Kalhoty po císařském řezu
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ani mi nemluv…každý večer jsem brečela na gauči bolestí..nemohla jsme se ani hnout!!
Představ si úzký výtah kdy jsme se musela pupkem narvat na madlo kočárku ![]()
A každý den když jsem jela na převaz z jizvy mi teklo cosi a v nemocnici mi to Kochlerovou lžičkou seškrabávali v tom živém mase a lili peroxid…než zjistili že tam mám tu breberku a ničím jiným než silnýma ant.se to nevyléčí!!TAK SE NEDIVTE ŽE TU JIZVU NENÁVIDÍM!!!Přežila jsem to,mám dceru,(před tím syna) ale nešáhnu si na to!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky.me s kuzi sesili i par brisnich svalu,tudiz jsem se par mesicu nemohla hnout…pry je to normalni
tak jsem to resila a resim leginama,pres to svetr,dlouhy jako saty-dlouhe korale,nikde to netlaci,je to modni… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já taky podobně…ale ta moje postava…jsem prostorově rožšířená!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SussiK píše:
ahojky.me s kuzi sesili i par brisnich svalu,tudiz jsem se par mesicu nemohla hnout…pry je to normalnitak jsem to resila a resim leginama,pres to svetr,dlouhy jako saty-dlouhe korale,nikde to netlaci,je to modni…
ja mela ale ,,stesti`` ne doktora,sesil me hodne nizko,ale blbe…
take se stit sahnout na jizvu,gyndarka mi doporucila si jizvu masirovat,ale ja si ani nedovedu predstavit oholit se tesne kolem
,natoz masirovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jesenka33 píše:
no já taky podobně…ale ta moje postava…jsem prostorově rožšířená!!
tak na to jsou leginky a dlouhy svetr id?ani ne,kdyz si k tomu vezmes kozajdy ne na podpatky,ale na klinu,tak muzes udelat z ,,rozsirenosti`` plus
ale jinak s tou jizvou sis teda musela uzit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SussiK píše:jesenka33 píše:tak na to jsou leginky a dlouhy svetr id?ani ne,kdyz si k tomu vezmes kozajdy ne na podpatky,ale na klinu,tak muzes udelat z ,,rozsirenosti`` plus
no já taky podobně…ale ta moje postava…jsem prostorově rožšířená!!![]()
![]()
ale jinak s tou jizvou sis teda musela uzit
jj prošla jsem si malím peklíčkem!!Ta bolest byla šílená!!Nikdy více,ten první,to nic nebylo..lítala jsem 4h po operaci jak čamrda,sestry žasli jak jsem v pohodě ale ten druhej,vůbec jsem na to nebyla připravená na tu bolest…nikdy více.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no..to jsem jeste pred mesicem rikala taky,nezapomela jsem tu hroznou bolest po cisari,ale i tak to ,,nikdy vice``, me nejak POMALINKU preslo,zenska pozamomene,vzdyt proto jsemzensky,abychom vydrzeli vic nez chlapi ,ne
ale je pravda,ze ja mela teprve 1.cisare,tak doufam,ze nebudu mit stejnou zkusenost jako ty 1.dobry,2neskutecne hrozny…se mnou byla na pokoji mamina,ktera mela tretiho a tudiz posledniho cisare,a ta skakla uz 2!!!!! den po cisari a ja na ni koukala jak na blazna,ja se nemohla jeste ani 3.den hnout,cipky proti bolesti mi museli zavadet sestry,aj nebyla schopna
![]()
takze +- chapu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi musíš mít jizvu opravdu vysoko. Já jí mám asi 1 cm pod úrovní chlupů - v roští (to že mi tam zarůstají neřeším) ale rozhodně není na úrovni ani kalhotek ani kalhot. Můžu poradit obyčejné kalhoty (myslím že z kenvela) mají normální sed (nejsou bokovky)a končí pod půpíkem. Kupovala jsem si je týden před otěhotněním a vešla jsem se do nich až měsíc po porodu ![]()
jesenka33 - moc krásný obrázek - máme doma holku BT. Omlouvám se za odbočení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hefilka píše:
Asi musíš mít jizvu opravdu vysoko. Já jí mám asi 1 cm pod úrovní chlupů - v roští (to že mi tam zarůstají neřeším) ale rozhodně není na úrovni ani kalhotek ani kalhot. Můžu poradit obyčejné kalhoty (myslím že z kenvela) mají normální sed (nejsou bokovky)a končí pod půpíkem. Kupovala jsem si je týden před otěhotněním a vešla jsem se do nich až měsíc po porodu
jesenka33 - moc krásný obrázek - máme doma holku BT. Omlouvám se za odbočení
děkuju,tyhle obrázky si můžeš sama z tvých fotek vytvořit,je to velice jednoduché…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já mám jizvu širokou a navíc nakřivo (na jedné straně výš). 3 měs. po porodu jsem nosila těhotenské kalhoty, poté jsem si koupila kalhoty o číslo větší. Dcera je ale velmi živá, takže kolem ní stále skáču a jsem stále v pohybu, a výsledkem je to, že mi jsou konečně volné i mé původní kalhoty, takže nosím zase svou velikost, a padání mi vyhovuje, protože mě to netlačí na jizvu. Jinak jizva mě bolí stále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit