Softshellová bunda pro dítě

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81477
3.10.14 11:54
@k.a.c.k.a.1 píše:
1000 je hodně málo, dítě bude zpocené a mokré. Lepší standard je 3000 prodyšnost a 6000 a výše už je luxus. Za sebe bych koupila třeba hannah, envy, elka, asi i lindex. Do školky bych koupila tyto značky klidně i bazarové. Jsou většinou v top stavu. Hodně toho vydrží.

je školka a školka. do naší školky bych jim to klidně dala, když je po dešti, tak se jdině prochází, běhat nesměj, i na zahradě na ně pančeky hulákaj, at neběhaj, aby se neuhnali. :roll: ale na kolo, turistický výlet bych jim to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
3.10.14 13:44

@k.a.c.k.a.1 @Lama Lama Děkuju. Nechala jsem si poslat parametry a bunda má 3000g, tak jsem to riskla a objednala. Vyjde na necelé 300,–. Takže i kdyby nebyla na 100%, přinejhorším na zahradu se snad využije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.3.15 18:19

Impregnace bundy

Nemám s tímto materiálem téměř žádné zkušenosti, tak se ptám, zda impregnujete softshellové bundy.
Mám dva různé impregnační spreje na boty, tak jestli tím postříkat i soft. bundu nebo kalhoty. :think: Nerada bych na oblečení udělala třeba nějaký flek. Ale zase by se tím měla zvýšit voděodolnost v případě deště, což je fajn. A pokud postříkat, tak jen třeba jednou za čas nebo po každém vyprání?
Možná trochu hloupé dotazy, ale proč se nezeptat, když se tu probírá všechno možné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
4.3.15 18:24

Ahoj, já neimpregnuju a jsem spokojená…ale třeba se něco přiučím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
4.3.15 18:46

Taky na to nic nedávám a v pohodě i po několika letech :) ale třeba se má, netuším :think: jsem zvědavá na reakce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
4.3.15 18:51

@Samy softshell bunda se impregnovat da, dokonce se vetsina techto bund s impregnaci uz prodava. pokud se bunda pere ve spravnem pracim gelu na sport. materialy, vydrzi ta impregnace az 10 pracich cyklu. pokud se voda do materialu vsakava a nesteka, doporucuju naimpregnovat impregnaci primo na softshell. je bud praci a nebo strikaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.15 19:00

@Samy ipregnuju 1× za rok - přípravem, co se dává do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
4.3.15 19:27

Také neimpregnuju. Ale mojí a manželovu bundu peru ve speciální prostředku na soft. Dětské soft oblečení neřeším, tam z toho stejně vyrostou dřív než se stihne tak ochranná vrstva zlikvidovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
4.3.15 19:31

Taky neimpregnuju a peru v klasice, beru to jako pracovní oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
5.3.15 09:09

Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
8.3.15 14:59

@Zuzlounek @Slečna Ferka @Aliik a další…

Prosím neporadil by mi někdo s velikostí bundy Fantom?
Moje děti mají 105 a 109 cm.
Mám jim koupit velikosti 104 a 110 nebo raději 110 a 116? Chci, aby ta bunda vydržela co nejdéle - takže určitě letošek a třeba i příští jaro… ale zase potřebuji, aby byla ihned nositelná, že jo :-)
Ten menší kluk je tintítko, ten větší moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
9.3.15 11:09

Dcera má vel.104, měří cca 106cm, v těle je jí akorát, rukávy má rezervu ještě, ale jsou na gumičky dole, takže drží v pohodě ikdyby byly delší, vzala bych ty větší velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat