Overal - Praha
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chlupatý overal
Maminky, jsem už zoufalá, proto zakládám tuhle diskuzi. Nemátě některá chlupatý overal ( s kapuckou,oušky - medvídek ) na mimčo 3-4 měsíce. Sháníme ho na focení. To znamená do soboty. Popř. nevíte, kde ho levně koupit ?
Nejlépe Praha ! ![]()
Fakt moc děkuju !! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
rozmyš píše:
Máme z mimibazaru,za 80kč a jako nový
Našla jsem tam jen moc velké, nebo zase růžové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Overal-Praha
Maminky, jsem už zoufalá, proto zakládám tuhle diskuzi. Nemátě některá chlupatý overal ( s kapuckou,oušky – medvídek ) na mimčo 3–4 měsíce. Sháníme ho na focení. To znamená do soboty. Popř. nevíte, kde ho levně koupit ?
Nejlépe Praha !
Fakt moc děkuju !! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta už tady dneska jednou byla ![]()
Zkus projet bazárky atd… Jinak bych se zítra vydala na procházky po obchodech, určitě někde seženeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
werunkaw123 píše:
Ta už tady dneska jednou byla
Zkus projet bazárky atd… Jinak bych se zítra vydala na procházky po obchodech, určitě někde seženeš
Vím vím, zakládala jsem ji já. Teď večer to zkouším ještě jednou. Je tu víc maminek.
No dnes už jsem byla, na doporučení v Kiku,Tescu a nic. Prošla jsem asi 2 obchody s dětskýma potřebama a nic. Praha je velká, takže než bych něco oběhala. Každopádně zítra budu lovit po Praze dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi ti nic jiného nezbude… jukni na net kde jsou poblíž nějaké obchody s dětským oblečením a hold procházet procházet když ho tak nutně potřebuješ, i kdyby si ho našla na netu pochybuji, že by došel včas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, sice nejsem z Prahy, ale mám takovou kombinézku, není to přímo overal, ale kombinéza béžová z Nextu
Velikost je do 3 měsíců, ale pokud nemáš mimi nějak extra veliký jako my, mohlo by se vejít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DenisaS píše:
Ahojky, sice nejsem z Prahy, ale mám takovou kombinézku, není to přímo overal, ale kombinéza béžová z NextuVelikost je do 3 měsíců, ale pokud nemáš mimi nějak extra veliký jako my, mohlo by se vejít
No sice bych byla radši kdyby byla Praha,aby jsme mohli odzkoušet, ale kdyžtak pošli foto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit