Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Chtěla bych se jen podělit o zkušenost. Koupila jsem si sandály Rieker a za necelé 4 měsíce občasného nošení se mi rozpadla část, na kterou dopadá chodidlo při chůzi. Reklamaci mi neuznali, prý jsem chodila v dešti. Což pro mne znamená jediné - již nikdy tuto značku!
Iva
@kkivanka
jiz leta kupuji sandaly teto znacky a nemohu si na kvalitu stezovat..loni jsem si koupila i zimni riekery
Tak se obraťte na ČOI, pokud si myslíte že reklamace byla zamítnuta neoprávněně. Konec konců tohle ani tak nevypovídá o značce, ale o prodejci, který se není ochoten postarat o zákazníka. Já, než jsem přešla na BF obuv, tak jsem boty od Reiker nosila a byla to značka, která většinou přežila aspoň 1,5 sezóny ( což je u mé šířky chodidla docela zázrak).
Mě naštvaly se zimníma, teklo do nich jako prase… nepomohlo nic.
Riekery jsou strašně pohodlné, pár párů mám a vždy jsem byla max spokojená, některé mám i 3 sezóny, vždy bez problémů. Ale tamaris jsou pro mě nej
Za mě pohodlné. Ale vyměnila jsem je za zdravotní po tom, co se mně za zimu dvakrát oloupaly špičky u kozacek a ten třetí pár měl tu samou vadu taky. Takže už nikdy.
Řekla bych, že šli s kvalitou hodně dolů.
Mám od nich kozačky a jsem nadmíru spokojená. Drží už nekolikatou sezónu, neprotekaji…stale jako nové. Nekolikrat jsem měla k polobotky (než začali vyrábět na těch mladistvejsich botách nesmyslne úzké špičky), a také vždy vydrzely poměrně dost… ![]()
Ale mě by fakt zajímalo, jestli jsi v nich v tom dešti skutečně chodila. ![]()