Softshellová bunda pro dítě
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Softshellová bunda pro dítě
Ahoj, chtěla bych dceři koupit softshellovou bundu vel. + - 98 , strašně se mi líbí Elka, bohužel cena už méně a jinak se v tom ztrácím, nechci nic od vietnamců, ale bohužel třeba na takovém MMB to už ani nepoznám co je a co není od nich
Moje požadavky jsou asi takové: musí mít kapucu (třeba nová kolekce Topolina nemá), musí být dostatečně dlouhá aby pěkně kryla ohnutá záda a nechci růžovou a fialovou
Poradíte? S čím jsme spokojeny příp. naopak. Hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kupovali jsme na podzim dcerce Husky, máme s manželem oba už několik let, a jsme moc spokojeni. Brali jsme o dost větší, aby vydržela
, ale se zahnutými rukávy to není vůbec poznat. Je cihlově červená s černým žíháním, bude i pro malého
Akorát byla teda trošku dražší ![]()
Ještě jsem chtěla dodat, že mám zkušenost i s levnějšími variantami a není to ono - dost se pod nimi člověk potí, nejsou až tak neprofoukavé, jak se udává, jsou o dost „tužší“. Taky jsme se bránili kupovat na pár sezón tak drahou bundu, ale jednak jsme měli nějakou slevu a druhak už po podzimu musím říct, že jsme dobře udělali, měla by vydržet minimálně ještě i na příští podzim, možná i jaro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na Husky jsou už koukala, bohužel nemají takhle malé velikosti
Ani třeba Hannah… Asi mi nezbyde nic jiného než se plácnout přes kapsu s Elkou, ale bojím se toho že i když jí koupím o kousek větší tak jí příští rok na jaře už nebude a přece jen 1200 v komíně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to jsem netušila
no to je škoda… a co mrknout do kamenných obchodů do sportů? Nemyslím takových těch „městských“ sportů, ale zaměřených an turistiku - nevím, co máte poblíž - RockPoint, Alpine Pro, Alpi Sport či co ještě existuje, ted mě nic moc nenapadá, ale určitě by se někde něco našlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,zrovna jsem malému objednala od Kuga:
nám tu modrou,a pro holčičku by mohla být ta růžová:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro dítě doporučím tyhle, za tu cenu parádní, my ji kupovali v kamenném obchodě, mají dost hustou síť a vyšla na 399. Řekla bych, že není úplně materiálově taková, jak třeba ze značkového sportu, ale za tu cenu je suprová…a je delší, pod zadek, hodně bund se mi nelíbilo, že byly dost široké a krátké ![]()
http://www.canis.cz/…a-detska-16/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj aknel máš pravdu, já mám vlastně taky sofshelku z prac. potřeb
taky koukám, co koupit na jaro-pozdim pro raubíře - kdy jste to vynosili - nosíte? v jakmé počasí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rybko,tady je softshelová bunda od Topolina,nová kolekce-a má kapucu.
Je to teda klučičí,od vel. 104
Příspěvek upraven 27.02.12 v 14:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AknelinkaO píše:
Pro dítě doporučím tyhle, za tu cenu parádní, my ji kupovali v kamenném obchodě, mají dost hustou síť a vyšla na 399. Řekla bych, že není úplně materiálově taková, jak třeba ze značkového sportu, ale za tu cenu je suprová…a je delší, pod zadek, hodně bund se mi nelíbilo, že byly dost široké a krátké
http://www.canis.cz/…a-detska-16/
Já mám osobní zkušenost ze softshellem z pracovních oděvů, podle mě jsou na tom špatně co se týče propustnosti ven, stačí trocha námahy nebo rychlého pohybu a vše je mokré. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
viděla jsem moc pěkné v Lindexu a taky byly dobré v Alpin pro. Jinak já vždy sázím na HMkové. Letos na jaro budeme mít ještě z loňska TCM a pak máme Fixoni, akorát jsou bez kapuce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Libi se mi HaM a i Lindex ma pekne, das za ne pulku.. stejne kdyz hodne leje, das plastenku.. ja jsem detem koupila TCM na podzim v akci, budou jim ted a na leto maji jeste jednu navic z Alberta za 400, taky vypada moc pekne, bila s kostkama.. loni meli do krosny Name it, za 650 jedna a bylo jim v nich dobre.. je fakt, ze vic bych uz za bundu nedala, kupuju je dvakrat a maji je tak na pul roku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má z Lindexu, jako je to drahé, ale dokonalé, nechodil snad v ničem jiném celý rok, je pořád úžasná a kromě toho, že mu krásně seděla, tak se v ní nepotil, neprofoukla, a určitě ji ještě slušně prodám, pokud budu chtít. Letos sázím taky na HM, Lindexové se mi tak barevně nelíbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit