Jak zkrátit rifle

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
548
13.3.12 12:23

Jak zkrátit rifle

Dobrý den, jsem začátečnice v šití na stroji. Jelikož bych si ráda zkrátila rifle, chci se zeptat, zda máte někdo nějaký postup a můžete mi poradit?

A ještě by mě zajímalo, jak zkrátit klasické kalhoty, zda to lze nějak i bez borty?

Předem moc děkuji za rady. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
13.3.12 13:10

Já si rifle zkracuju v ruce , ne na stroji. Zahnu je vevnitř, že mi dole zůstane ten originální lem a není poznat, že jsou zkrácené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.3.12 13:15
Kemiaa píše:
Já si rifle zkracuju v ruce , ne na stroji. Zahnu je vevnitř, že mi dole zůstane ten originální lem a není poznat, že jsou zkrácené.

a nemohla by jsi to vyfotit? mě by to zajímalo :think: děkuju ;)

• Citovat
  • Upravit
548
13.3.12 13:31

Aha, no já si koupila nedávno šicí stroj, tak bych to potřebovala na něm umět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.3.12 13:33

Já to dělám klasicky na stroji taky, ale zajímá mě to vnitřní zahnutí, a že tam zůstane origoš lem :think:

• Citovat
  • Upravit
1709
13.3.12 13:46

Já zkracuji tak,že ustřihnu délku jak potřebuji a zpět našiji ten spodní lem.mám to přišité těsně nad tím originálním švem,takže to nejde vůbec poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.3.12 13:48
Libuška píše:
Já zkracuji tak,že ustřihnu délku jak potřebuji a zpět našiji ten spodní lem.mám to přišité těsně nad tím originálním švem,takže to nejde vůbec poznat.

to už chápu :lol: já se s tím vždycky seru, abych to měla jak originál :roll: nikdy to není že? :zed:

• Citovat
  • Upravit
548
14.3.12 09:27

A zkracujete i kalhoty? Pokud ano, jakým způsobem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
15.3.12 10:30

Já to mám takhle. Původně to bylo provizorní řešení, co jsem si chytla pár stehama a zažehlila, ale drží to už dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
15.3.12 10:35

,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie