Kalhoty po císařském řezu

1405
25.2.12 22:46

Kalhoty po císařském řezu

Ahojky, mám jizvu po císařském řezu a řeším co na sebe, doma mám samé bokovky, které sice obleču, ale kvůli jizvé jsou mi nepříjemné na nošení… Jak to řešíte vy? Připadá mi, že snad budu nosit jen těhotenské anebo hiphoperské.. Koupila jsem si jedny treginy (nebo jak se tomu říká, takové ty pružné kalhoty s gumou v pase, vypadají jako rifle). Díky za tipy, už nevím, co mám nosit, všechno oblečení mi končí tak akorát na té jizvě :? Díky a pěkný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4091
25.2.12 22:51

Ahoj..já to řeším stále…nosím elastáky nebo v létě sukni…už je to skoro půl roku… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
25.2.12 22:52

ahoj.tak to mas jizvu asi hodne vysoko :think: ja nosim bokovky a nikdy mi kvuli jizve nevadily a konci mi nekolik cm nad ni,tak bohuzel moc neporadim.a jak dlouho jsi po cisari?treba se ta citlivost na kalhoty zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana
25.2.12 22:54

Já tedy neměla problém. Ale je pravda, že nemám ani jedny kalhoty tak nízký. S těma tregínama chvilku vydržíš. Pár dní (max týdnů) a o jizvě nebudeš vědět. Příp. si kup rifle s běžným sedem za pár stovek (např. v Tescu se dají koupit do 300kč, ale kvalitou jsou hodně špatný. O to míň Ti jich pak aspoň bude líto).

• Citovat
  • Upravit
31594
25.2.12 22:54

Pokud ti nepadají těhotenské, tak nos ty, já je po porodu též nosila, protože mi ten náplet byl příjemný (teda porod vaginální, ale mě se líbí, když mi netáhne na cemr :mrgreen: )
Ještě mě napadají nějaké kalhoty na jogu, ty mívají taky vyšší náplet
Ještě lacláče, ale ty už jsou dost specifické a ne moc elegantní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
25.2.12 22:57

Tak buď máš jizvu hodně vysoko a nebo kalhoty proklatě nízko.
Já teda s kalhotama problém neměla prvních 14 dní jsem nosila laclový šaty z těhotenství, protože neškrtily. Problém jsem teda dost dlouhou dobu měla s kalhotkama, ty mě teda škrtily, ale časem se to vytříbilo a dneska po 2,5 letech můžu nosit co chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
25.2.12 23:01

no právě že od porodu už uběhnu skoro rok a půl…ne že by to bolelo, to ne, ale je mi to nepříjemný, tak že bych měla tu jizvu moc vysoko? je pravda, že plavky mi ji zakryjí tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
25.2.12 23:02

Jizvičku od pupíku dolů§!!A fuj pěkně hnusnou a širokou…ble…dokonce se na ní štítím šáhnout..fuj!!Asi bych si měla zajít na psyndu!! :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.2.12 23:03

Tak ja s tim problem nemela asi tyden jsem nosila teplaky, sustaky atd.platene kalhoty bylo i vedro tak jsem se nechtela v dzinach parit. A jizva skoro ani neni videt takze s kalhotama nemam problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
25.2.12 23:05
jesenka33 píše:
Jizvičku od pupíku dolů§!!A fuj pěkně hnusnou a širokou…ble…dokonce se na ní štítím šáhnout..fuj!!Asi bych si měla zajít na psyndu!! :poblion: :zed:

Mám ji taky, dokonce 2 jizvy na sobě, ale já se jí neštítím, mě se líbí :oops: :lol:
A kalhoty nikdy nebyly problém, tak nevím co bych poradila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
25.2.12 23:06

Také s tím mám problém, vadí mi i některé spodní prádlo. Takže doma to jistí tepláky a na ven legíny nebo šaty a punčochy (ty se dají dobře vytáhnout nad jizvu :lol:). Císaře jsem měla před půl rokem a je to pořád stejně nepříjemné. Doufám, že se to časem zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
25.2.12 23:21
lulushka píše:
jesenka33 píše:
Jizvičku od pupíku dolů§!!A fuj pěkně hnusnou a širokou…ble…dokonce se na ní štítím šáhnout..fuj!!Asi bych si měla zajít na psyndu!! :poblion: :zed:
Mám ji taky, dokonce 2 jizvy na sobě, ale já se jí neštítím, mě se líbí :oops: :lol:
A kalhoty nikdy nebyly problém, tak nevím co bych poradila :think:

já taky 2 na jedné..prostě je mi to hnus v jistých míctech jí mám až 2 cm širokou…a nelíbí se mi!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
25.2.12 23:26
jesenka33 píše:
lulushka píše:
jesenka33 píše:
A kalhoty nikdy nebyly problém, tak nevím co bych poradila :think:
já taky 2 na jedné..prostě je mi to hnus v jistých míctech jí mám až 2 cm širokou…a nelíbí se mi!!! :zed: :zed:

2cm sirokou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
25.2.12 23:32

jj…chytla jsem tam breberku,v nemocnici..a tak mi to 2 měsíce srůstalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
25.2.12 23:38
jesenka33 píše:
jj…chytla jsem tam breberku,v nemocnici..a tak mi to 2 měsíce srůstalo!!!

tak to je hrozny :( to muselo bolet jak rect :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat