Jak zkrátit rifle
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak zkrátit rifle
Dobrý den, jsem začátečnice v šití na stroji. Jelikož bych si ráda zkrátila rifle, chci se zeptat, zda máte někdo nějaký postup a můžete mi poradit?
A ještě by mě zajímalo, jak zkrátit klasické kalhoty, zda to lze nějak i bez borty?
Předem moc děkuji za rady. Lucka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si rifle zkracuju v ruce , ne na stroji. Zahnu je vevnitř, že mi dole zůstane ten originální lem a není poznat, že jsou zkrácené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kemiaa píše:
Já si rifle zkracuju v ruce , ne na stroji. Zahnu je vevnitř, že mi dole zůstane ten originální lem a není poznat, že jsou zkrácené.
a nemohla by jsi to vyfotit? mě by to zajímalo
děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
Aha, no já si koupila nedávno šicí stroj, tak bych to potřebovala na něm umět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to dělám klasicky na stroji taky, ale zajímá mě to vnitřní zahnutí, a že tam zůstane origoš lem ![]()
- Citovat
- Upravit
Já zkracuji tak,že ustřihnu délku jak potřebuji a zpět našiji ten spodní lem.mám to přišité těsně nad tím originálním švem,takže to nejde vůbec poznat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Libuška píše:
Já zkracuji tak,že ustřihnu délku jak potřebuji a zpět našiji ten spodní lem.mám to přišité těsně nad tím originálním švem,takže to nejde vůbec poznat.
to už chápu
já se s tím vždycky seru, abych to měla jak originál
nikdy to není že? ![]()
- Citovat
- Upravit
Já to mám takhle. Původně to bylo provizorní řešení, co jsem si chytla pár stehama a zažehlila, ale drží to už dva roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit