Věci pro kluky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais Brno
17.12.22 16:24

@tulipán a nejsou ty demary moc široké?

• Citovat
  • Upravit
16411
17.12.22 16:28

Jsou sirsi, no. Nohy jim necvachtaji. Ale to snerovani na holeni je vymyslene dobre a prijemne, bota se hezky utahne aspon tam. Libi se mi, ze maji gumovou botu do brecky a vlneny vnitrek a jsou do tisicovky. Idealni to neni, ale u nas je snih malo a na ten tyden na horach to staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.12.22 16:40
@tulipán píše:
Jsou sirsi, no. Nohy jim necvachtaji. Ale to snerovani na holeni je vymyslene dobre a prijemne, bota se hezky utahne aspon tam. Libi se mi, ze maji gumovou botu do brecky a vlneny vnitrek a jsou do tisicovky. Idealni to neni, ale u nas je snih malo a na ten tyden na horach to staci.

Resim to uplne presne stejne.

Plus misto snehuli prichazim na chut vysokym suchacovym botam s goratexem, poslouzi stejne a na tury ve snehu lip drzi na noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.12.22 16:43
@hani28 píše:
Vy co pisete, ze nekonzultujete s manzelem nebo nepotrebujete schvaleni… to tak jako (ne)komunikujete ve vsem? Podle mne je normalni, ze lidi doma mluvi o tom, ktere dite potrebuje nove boty/bundu, nebo i kdyz neletite ukazat kazdy novy kousek tak ze si chlap vsimne, ze ma dite nove triko na sobe. Nebo kdyz v pripade zakladatelky dite potrebuje vicemene cely novy satnik kdyz ma vse jeste od skolky, proc by to nemela/nemohla diskutovat s manzelem, a proc by on nemohl k tomu rict svuj nazor.

Jenze zakladatelky chlap to evidentne zatrhnul :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
17.12.22 16:51

@Lucie_Sx Dej odkaz, prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.12.22 16:53
@hani28 píše:
Vy co pisete, ze nekonzultujete s manzelem nebo nepotrebujete schvaleni… to tak jako (ne)komunikujete ve vsem? Podle mne je normalni, ze lidi doma mluvi o tom, ktere dite potrebuje nove boty/bundu, nebo i kdyz neletite ukazat kazdy novy kousek tak ze si chlap vsimne, ze ma dite nove triko na sobe. Nebo kdyz v pripade zakladatelky dite potrebuje vicemene cely novy satnik kdyz ma vse jeste od skolky, proc by to nemela/nemohla diskutovat s manzelem, a proc by on nemohl k tomu rict svuj nazor.

S mužem doma mluvíme normálně, ale opravdu s jim nepotřebuju konzultovat každou ptákovinu. My navzájem věříme svému úsudku a stejně jako on se mnou nepotřebuje konzultovat třeba opravy auta, já s nim nemusím konzultovat nákupy pro děti, protože on ví, že umím vyhodnotit, jestli je to potřeba nebo ne a umí se orientovat v rodinném rozpočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.22 16:56

Reserved, sinsay, gate,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
17.12.22 18:34
@hani28 píše:

A proč bych měla konzultovat, když jdu koupit triko ta stovku? Já to kolikrát ani předem neplánuju, jdu do krámu, něco mi padne do oka, tak to vezmu :nevim: přece se nebudu na všechno ptát chlapa, on taky koupi, když na něco dobrého narazí a neprobira to se mnou. Většinou se mu spíš třeba pak pochlubim, když seženu něco pěkného, zrovna dneska sem mu předváděla vánoční šaty pro dceru, ale jeho to stejně moc nezajímalo :lol: Určitě může projevit názor, ale přece ji nebude zakazovat něco kupovat, když ona má ten názor jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5122
17.12.22 19:52
@Kriss Tina píše:
A proč bych měla konzultovat, když jdu koupit triko ta stovku? Já to kolikrát ani předem neplánuju, jdu do krámu, něco mi padne do oka, tak to vezmu :nevim: přece se nebudu na všechno ptát chlapa, on taky koupi, když na něco dobrého narazí a neprobira to se mnou. Většinou se mu spíš třeba pak pochlubim, když seženu něco pěkného, zrovna dneska sem mu předváděla vánoční šaty pro dceru, ale jeho to stejně moc nezajímalo :lol: Určitě může projevit názor, ale přece ji nebude zakazovat něco kupovat, když ona má ten názor jiný :think:

Triko za stovku ne, ale jak rikam, tady to vypada ze potrebuje nove skoro vse, kdyz ma ve druhe tride veskere obleceni jeste ze skolky. Proto mi neprijde nic divneho na tom, ze s manzelem diskutuje zda poridit tolik novych veci, kdyz stare jeste sedi.
Ale kdyz rika, ze ji to u chlapa (opet) neproslo, tak mi spis pripada, ze vydelava jen on, nebo na tom financne nejsou moc dobre. Kdyby satnik obmenovala postupne, tu tricko, tam teplaky, tak by to bylo asi jednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.12.22 19:57
@hani28 píše:
Triko za stovku ne, ale jak rikam, tady to vypada ze potrebuje nove skoro vse, kdyz ma ve druhe tride veskere obleceni jeste ze skolky. Proto mi neprijde nic divneho na tom, ze s manzelem diskutuje zda poridit tolik novych veci, kdyz stare jeste sedi.
Ale kdyz rika, ze ji to u chlapa (opet) neproslo, tak mi spis pripada, ze vydelava jen on, nebo na tom financne nejsou moc dobre. Kdyby satnik obmenovala postupne, tu tricko, tam teplaky, tak by to bylo asi jednodussi.

Ne, takový ptákoviny spolu opravdu nekonzultujeme, je asi jak si volat z tesca jestli nám vzít jeden druh sýru nebo dva. :nevim: koupit troje nový teplaky je otázka tak 600. Ne 6000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
17.12.22 20:00
@hani28 píše:
:roll: 8o já teda nemám s kým konzultovat, ale to, že by mi přítel, manžel musel dát svolení, jestli děcku koupím 2 nové trika po 150 kč mi přijde buď úsměvná nebo tragická - to není koupě televize nebo auta, aby to musel manžel schvalovat, to se ptáš i jestli můžeš koupit 2 kg masa a 10 mlék? to je možná dražší, než pár hadříků na dítě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
17.12.22 20:03
@Lucie_Sx píše:
Jenze zakladatelky chlap to evidentne zatrhnul :nevim:.

tak zas, pokud oblečení vypadá dobře a klukovi pořád sedí, tak je asi opravdu zbytečné kupovat nové - což nechápu, jak za 2 roky může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.22 20:03

@hani28 vydělávame oba. Já mám vyšší plat. Ale toto nebude investice za 1000, ale za víc.
Jsem naučená od dětství vše konzultovat.
On by s tím problém neměl, ale teď bylo víc investic.
Přiznávám, že většinou průběžně nekupuji, protože syn nemá rád nové věci.

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
17.12.22 20:32

@Lucie_Sx ní se právě boty na suchac hrozně nelíbí. Hlavně to na té hubené noze prostě nepritahnes. Nejraději mám kožené boty a ty sněhule fakt do sněhu nebo břečky…
Boty na suchac ve vel.36/37 vypadají na noze hrozně :nevim: a Gore-Tex mě nikdy jako materiál nepřesvědčil…

• Citovat
  • Upravit
5122
17.12.22 22:41
@Anonymní píše:
@hani28 vydělávame oba. Já mám vyšší plat. Ale toto nebude investice za 1000, ale za víc.
Jsem naučená od dětství vše konzultovat.
On by s tím problém neměl, ale teď bylo víc investic.
Přiznávám, že většinou průběžně nekupuji, protože syn nemá rád nové věci.

Vsak ja na tom nevidim nic spatneho to konzultovat. Zase ne ze by ses mela ptat o svoleni a bat se neco koupit (takove to sla jsem do kramu a padlo mi do oka tricko tak jsem ho koupila), ale vetsi polozky (potrebuje novou zimni bundu jen proto, ze soucasnou uz ma 2 roky ale jeste perfektne slouzi?) mi taky prijde normalni konzultovat.
Tak se zeptej syna, jestli by uz chtel neco noveho nebo mu to staci. A treba mu nakup par nejakych lepsich kousku na vanoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat