Věci pro kluky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
12.3.12 15:15

Vzpomněla jsem si že dobrý věci má taky http://www.kappahl.cz/ tam jsem hodně nakupovala na zimu body s dlouhým rukávem nebo taky Lindex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
12.3.12 15:23

Sice mám holku, ale fajn mi přijde Lindex na obě pohlaví. Ale jsou to taky dražší věci, stejně jako Next…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
12.3.12 15:24

My to střídáme Hm,Spencer,Next,Mothercare…zimní věci mají pěkné v Killtecu
Boty pro kluky má docela pěkné Superfit nebo Geox,jinak tenisky ve sportech…
Pravda pro dceru se mě nakupuje snáž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
12.3.12 15:25

Taky mi připadá, že v HM teď nic moc. Zato v Lindexu jsem tuhle byla jak utržená ze řetězu :mrgreen: . Navíc ty jejich akce, že za cenu dvou, máš tři kusy, to je docela fajn. A krásný trička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
12.3.12 15:26

Holky zkuste Takko, teď mají i pár hezkých věcí. :palec: Super džíny 299,–, trička z kr.ruk. 50,– atd.
Zara je samozřejmě 1. ale trošku vyšší ceny. Boty teď mají pěkné. :palec:
Kam teď určitě nééé - CaA a HaM. :| Hrůza, není z čeho vybírat. Nebo možná větší obchody - třeba Václavák, nebo Palladium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
12.3.12 15:27
wolnez píše:
Taky mi připadá, že v HM teď nic moc. Zato v Lindexu jsem tuhle byla jak utržená ze řetězu :mrgreen: . Navíc ty jejich akce, že za cenu dvou, máš tři kusy, to je docela fajn. A krásný trička…

A má Lindex někde v Praze obchod? Nebo si kupovala přes net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
12.3.12 15:28
Mata132 píše:
Jooo, tak tohohle jsem si všimla už taky. Mám ročního chlapečka a nakupujeme v H&M, mají tam hezké věci pro kluky, ale je pravda, že strašně malý výběr. Občas zajdeme i do Nextu, ale jen výjímečně. Jarní bunda za 799 je trochu hodně, ale byla tak krásná :-) Vždyť to znáte … :-) http://www.next.co.uk/g372602s4 ve skutečnosti vypadá mnohem lépe.
Kam chodíš do H&M? Třeba mám zkušenosti, že v Europarku Štěrboholy tam je toho fakt strašně málo, o trochu víc toho ale mají na Chodově.

je pravda, že jsem asi dvakrát byla v HaM na Václaváku a měli tam jiný věci, než třeba ve Štěrboholech, nebo tak. takže záleží i na tom, kde to je, ale na Václaváku si nejsem jistá, jestli měli na mimina.

řeknu vám, že teď právě sháním pro miminko, v červnu se Davídek narodí. no a byla jsem teď nedávno na Černém Mostě a tý kráso. já měla vztek. pro holky tam měli faakt nádherný vymazlený věcičky na jaro, i velikonoční motivy, šatečky krásný a nevím kolik barev a typů botiček a punčocháčků..opravdu vkusné, z plátýnka nabírané sukýnky..no a na kluky ? nějaký to bodýčko, vestička, líbila se mi tam kostkovaná čepička na frajera a měli tam i botičky v té barvě, tak to asi koupím. :-) pro staršího syna je to už lepší. kupovala jsem mu v háemku pěknou šusťákovou bundu na jaro, červený kalhoty, kšiltovku a do byrvy svítivězelený pásek a nápotníček ať je za frajera ne ? :-))

holky moc díky za tipy protože z háemka se budu pakovat takhle to nejde a pište postřehy :-)

• Citovat
  • Upravit
1425
12.3.12 15:30

Tohle mě štvalo, už když jsem byla těhu a kupovala věci pro malýho, všechno buď růžový nebo světlemodrý. :( Pro boky toho jsou mraky, krásný barvy a tak, ale pro kluky prostě samý tmavý barvy a výběr nic moc. :cert: Většinou nakupuju v H&M, C&A, Nextu nebo www.znackydetem.cz, taky jsme měli hodně věcí od Old Navy nevo Carter ´ s (USA) a jednou za čas vyjedeme do Německa a nakoupíme oblečky tam, výběr je tam neskutečně větší než tady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.3.12 15:37

Ahoj, tak s timhle máme taky problém, ať jsem vlezla kam jsem vlezla, všude plno růžových věcí a když už nebyly růžový a vypadaly, že bych je klukovi dát mohla, tak jsem si všimla výšivky, která byla holčičí, nebo jiných obrázků, ale prostě vyloženě pro holku :cert: taky čekám druhýho. Nic drahého nechci kupovat, protože během chvíle z toho vyroste a prostě když už něco pěknýho, tak na starší dítě. Našemu bude 2,5 a přecházíme pozvolna na 92. Já mam ale i bohužel problém, že tady v menších městech vůbec nic takovýho jako Next apod. není a zase nějakou dálku do Prahy se mi taky jezdit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
12.3.12 15:44

Pettule : no tak to je veselý taky..v těch menších obchůdkách ve městech to je taky radost a kolikrát i drahý, já vím, jak v Trutnově, tam to kupují radši u vietnamců, než v krámě. a do Hradce daleko. tak eshopy jak tady holky psaly žejo..

• Citovat
  • Upravit
16291
12.3.12 15:49
Lenkaamimi píše:
Pettule : no tak to je veselý taky..v těch menších obchůdkách ve městech to je taky radost a kolikrát i drahý, já vím, jak v Trutnově, tam to kupují radši u vietnamců, než v krámě. a do Hradce daleko. tak eshopy jak tady holky psaly žejo..

A to jako myslíš, že v Hradci mají někde něco hezkého? :lol: Možná od května, až se rozšíří Futurum, ale zatím taky prd :roll: Sem tam něco ve slevách v CA, třeba zimní bundu na příští rok za 225 místo 1100. My už to vzdali a nakupujeme na mimibazaru. Velikosti od značek co známe většinou odpovídají a je tam větší výběr než v kamenném obchodě. K vietnamcům se mi moc nechce, oblečení bez zárukya když se na něm po prvním praní udělá díra, tak se ti akorát vysmějí :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
12.3.12 15:54
jizvíková píše:
to znám a nejhorší jsou boty :( hnus

jo :palec: A ještě víc nejhorší na tom je,že to bude furt horší dokud nebudou mít alespon tu nejmenší pánskou velikost :cert: Nejstaršímu je bez měsíce 24 let a je to furt stejný :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
12.3.12 15:57

Já jsem na nejstaršího - pětiletého - nedávno ulovila moc pěkné kousky v Lindexu. :palec:

Jinak průběžně rabuju MMB a Brumlu, dají se tam najít pěkné věci. :)

… ovšem ty nákupy na holčičku si po dvou klukách patřičně užívám. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
12.3.12 17:51

jen chci napsat k diksuzi- ja mam kluka skoro 2-teho a na toto nadavam taky- 10 regalu zbozi pro holky a vzadu par policek pro kluky, navic vse modre, sede ci do cerna…a to ziju v UK :lol: takze vsude je to stejne :nevim: navic ted mam problem s velikostmi- pro 18-24mes. ma vse uz male a sposuta veci pro 2-3lete zas velke a jine rozdeleni velikosti tu neni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
12.3.12 17:55

Ahoj,tak ja mam dve holky,takze jsem si uzivala toho oblekani.Ted uz jsou vetsi,mam zakaz jim neco kupovat,protoze co se libi me,ani jedne ne :roll: .
A na kluka nakupuju prevazne v Nextu a George,je to tim,ze zijeme v UK,ale ze by to byla nejaka krasota,tak to vubec.Na me je to vsechno tmave,i kdyz ano,nektere kousky jsou opravdu pekne,jinak to nestoji za nic.Na kluka proste trenky a tilko,za to na ty holcicky :srdce: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat