Dámské bavlněné kalhotky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dámské bavlněné kalhotky
Ahoj holky, nemáte některá tip, kde se dají sehnat takové ty klasické černé bavlěněné kalhotky za slušnou cenu? Je to většinou tak 95% bavlna a zbytek elastan. Chci klasický pohodlný střih, žádné tanga, panty apod. Dřív jsem je kupovala v řetězci SOS textil, zn. New Age, ale ten už bohužel neexistuje. Umělé materiály mi vadí jednak tou umělostí a také je vzhledem k opakovaným kvasinkovým infekcím nemám doporučené od gynekologa. Předem díky za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co marks a spencer, ten prodává multipaky bavlněných kalhotek, má různé tvary včetně těch klasických, podíl bavlny je vysoký, jsou příjemné a cena je rozumná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám normální kalhotky z Tesca, jsou dokonce 100% bavlněné, stojí cca kolem 70Kč za kus, je jich několik v balíčku… nebo v HM, Marks and Spencer, CA… zkusila bych tyhle řetězce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Já mám z Tesca (asi 30Kč za ks v multipacku), ale už je to dlouho a teď jsem je tam neviděla. Vloni před dovolenou jsem kupovala u Vietnamců, nejdřív jedny na zkoušku a pak jsem přikoupila, páč byly super. Ale díky za tip, zkusím HM, CA a MS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.pleas.cz/
Nejlepší co znám. Vydrží několik let a je to česká výroba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marks & Spencer, mají různé typy, nižší, vyšší, vykrojené, balení po 5 ks stojí asi 250,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju MarksSpencer, je tam 5ks a stojí 299,–, super střih, pohodlné, materiál 95% bavlna a 5% elastan, po vyprání se ani nehnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kočislava píše:
http://www.pleas.cz/
Nejlepší co znám. Vydrží několik let a je to česká výroba.
Přimlouvám se taky za pleas, kupuju tam i trenýrky pro chlapa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Co marks a spencer, ten prodává multipaky bavlněných kalhotek, má různé tvary včetně těch klasických, podíl bavlny je vysoký, jsou příjemné a cena je rozumná.
Tieto mam aj ja a su super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gladys píše:
Souhlasím, jedině Marks and Spencer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, dobré a bavlněné kalhotky má andrie,každý obchodník menší je má. Jsou různé druhy a barevné fakt super. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co nosím Andrie, tak 95% bavlna 5% elasten. Střihově super, kvalitní.
- Citovat
- Upravit