Dámská nadměrná obuv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
194
8.10.15 16:01

Dámská nadměrná

Ahojky,

Chci se zeptat, zda je tu také nějaká další paní, která nakupuje v nadměrné velikosti bot, 43-44 8o Vždy jsem botky kupovala v Deichmannu, jenže teď už mají vel.XXL pouze Praha-Zličín a to mám teda hooodně z ruky, každopádně pak tady máme jen Rejnoka, kde mi prostě žádné boty nesedí :think: No a jsem nahraná, na netu jsem našla jen děs a hrůzu za 2tis. a výše a boty na podzim-zimu potřebuju.
Budu vděčná za každou radu kde juknout, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2907
8.10.15 16:31

Ahoj :mavam:, zkus mrknout na unimodu tady: http://unimoda.cz/obuv/damska?…;. Pořád tam naskladňují a budou mít určo i boty na podzim zimu ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
8.10.15 17:20

Tady nakupuju já http://www.andypola.cz jen tedy je to přes net. Koupím si raději dva páry a jeden pošlu zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.1.16 20:33

Hezký večer,
potřebovala bych kvalitní dámské boty ve velikosti 42, odmítám Deichmanna a podobné obchody, protože z jejich bot mám už dost zničené nohy. Raději bych něco sportovnějšího, ale nemusí to být vyloženě tenisky. Na ceně nezáleží a klidně beru i barefoot. Doporučíte mi někdo nějaký obchod? Děkuji za všechny reakce.

• Citovat
  • Upravit
4984
8.1.16 20:35
@Billi píše:
Hezký večer,
potřebovala bych kvalitní dámské boty ve velikosti 42, odmítám Deichmanna a podobné obchody, protože z jejich bot mám už dost zničené nohy. Raději bych něco sportovnějšího, ale nemusí to být vyloženě tenisky. Na ceně nezáleží a klidně beru i barefoot. Doporučíte mi někdo nějaký obchod? Děkuji za všechny reakce.

Ja nekdy kupuju panske. Kdyz vypadaji neutralne. Jinak sem ted sehnala 42 v globusu damske polobotky a kupodivu seri. Ale predpokladam ze to byla vyjimka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.1.16 20:39

@Ondrášovka.N tentokrát chci něco ne z tohoto typu obchodů, tak se obouvám poslední roky a je to děs. Chci nejlépe kožené boty. Ty jsem si koupila naposled před 10 lety a kupodivu i po 7 letech intenzivního nošení pořád vypadají slušně a hlavně mě z nich nebolí nohy.

• Citovat
  • Upravit
4984
8.1.16 20:41

@Billi zkus tu andypolu. Ja zkusenost nemam ale chvali to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.1.16 20:43

@Ondrášovka.N nevím, to mi typově a cenově přijde jak ten Deichmann :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4984
8.1.16 20:45

@Billi no mame to tezky vid? Vic bohuzel nepomuzu… Taky mam problem :mrgreen: mam 42 a nekdy 43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.1.16 20:49

Manžel nakupuje nadměrnou tady: http://www.nadmerna-obuv.cz/4-damska-obuv

nebo se mu i poštěstí nakoupit v kamenném obchodě Svedrupu, máme v ostravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.1.16 20:51

Ahoj, zkus pohledat boty Gabor. Taky jsem dříve nosila boty z Deichmannu apod., ale letos jsem se odhodlala, objednala kožené boty a už bych neměnila. Jsou dražší, ale do kožených bot se investice vyplatí a dají se sehnat i ve slevě, když člověk hledá. A mají právě i větší velikosti a u kozaček různé šířky dle rozměru lýtek. Bydlím v DE, takže jsem je objednávala tu, ale podle googlu se dají koupit i v Česku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
8.1.16 21:49

Nejčastěji kupuji Rieker, jsou pohodlné, hlavně mají měkkou stélku a někdy Tamaris.
Prodejny nadměrné velikosti to jistí, ale v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
8.1.16 22:14

Rieker a Tamaris. Kvalitní, pohodlné a přitom moderní. Většinou si je kupuju po sezóně s výraznou slevou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.1.16 01:18

Boty Ara :) jedinečné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
9.1.16 01:18

Boty Ara :) jedinečné!