Kalhoty po císařském řezu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4091
25.2.12 23:51

Ani mi nemluv…každý večer jsem brečela na gauči bolestí..nemohla jsme se ani hnout!! :cert: Představ si úzký výtah kdy jsme se musela pupkem narvat na madlo kočárku :zed:
A každý den když jsem jela na převaz z jizvy mi teklo cosi a v nemocnici mi to Kochlerovou lžičkou seškrabávali v tom živém mase a lili peroxid…než zjistili že tam mám tu breberku a ničím jiným než silnýma ant.se to nevyléčí!!TAK SE NEDIVTE ŽE TU JIZVU NENÁVIDÍM!!!Přežila jsem to,mám dceru,(před tím syna) ale nešáhnu si na to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.2.12 00:00

ahojky.me s kuzi sesili i par brisnich svalu,tudiz jsem se par mesicu nemohla hnout…pry je to normalni :nevim: tak jsem to resila a resim leginama,pres to svetr,dlouhy jako saty-dlouhe korale,nikde to netlaci,je to modni… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
26.2.12 00:02

no já taky podobně…ale ta moje postava…jsem prostorově rožšířená!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.2.12 00:04
SussiK píše:
ahojky.me s kuzi sesili i par brisnich svalu,tudiz jsem se par mesicu nemohla hnout…pry je to normalni :nevim: tak jsem to resila a resim leginama,pres to svetr,dlouhy jako saty-dlouhe korale,nikde to netlaci,je to modni… :palec:

ja mela ale ,,stesti`` ne doktora,sesil me hodne nizko,ale blbe… :zed: take se stit sahnout na jizvu,gyndarka mi doporucila si jizvu masirovat,ale ja si ani nedovedu predstavit oholit se tesne kolem :poblion: ,natoz masirovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.2.12 00:07
jesenka33 píše:

tak na to jsou leginky a dlouhy svetr id?ani ne,kdyz si k tomu vezmes kozajdy ne na podpatky,ale na klinu,tak muzes udelat z ,,rozsirenosti`` plus ;) :nevim: :nevim: ale jinak s tou jizvou sis teda musela uzit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
26.2.12 00:11
SussiK píše:
jesenka33 píše:
tak na to jsou leginky a dlouhy svetr id?ani ne,kdyz si k tomu vezmes kozajdy ne na podpatky,ale na klinu,tak muzes udelat z ,,rozsirenosti`` plus ;) :nevim: :nevim: ale jinak s tou jizvou sis teda musela uzit :zed:

jj prošla jsem si malím peklíčkem!!Ta bolest byla šílená!!Nikdy více,ten první,to nic nebylo..lítala jsem 4h po operaci jak čamrda,sestry žasli jak jsem v pohodě ale ten druhej,vůbec jsem na to nebyla připravená na tu bolest…nikdy více. :zed: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
26.2.12 00:31
jj prošla jsem si malím peklíčkem!!Ta bolest byla šílená!!Nikdy více,ten první,to nic nebylo..lítala jsem 4h po operaci jak čamrda,sestry žasli jak jsem v pohodě ale ten druhej,vůbec jsem na to nebyla připravená na tu bolest…nikdy více. :zed: :|

no..to jsem jeste pred mesicem rikala taky,nezapomela jsem tu hroznou bolest po cisari,ale i tak to ,,nikdy vice``, me nejak POMALINKU preslo,zenska pozamomene,vzdyt proto jsemzensky,abychom vydrzeli vic nez chlapi ,ne ;) ale je pravda,ze ja mela teprve 1.cisare,tak doufam,ze nebudu mit stejnou zkusenost jako ty 1.dobry,2neskutecne hrozny…se mnou byla na pokoji mamina,ktera mela tretiho a tudiz posledniho cisare,a ta skakla uz 2!!!!! den po cisari a ja na ni koukala jak na blazna,ja se nemohla jeste ani 3.den hnout,cipky proti bolesti mi museli zavadet sestry,aj nebyla schopna :roll: :roll: :roll:
takze +- chapu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
26.2.12 09:19

Asi musíš mít jizvu opravdu vysoko. Já jí mám asi 1 cm pod úrovní chlupů - v roští (to že mi tam zarůstají neřeším) ale rozhodně není na úrovni ani kalhotek ani kalhot. Můžu poradit obyčejné kalhoty (myslím že z kenvela) mají normální sed (nejsou bokovky)a končí pod půpíkem. Kupovala jsem si je týden před otěhotněním a vešla jsem se do nich až měsíc po porodu :mrgreen:
jesenka33 - moc krásný obrázek - máme doma holku BT. Omlouvám se za odbočení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
26.2.12 09:40
hefilka píše:
Asi musíš mít jizvu opravdu vysoko. Já jí mám asi 1 cm pod úrovní chlupů - v roští (to že mi tam zarůstají neřeším) ale rozhodně není na úrovni ani kalhotek ani kalhot. Můžu poradit obyčejné kalhoty (myslím že z kenvela) mají normální sed (nejsou bokovky)a končí pod půpíkem. Kupovala jsem si je týden před otěhotněním a vešla jsem se do nich až měsíc po porodu :mrgreen:
jesenka33 - moc krásný obrázek - máme doma holku BT. Omlouvám se za odbočení

děkuju,tyhle obrázky si můžeš sama z tvých fotek vytvořit,je to velice jednoduché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.2.12 09:42

Ahoj,
já mám jizvu širokou a navíc nakřivo (na jedné straně výš). 3 měs. po porodu jsem nosila těhotenské kalhoty, poté jsem si koupila kalhoty o číslo větší. Dcera je ale velmi živá, takže kolem ní stále skáču a jsem stále v pohybu, a výsledkem je to, že mi jsou konečně volné i mé původní kalhoty, takže nosím zase svou velikost, a padání mi vyhovuje, protože mě to netlačí na jizvu. Jinak jizva mě bolí stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
26.2.12 09:46

Nosila jsem kalhoty, co mi byly, jizvu jsem neřešila vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat