Dámské a pánské parfémy - rozdíl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3781
28.11.19 07:21
@HrozTaj píše:
Mně pánské voní moc, klidně bych se jimi voněla, kdyby mi to nebylo blbý. Ale mám ráda i dámské parfémy :andel:. Hlavně - na každém ten parfém voní jinak. Třeba moje ségra voní úžasně v mnoha vůních, ale když si ji vypůjčím já, akorát mě rozbolí hlava, takže záleží i na tom, kdo ji zrovna nosí. :think:

Proc by to bylo blby? Vzdyt je to vune a podle me vune je proste unisex. Jen do toho. Vyzkousej to na sobe par dni a uvidis. Nemam problem si dat damsky parfem a jeste slysim komplimenty na nej. Samozrejme, ze si jako muz nedam sladky parfem na leto nebo co taky hodne citim je muz s parfemem vune karibiku, more, ovoce a venku je -5 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 07:29
@Xmichaelah píše:
@Komsomol jeeee diky za tip ;) ;) vanoce se blizej, tak je zkusim zcihnout… jako vydrz mi prijde docela ok, rano se manzel navoni a vecer jeste po sprse ho citim :oops: ale mam teda extremne citlivy nos :palec:

Jestli chces nejakou tajnou pecku na vyzkouseni. Tak se koukni po De Marly Herod. Vydrz neskutecna a vune na zimu jedna z nejzajimavejsich. Sice to vubec nevoni jako Dior Sauvage, ale garantuji ti, ze to budes chtit citit :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.19 09:23

@Komsomol Ja myslela vyloženě vuni vanilky extrémně sladka, to k muži prostě nejde. Pokud je prafem dobře a lehce doladen vanilkou proc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.19 09:26

@Komsomol Tak mas takovy vkus :nevim: Me sladaky na mužích nevoni, je to zženštilé, muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 09:36
@Annabela11 píše:
@Komsomol Tak mas takovy vkus :nevim: Me sladaky na mužích nevoni, je to zženštilé, muj nazor.

Na zimu je podle me neco sladsiho a koreneho idealni narozdil od fresh vuni. Ty tam vylozene neladi :nevim: mas neco oblibeneho na muzi, co ti neprijde sladke, at mam predstavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.19 11:44

@Komsomol Versace Eros Flame… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 13:06
@Annabela11 píše:
@Komsomol Versace Eros Flame… :palec:

Flame ti neprijde sladky? :) mne prijde daleko sladsi nez treba vyse zmineny „damsky“ Shalimar nebo Chanel No.5 :think: jako je to dobra prijemna vune a mam ji rad o tom zadna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
28.11.19 14:19

@Komsomol Ne neprijde…ale takovou odpověď jsem cekala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 15:57
@Annabela11 píše:
@Komsomol Ne neprijde…ale takovou odpověď jsem cekala :lol:

Ono je mozne, ze takhle vnimas vetiver. V tom smyslu, ze ti tlumi sladkost ruze a vanilky :think: ale je to v poradku, kazdy ruzne vune vnimame rozdilne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
28.11.19 20:37

re

Já si myslím, že tam je nějaká vonná složka, která voní tomu opačnému pohlaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
2.12.19 15:50
@Komsomol píše:
A malem jsem zapomnel zrovna klasika Guerlain Shalimar mi mega voni a cas od casu v zime si ji rad dam a to je vanilkova bomba :lol: a je to uvadeno jako damsky parfem

Mám spolužáka, co taky krutě ujíždí na Shalimaru, a vždycky je mi z toho nevolno, ono to totiž na pánech více/intenzivněji odéruje a vytváří to efekt smraďocha - tak bacha na to. :lol: Říkáme mu Šalitchoř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
2.12.19 15:59
@listento píše:
Mám spolužáka, co taky krutě ujíždí na Shalimaru, a vždycky je mi z toho nevolno, ono to totiž na pánech více/intenzivněji odéruje a vytváří to efekt smraďocha - tak bacha na to. :lol: Říkáme mu Šalitchoř :lol:

Na kazdem to hlavne voni jinak. Je dulezite to vzdy zkouset na kuzi a samozrejme zrovna Shalimar se nenosi v lete nebo na jare ale jen atak pouze v zime ;) a taky asi zakezi kolik jej na sobe posle :lol:

Je to starsi pan nebo mlady kluk?

Jinak netvrdim, ze jej beru jako nejakou svou podpisovou vuni, ale parkrat za zimu na nej mam naladu, tak si jej vemu :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí