Overal - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
6.3.12 20:13
DenisaS píše:
Já ti ji klidně jen půjčím na focení jestli chceš :-))

To by bylo super, zašleš foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.3.12 20:15

http://www.next.co.uk/g622098s1

je to přesně tahle :) stačí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.3.12 20:21

Zkus mrknout do CaA jestli máš blízko.Minule jsem tam okukovala takové chlupaté overalky.Ale nevím jestli tam ještě budou, jestli už nevymněňují za jarní věci :think:

• Citovat
  • Upravit
128
6.3.12 20:27

Super!! Bohatě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
6.3.12 20:34
zichisek píše:
Zkus mrknout do CaA jestli máš blízko.Minule jsem tam okukovala takové chlupaté overalky.Ale nevím jestli tam ještě budou, jestli už nevymněňují za jarní věci :think:

Jak je to cca dlouho ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.3.12 20:42
EllMattress píše:

Tak já ji nemůžu najít :((((((( jdu hledat dál, já vyřazovala šatník malýmu a mám několik obřích tašek s věcma a zrovna tahle kombinéza nikde, jdu ještě hledat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
6.3.12 20:43
DenisaS píše:
EllMattress píše:
Tak já ji nemůžu najít :((((((( jdu hledat dál, já vyřazovala šatník malýmu a mám několik obřích tašek s věcma a zrovna tahle kombinéza nikde, jdu ještě hledat!!!

V pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.3.12 20:46
EllMattress píše:
zichisek píše:
Zkus mrknout do CaA jestli máš blízko.Minule jsem tam okukovala takové chlupaté overalky.Ale nevím jestli tam ještě budou, jestli už nevymněňují za jarní věci :think:
Jak je to cca dlouho ?

My jsme byly minulý týden shánět jarní bundu a právě že ještě jarní věci neměli a měli ve slevě ty zimní.My už jsme větší, tak jsem to nějak nezkoumala, ale líbí se mi to, tak jsem si jich všimla.Pak měli i v pyžamkách tyhříka a tak, ale ti už nebyli chlupatí.

• Citovat
  • Upravit
128
6.3.12 20:53
zichisek píše:
EllMattress píše:
zichisek píše:
Jak je to cca dlouho ?
My jsme byly minulý týden shánět jarní bundu a právě že ještě jarní věci neměli a měli ve slevě ty zimní.My už jsme větší, tak jsem to nějak nezkoumala, ale líbí se mi to, tak jsem si jich všimla.Pak měli i v pyžamkách tyhříka a tak, ale ti už nebyli chlupatí.

Mrknu se tam.Díky za typ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
6.3.12 21:03

Jeste me napadl obchod Mother care, tam by ho mohli mit :kytka: Jinak ten fotoatelier by takovou rekvizitu snad mohl mit, divne :nevim: Jeste me napadla pujcovna kostymu, ale pro tak male mimi asi nebudou mit…zkus juknout na net, myslim, ze na Rytirske ul., Praha 1 pujcovna kostymu je. Kdyz tak Ti poradi nejakou miminkovskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
6.3.12 21:03

mám tohle - jestli si dobře pamatuju, je to vel. 68

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
6.3.12 21:09
Lenka512 píše:
mám tohle - jestli si dobře pamatuju, je to vel. píše: Více

Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
6.3.12 21:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
6.3.12 21:16
EllMattress píše:
DenisaS píše:
EllMattress píše:

Tak já ji prostě nenašla, mám ještě taky z Nextu podobnou, ale bílou, jenže ta je na miminka do 1 měsíce, a to by asi nebylo :/ tak mě to moc mrzí, a jsem naštvaná, protože nevím kde ji mám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
6.3.12 21:20
DenisaS píše:
EllMattress píše:
DenisaS píše:
EllMattress píše:
Tak já ji prostě nenašla, mám ještě taky z Nextu podobnou, ale bílou, jenže ta je na miminka do 1 měsíce, a to by asi nebylo :/ tak mě to moc mrzí, a jsem naštvaná, protože nevím kde ji mám :nevim:
Škoda .. ale děkuji!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat