Věci pro kluky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lenkaamimi
12.3.12 14:58

věci pro kluky

Už mě to štve, mám syna, čekáme druhého a s módou pro chlapce je prostě problém. Chodím nakupovat hlavně do HaM a pokaždé mě štve, že pro holčičky mají záplavu přenádherných věcí a doplňků a pro kluky jeden blbej ušmudlanej stojan. Holky, které rády hezky oblékáte své syny, sem s tipy. budu ráda :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
12.3.12 15:02

to znám a nejhorší jsou boty :( hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.3.12 15:02

taky to to znám :pankac: :pankac:
hezké věcičky má Topolino,ale to je třeba dovézt z Německa,na Mimibazaru se najdou maminky,co ho prodávají.

Příspěvek upraven 12.03.12 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.3.12 15:03

V tescu se dají koupit krásná bodýčka…Třeba od Disney jsem tam minule kupovala, nebo od FP s motivem Rainforest.Jinak mi teď přišel dětský katalog Bonprix a nádherné klučičí věcičky, obleču tam malého na léto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
12.3.12 15:04

V Hmku poslední dobou fakt bída. Líbí se mi třeba věci z Lindexu, jen ty ceny už moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.3.12 15:05
xangel87 píše:
V tescu se dají koupit krásná bodýčka…Třeba od Disney jsem tam minule kupovala, nebo od FP s motivem Rainforest.Jinak mi teď přišel dětský katalog Bonprix a nádherné klučičí věcičky, obleču tam malého na léto :)

jj,ale pro kluky okolo 2 let už je to kumšt koupit něco pěkného v obchodě :think:
nedávno jsem potřebovala trika s dlouhým rukávem,a výběr malej,jinak všude samá jůžová ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
12.3.12 15:05

Taky jsem na tom stejně ;-) A když už je pro kluky něco perfektního, cena už tak perfektní není :think:
Ale známá, co má syna i dceru, zase říkala, že až budu mít holčičku, budu zase říkat, že kluci mají nádherné oblečení a holky prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
12.3.12 15:07

Nejhezčí věci na kluky máme taky od Topolino :) I to HM občas potěší. Pak hodně Next (hlavně kalhoty a spodní prádlo), jinak co se tak pohledá po bazárcích = všehochuť u které si člověk nepamatuje cedulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
12.3.12 15:07

díky, Tesco, zkusím..:-)..týjo boty..to je kapitola sama pro sebe. hnusný, hnědý, černý, zelený, bufoidní .. :-)) boty jsem kupovala 8 letému synovi v HaM takový hezky modrý s bílou podrážkou a tkaničkama, takový kotníčkový pěkný střih..a občas mají pěkné boty na kluky v Zaře, nebo v Nextu..tyhle dva obchody se mi pletou :-))..vím, že je to dole v Tescu v Praze U Anděla vedle hračkárny.

• Citovat
  • Upravit
31594
12.3.12 15:09

Jo, v HM mě to trusí obzvlášť, protože mají fakt hezký věci. V tescu mě to zas až tak nemrzí, tam když vidím tu záplavu růžové, tak jsem ráda, že mám kluky :mrgreen: Jinak mi přijde, že v HM je ve velikostech od 92 ten výběr trochu lepší, nebo možná to není tak markantní, když jsou ta oddělení dál od sebe :lol:

Oblečení kupuju většinou HM, CA, Tesco, občas nějaký Next nebo Zara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.3.12 15:10
momi33 píše:
xangel87 píše:
V tescu se dají koupit krásná bodýčka…Třeba od Disney jsem tam minule kupovala, nebo od FP s motivem Rainforest.Jinak mi teď přišel dětský katalog Bonprix a nádherné klučičí věcičky, obleču tam malého na léto :)
jj,ale pro kluky okolo 2 let už je to kumšt koupit něco pěkného v obchodě :think:
nedávno jsem potřebovala trika s dlouhým rukávem,a výběr malej,jinak všude samá jůžová ;)

Já se přiznám, že v obchodě moc nenakupuju, spíš přes net, takže nemůžu soudit, ale zatím jsem problém neměla… :nevim: A v tom Bonprix mají hodně pro starší a fakt mě tam zaujalo hodně věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
12.3.12 15:10

H&M poslední dobou nic moc, nakupuju hodně v Zaře. Mmch, na růžovou už začínám být alergická :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
12.3.12 15:11

Jooo, tak tohohle jsem si všimla už taky. Mám ročního chlapečka a nakupujeme v H&M, mají tam hezké věci pro kluky, ale je pravda, že strašně malý výběr. Občas zajdeme i do Nextu, ale jen výjímečně. Jarní bunda za 799 je trochu hodně, ale byla tak krásná :-) Vždyť to znáte … :-) http://www.next.co.uk/g372602s4 ve skutečnosti vypadá mnohem lépe.
Kam chodíš do H&M? Třeba mám zkušenosti, že v Europarku Štěrboholy tam je toho fakt strašně málo, o trochu víc toho ale mají na Chodově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.3.12 15:12

Jsem na tom stejně. Hlavně mě drásá modrá. Pro kluky je vše jen v modré. Když už se mi podaří najít třeba žluté body, tak má růžový potisk :zed:
MrsDuck, kamarádka má holku i kluka (dvojčata) a má stejný názor jako já, že pro kluky to je na nic.
Jinak já nakupuju v Gudu, tam mi vyjdou vstříc ohledně barvy, velikosti… Akorát jsou dost obyčejná. Na parádu jsme kupovali v MotherCare.

• Citovat
  • Upravit
31594
12.3.12 15:14

Ještě jsem si vzpomněla ma Markse a Spencera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat