Věci pro kluky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vzpomněla jsem si že dobrý věci má taky http://www.kappahl.cz/ tam jsem hodně nakupovala na zimu body s dlouhým rukávem nebo taky Lindex.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice mám holku, ale fajn mi přijde Lindex na obě pohlaví. Ale jsou to taky dražší věci, stejně jako Next…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to střídáme Hm,Spencer,Next,Mothercare…zimní věci mají pěkné v Killtecu
Boty pro kluky má docela pěkné Superfit nebo Geox,jinak tenisky ve sportech…
Pravda pro dceru se mě nakupuje snáž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi připadá, že v HM teď nic moc. Zato v Lindexu jsem tuhle byla jak utržená ze řetězu
. Navíc ty jejich akce, že za cenu dvou, máš tři kusy, to je docela fajn. A krásný trička…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zkuste Takko, teď mají i pár hezkých věcí.
Super džíny 299,–, trička z kr.ruk. 50,– atd.
Zara je samozřejmě 1. ale trošku vyšší ceny. Boty teď mají pěkné. ![]()
Kam teď určitě nééé - CaA a HaM.
Hrůza, není z čeho vybírat. Nebo možná větší obchody - třeba Václavák, nebo Palladium.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
wolnez píše:
Taky mi připadá, že v HM teď nic moc. Zato v Lindexu jsem tuhle byla jak utržená ze řetězu. Navíc ty jejich akce, že za cenu dvou, máš tři kusy, to je docela fajn. A krásný trička…
A má Lindex někde v Praze obchod? Nebo si kupovala přes net?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mata132 píše:
Jooo, tak tohohle jsem si všimla už taky. Mám ročního chlapečka a nakupujeme v H&M, mají tam hezké věci pro kluky, ale je pravda, že strašně malý výběr. Občas zajdeme i do Nextu, ale jen výjímečně. Jarní bunda za 799 je trochu hodně, ale byla tak krásnáVždyť to znáte …
http://www.next.co.uk/g372602s4 ve skutečnosti vypadá mnohem lépe.
Kam chodíš do H&M? Třeba mám zkušenosti, že v Europarku Štěrboholy tam je toho fakt strašně málo, o trochu víc toho ale mají na Chodově.
je pravda, že jsem asi dvakrát byla v HaM na Václaváku a měli tam jiný věci, než třeba ve Štěrboholech, nebo tak. takže záleží i na tom, kde to je, ale na Václaváku si nejsem jistá, jestli měli na mimina.
řeknu vám, že teď právě sháním pro miminko, v červnu se Davídek narodí. no a byla jsem teď nedávno na Černém Mostě a tý kráso. já měla vztek. pro holky tam měli faakt nádherný vymazlený věcičky na jaro, i velikonoční motivy, šatečky krásný a nevím kolik barev a typů botiček a punčocháčků..opravdu vkusné, z plátýnka nabírané sukýnky..no a na kluky ? nějaký to bodýčko, vestička, líbila se mi tam kostkovaná čepička na frajera a měli tam i botičky v té barvě, tak to asi koupím.
pro staršího syna je to už lepší. kupovala jsem mu v háemku pěknou šusťákovou bundu na jaro, červený kalhoty, kšiltovku a do byrvy svítivězelený pásek a nápotníček ať je za frajera ne ? ![]()
holky moc díky za tipy protože z háemka se budu pakovat takhle to nejde a pište postřehy ![]()
- Citovat
- Upravit
Tohle mě štvalo, už když jsem byla těhu a kupovala věci pro malýho, všechno buď růžový nebo světlemodrý.
Pro boky toho jsou mraky, krásný barvy a tak, ale pro kluky prostě samý tmavý barvy a výběr nic moc.
Většinou nakupuju v H&M, C&A, Nextu nebo www.znackydetem.cz, taky jsme měli hodně věcí od Old Navy nevo Carter ´ s (USA) a jednou za čas vyjedeme do Německa a nakoupíme oblečky tam, výběr je tam neskutečně větší než tady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak s timhle máme taky problém, ať jsem vlezla kam jsem vlezla, všude plno růžových věcí a když už nebyly růžový a vypadaly, že bych je klukovi dát mohla, tak jsem si všimla výšivky, která byla holčičí, nebo jiných obrázků, ale prostě vyloženě pro holku
taky čekám druhýho. Nic drahého nechci kupovat, protože během chvíle z toho vyroste a prostě když už něco pěknýho, tak na starší dítě. Našemu bude 2,5 a přecházíme pozvolna na 92. Já mam ale i bohužel problém, že tady v menších městech vůbec nic takovýho jako Next apod. není a zase nějakou dálku do Prahy se mi taky jezdit nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pettule : no tak to je veselý taky..v těch menších obchůdkách ve městech to je taky radost a kolikrát i drahý, já vím, jak v Trutnově, tam to kupují radši u vietnamců, než v krámě. a do Hradce daleko. tak eshopy jak tady holky psaly žejo..
- Citovat
- Upravit
Lenkaamimi píše:
Pettule : no tak to je veselý taky..v těch menších obchůdkách ve městech to je taky radost a kolikrát i drahý, já vím, jak v Trutnově, tam to kupují radši u vietnamců, než v krámě. a do Hradce daleko. tak eshopy jak tady holky psaly žejo..
A to jako myslíš, že v Hradci mají někde něco hezkého?
Možná od května, až se rozšíří Futurum, ale zatím taky prd
Sem tam něco ve slevách v CA, třeba zimní bundu na příští rok za 225 místo 1100. My už to vzdali a nakupujeme na mimibazaru. Velikosti od značek co známe většinou odpovídají a je tam větší výběr než v kamenném obchodě. K vietnamcům se mi moc nechce, oblečení bez zárukya když se na něm po prvním praní udělá díra, tak se ti akorát vysmějí :-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jizvíková píše:
to znám a nejhorší jsou botyhnus
jo
A ještě víc nejhorší na tom je,že to bude furt horší dokud nebudou mít alespon tu nejmenší pánskou velikost
Nejstaršímu je bez měsíce 24 let a je to furt stejný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na nejstaršího - pětiletého - nedávno ulovila moc pěkné kousky v Lindexu. ![]()
Jinak průběžně rabuju MMB a Brumlu, dají se tam najít pěkné věci. ![]()
… ovšem ty nákupy na holčičku si po dvou klukách patřičně užívám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jen chci napsat k diksuzi- ja mam kluka skoro 2-teho a na toto nadavam taky- 10 regalu zbozi pro holky a vzadu par policek pro kluky, navic vse modre, sede ci do cerna…a to ziju v UK
takze vsude je to stejne
navic ted mam problem s velikostmi- pro 18-24mes. ma vse uz male a sposuta veci pro 2-3lete zas velke a jine rozdeleni velikosti tu neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,tak ja mam dve holky,takze jsem si uzivala toho oblekani.Ted uz jsou vetsi,mam zakaz jim neco kupovat,protoze co se libi me,ani jedne ne
.
A na kluka nakupuju prevazne v Nextu a George,je to tim,ze zijeme v UK,ale ze by to byla nejaka krasota,tak to vubec.Na me je to vsechno tmave,i kdyz ano,nektere kousky jsou opravdu pekne,jinak to nestoji za nic.Na kluka proste trenky a tilko,za to na ty holcicky
.
- Citovat
- Upravit