke.
Je mi 37.
V puberte jsem si nechala v usich dohromady 7 nausnic. Jednu v nose, jednu v brade, jedna v jazyku. Dneska uz mam jen v kazdem uchu jednu nausnici, ale ty jizvy v nose a brade me dost stvou. A prazdny dirky v usich se mi taky uplne nelibi. Kolegyne v praci si nedavno nechavala dirky v usich zasit. Jak starla a povolovalo se to, vypadalo to hur.
Ptam se na nazor, protoze se mi delaji celkem dost jizvy, takze kdyz si dirky event. necham zarust, tak je tam jizva de facto hned vedle obliceje